Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Jan Aartestraat 30, 5017 ED Tilburg

€250,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 119 m²
Liveable area 77 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

JAN AARTESTRAAT 30 TILBURG

Wonen op loopafstand van de bruisende Piushaven en het bruisende centrum van Tilburg en dus genieten met een hoofdletter G van de genuchten die Tilburg rijk is. Het kan allemaal met deze heerlijke sfeervolle woning uit 1911. Al direct bij binnenkomst word je direct geraakt door de pijl van Cupido, recht in het hart ! Wow wat een super heerlijke sfeer. Door de hoge... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1911
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 24 June 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 00287
Asking price €250,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 24 June 2020
Last updated 15 August 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1911
Rooftype Gambrel
Surfaces and content
Plot size 119 m²
Effective area 77 m²
Content 331 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Combiboiler Yes
Features
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Toilet
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership
Ownership Full ownership

Description

JAN AARTESTRAAT 30 TILBURG

Wonen op loopafstand van de bruisende Piushaven en het bruisende centrum van Tilburg en dus genieten met een hoofdletter G van de genuchten die Tilburg rijk is. Het kan allemaal met deze heerlijke sfeervolle woning uit 1911. Al direct bij binnenkomst word je direct geraakt door de pijl van Cupido, recht in het hart ! Wow wat een super heerlijke sfeer. Door de hoge plafonds zowel beneden en boven ervaar je enorm veel ruimte en licht ! Tel daarbij op de enorm diepe tuin en je weet het direct.......dit is je nieuwe woning !

Als je de Jan Aartestraat uitloopt sta je midden op het Piusplein met haar vele leuke restaurantjes. En zoek je eens wat anders dan loop je via de Heuvelstraat zo naar het gezellige dwaalgebied, de Korte Heuvel of de Spoorzone met nog meer leuke restaurants.....of loop zo de bruisende Piushaven in.
Even geen zin in drukte.......dan ben je ook zo in het mooie natuurgebied Moerenburg dat aan de andere kant van de Piushaven ligt.
Voor de dagelijkse boodschappen vind je de Albert Heijn op steenworp afstand. Ook voor onderwijs hoef je niet ver weg want op loop- en fietsafstand bevinden zich diverse lagere scholen en middelbare scholen. En wil je de stad uit (wij kunnen ons dat niet voorstellen).......geen probleem, via "Schouwburgring" en de Ringbaan Noord" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken !

Kortom een TOP plek !

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Door het venster in de voordeur valt lekker veel daglicht naar binnen. Je vindt hier de wit gelakte trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer.

Woonkamer: Door de aanbouw achter de woning is er een ruime living ontstaan. Er is voldoende ruimte voor een grote eettafel en een royale zithoek. De houten vloer die vanuit de entree doorloopt naar de woonkamer zorgt voor een warm en behaaglijk gevoel. De glas in lood ramen boven in de deuren, vormen een prachtig oud detail.

Keuken: De authentieke keuken beschikt over een lekker breed wit gasfornuis met oven deze bevindt zich onder de schouw. De witte vloer loopt mooi door naar de bijkeuken en de badkamer. Achter de keuken bevindt zich de hal met de toegang tot de badkamer.

Badkamer: De badkamer is volledig gerenoveerd en beschikt over een inloopdouche, een wastafel en een toilet. In het ligbad kun je heerlijk ontspannen na een drukke dag.

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 ruime slaapkamers. Beide kamers zijn ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed. Via de Velux dakramen en de dakkapellen valt lekker veel licht naar binnen.

Garden

De binnenplaats is onderhoudsvrij aangelegd en voorzien van bestrating. Via de ingebouwde poort aan de straatzijde naast het huis kun je de binnenplaats makkelijk met de fiets bereiken. De diepe binnenplaats heeft ook een berging met een ruime veranda.

Details

- Bouwjaar 1911
- Perceeloppervlak: 119 m2
- Woonoppervlak: 77 m2
- Woning inhoud: 331 m3
- NEN 2580 meetrapport aanwezig*
- Ruime tuin met Veranda.
- Gelegen in het populaire Piushavengebied !
- Badkamer volledig gerenoveerd !
- In rustige woonwijk gelegen.
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze mooie karakteristieke woning bezichtigen ? Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013-30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie ?
Via Paul Makelaardij natuurlijk !
Via Wie anders ?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone