Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Jan Pietersz. Coenstraat 69, 5018 CP Tilburg

€299,750
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 132 m²
Liveable area 150 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

JAN PIETERSZOON COENSTRAAT 69 TILBURG:

Soms gebeurt het dat je een woning in portefeuille krijgt met erg veel karakter maar waar de tijd een beetje heeft stil gestaan, een ruwe diamant zeg maar ! Zo is het ook met deze woning,....... een ruwe diamant maar met wat aandacht en werk gaat hij shinen en zal een ieder verbaasd zijn........

En een beter verkoopargument is er toch niet want weet u d... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1931
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 11 March 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 00112
Asking price €299,750
Furnishing Yes
Furnishing Furnished
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 11 March 2019
Last updated 19 July 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1931
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 132 m²
Effective area 150 m²
Living area 29.5 m²
Kitchen area 12.4 m²
Content 568 m³
Surface area external storage rooms 25 m²
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Near highway
Near public transport
Near school
Near shopping center
On a busy street
Residential area
Garden
Type Front yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Has an energy certificate Yes
Energy certificate G
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Water heating Instantaneous water heater
Bathroom facilities Shower
Toilet
Parking Garagebox
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership
Ownership Full ownership

Definition

JAN PIETERSZOON COENSTRAAT 69 TILBURG:

Soms gebeurt het dat je een woning in portefeuille krijgt met erg veel karakter maar waar de tijd een beetje heeft stil gestaan, een ruwe diamant zeg maar ! Zo is het ook met deze woning,....... een ruwe diamant maar met wat aandacht en werk gaat hij shinen en zal een ieder verbaasd zijn........

En een beter verkoopargument is er toch niet want weet u dat de huidige bewoners deze woning in mei 1973 betrokken en er sindsdien hun hele leven hebben gewoond.......maar liefst 46 jaar !!! Dat geeft aan dat dit toch wel een heel bijzondere fijne plek is......!

Alle ruimtes in de woning zijn zeer goed van formaat. We verwijzen u graag naar de plattegronden om een indruk te krijgen. Zoals u inmiddels wel duidelijk is moet deze woning volledig gemoderniseerd worden maar dat biedt ook voordelen, want je kan het dan helemaal naar eigen wens inrichten !! En dan te bedenken dat deze woning ook beschikt over een eigen garage box* om de hoek iets wat de meeste woningen in de Armhoefse Akkers namelijk niet hebben..........!!

WOONOMGEVING:
Deze sfeervolle jaren dertig woning ligt in de populaire Tilburgse wijk de Armhoefse Akkers. Deze wijk is niet alleen populair vanwege de typische karakteristiekvolle jaren dertig woningen maar ook vanwege de TOP ligging ! De wijk ligt namelijk op loopafstand van de binnenstad en het populaire Piushavengebied maar tegelijkertijd ook van het natuurgebied Moerenburg.....! Groot voordeel van de wijk is dat je voor het parkeren van je auto geen parkeervergunning nodig hebt, maar ook net buiten de drukte ligt. Je hebt dus wel de lusten van de binnenstad maar niet de bijbehorende lasten.

In de wijk zelf maar ook in de nabijgelegen Piushaven bevinden zich vele leuke restaurantjes zoals Restaurant te Koop wat in de wijk zelf ligt maar wat te denken van: restaurant Villa Pastorie, RAK, Eethuis Twintig, Club Jolie, Jaxx Marina, de Visserij, Port, De Burgemeester......je zou haast denken waar heb je een keuken voor nodig ! En met de komst van het AaBee winkelcentrum is het doen van de dagelijkse boodschappen nog gemakkelijker.

Wanneer je het Wilhelminakanaal oversteekt, loop je direct al in natuurgebied Moerenburg waar je uren heerlijk kan wandelen ! Heerlijk ! Voor ieder wat wils dus.....! En voor het sporten ligt de omnivereniging Were Di met onder andere hockey, beachvolleybal en tennis om de hoek maar ook voor de voetbalclub hoef je de wijk niet uit. Voor kinderen liggen er meerdere lagere en middelbare scholen in de buurt. Een ding is zeker je gaat je hier nooit maar dan ook nooit vervelen !

En wil je de stad uit.......geen probleem, via de "Ringbaan-Oost" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken !

En rijdt je electrisch.....? Ook dat is geen probleem want vlakbij in de straat is een oplaadplek voor 2 electrische auto's ! Gemak dient de mens ! Kortom een TOP plek !

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1931;
- Energielabel G;
- Woning dient geheel gemoderniseerd te worden.
- Veel authentieke elementen.
- 150 m2 woonoppervlak.
- Inhoud: 568 m3.
- 4 slaapkamers;
- Badkamer op eerste verdieping;
- Garagebox om de hoek (capaciteit 1 auto)*
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar*

Ben je al nieuwsgierig geworden om deze karakteristieke jaren dertig woning met eigen garagebox (wat in de Armhoefse Akkers uniek is) met eigen ogen te komen zien ? Bel of mail ons dan snel voor een afspraak !!!

*Garagebox is niet in de prijs inbegrepen en kan los bijgekocht worden.

T: 013-30 33 195
M: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie ? Via Paul Makelaardij natuurlijk ! Via Wie anders ?

===============================================================================================
* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

ZonZone