Object detail

For sale: Karawankenstraat 10, 5022 MG Tilburg

€650,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 209 m²
Liveable area 177.5 m²
Acceptance By consultation

Note

General

KARAWANKENSTRAAT 10 TILBURG

Voor de zoveelste keer uitgeloot voor een nieuwbouwproject......? Niet getreurd want deze woning, met garage, is in 2019 opgeleverd en is in het gehele project nu als één van de eerste op de markt. Bijkomend voordeel t.o.v. een nieuwbouwproject is bovendien dat je er niet heel lang op hoeft te wachten. De woning is hoogwaardig afgewerkt en ligt in de nieuwe woonwi... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, terraced house
    Construction period 2019
    Offered since 25 April 2023
  • Location

Features

Offer
Reference number 00753
Asking price €650,000
Acceptance By consultation
Offered since 25 April 2023
Last updated 06 May 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2019
Surfaces and content
Plot size 209 m²
Floor Surface 177.5 m²
Living area 39.82 m²
Kitchen area 17.94 m²
Content 698 m³
Surface area other inner rooms 17.1 m²
External surface area 5.5 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Boiler
Type of boiler Intergas
Year of manufacture 2019
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system, Solar collectors
Heating Central heating, Solar collectors
Bathroom facilities Bath, Double sink, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Tilburg Z 2328
Area 209 m²

Description

KARAWANKENSTRAAT 10 TILBURG

Voor de zoveelste keer uitgeloot voor een nieuwbouwproject......? Niet getreurd want deze woning, met garage, is in 2019 opgeleverd en is in het gehele project nu als één van de eerste op de markt. Bijkomend voordeel t.o.v. een nieuwbouwproject is bovendien dat je er niet heel lang op hoeft te wachten. De woning is hoogwaardig afgewerkt en ligt in de nieuwe woonwijk Zuiderpark in Tilburg. Zuiderpark bestaat uit vier groene pleinen waar in totaal 200 nieuwbouwwoningen rondom zijn gebouwd. Groot genoeg voor een buurt, klein genoeg voor een gezéllige buurt. De pleinen vormen het uitgangspunt voor de aangrenzende huizen. Zo blijft het overzichtelijk en heb je als bewoners gelijk een fijne omgeving. Deze verrassende woning, met garage, is rustig gelegen, dichtbij schoolvoorzieningen, sportcentra en de winkels van Stappegoor. Op de fiets ben je zo in het centrum van Tilburg maar ook in dat van Goirle. De nabij gelegen Ringbaan-Zuid zorgt voor een snelle ontsluiting naar de snelwegen richting Breda, Den Bosch en Eindhoven.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via je eigen oprit betreed je de entree, die zich aan de zijkant van de woning bevindt. Je vindt er de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Op de vloer ligt een visgraat "houtlook" PVC-vloer, die mooi doorloopt over de gehele begane grond.

Woonkamer: Bij binnenkomst valt meteen op hoe ruim deze living is. Hier is ruimte genoeg voor een royale zithoek en een gezellige eettafel. De openslaande deuren in de achtergevel, zorgen voor lekker veel lichtinval en een gezellig contact met de achtertuin. Vanuit de living heb je ook toegang tot de berging onder de trap naar de eerste verdieping.

Keuken: De strakke moderne keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Er is een groot keukeneiland voorzien van een inductie kookplaat met geïntegreerde RVS afzuigkap, een Quooker en een vaatwasser. In de kastenwand vind je de koelkast met vriezer en twee combi/ovens op ooghoogte. Hier bereid je, in een handomdraai, allerlei lekkere gerechten voor je hele familie en al je vrienden.

First floor

De eerste verdieping bestaat uit 3 slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. Aan de achterzijde van de woning liggen twee slaapkamers. Daar is ruimte genoeg voor een royaal bed en een grote garderobekast. Aan de voorzijde ligt, over de gehele breedte van de woning, nog een ruime slaapkamer met een prachtig uitzicht over de straat. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van een "houtlook" laminaatvloer, die mooi doorloopt op de overloop. De badkamer is volledig betegeld met grote natuurkleurige tegels. Er is een dubbele wastafel met daarboven een spiegel met verlichting en een ondermeubel, een ruime inloopdouche en je vindt er ook een ligbad. Hierin kom je heerlijk tot rust na een drukke dag.

Second floor

Op de tweede verdieping van deze woning, die je bereikt via een vaste trap, merk je pas echt hoe groot deze woning is. Op deze verdieping zijn namelijk nog 2 ruime slaapkamers. Ook deze zijn netjes afgewerkt en voorzien van een "houtlook" laminaatvloer. Het Velux dakraam op de achterste slaapkamer zorgt voor lekker veel lichtinval. De verdieping beschikt tevens over een ruime overloop en berging. In deze berging bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Volop ruimte dus en dat is wat dit huis nu juist zo bijzonder maakt.

Garden

De onderhoudsvriendelijke achtertuin ligt op het zuiden en beschikt dus over lekker veel zonuren. Via de woonkamer en de garage kun je de tuin bereiken. Via de poort in de moderne houten schutting kun je ook gemakkelijk achterom.

Details

- Bouwjaar 2019;
- Perceeloppervlak 209 m2;
- Woonoppervlak 178 m2;
- Inhoud 698 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- 5 Slaapkamers;
- Voorzien van zonnepanelen;
- Eigen garage;
- Schoolvoorzieningen en sportcentra om de hoek;
- Winkelcentrum Stappegoor en diverse uitvalswegen in directe nabijheid.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Brochure(s) and other documents

ZonZone