Object detail

New for sale

For sale: Hoogvensestraat 81E, 5017 CB Tilburg

€240,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 56 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

HOOGVENSESTRAAT 81E TILBURG

Dit appartement ligt in het populaire Piushavengebied. Je loopt vanuit de woning zo naar de haven. Een populaire woonomgeving waar veel gezellige restaurantjes zijn gelegen zoals restaurant RAK, de Visserij, Jaxx Marina en de Harboury. Loop je wat verder richting de draaibrug bij Villa Pastorie dan is de kans levensgroot dat je bij goed weer de bekende IJscoman V... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Construction period 2004
  Status New for sale
  Offered since 11 June 2021
  Offered since 11 June 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 00438
Asking price €240,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 11 June 2021
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2004
Surfaces and content
Effective area 56 m²
Living area 12.99 m²
Kitchen area 14.24 m²
Content 198 m³
Surface area external storage rooms 3.3 m²
Surface area external, linked storage rooms 3.7 m²
Balcony 3.68 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, On a quiet street
Features
Parking Parking lot
Has a balcony Yes
Cadastral informations
Tilburg M 11151
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

HOOGVENSESTRAAT 81E TILBURG

Dit appartement ligt in het populaire Piushavengebied. Je loopt vanuit de woning zo naar de haven. Een populaire woonomgeving waar veel gezellige restaurantjes zijn gelegen zoals restaurant RAK, de Visserij, Jaxx Marina en de Harboury. Loop je wat verder richting de draaibrug bij Villa Pastorie dan is de kans levensgroot dat je bij goed weer de bekende IJscoman Vitorio tegenkomt waar je kunt genieten van zijn prachtige verhalen en het overheerlijke ijs ! En heb je even geen zin in drukte.......dan loop je ook zo naar het mooie natuurgebied Moerenburg wat aan de andere kant van de Piushaven ligt. Voor de dagelijkse boodschappen ligt het recent gebouwde AaBe Fabrieksterrein op loopafstand. Voor onderwijs hoef je niet ver weg want op loop- en fietsafstand bevinden zich diverse lagere scholen en middelbare scholen. En wil je de stad uit (wij kunnen ons dat niet voorstellen).......geen probleem, via "De Ringbaan Oost" en "De Ringbaan Zuid" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken ! Kortom een TOP plek !

Entree complex:
De centrale hal van dit appartementencomplex is via de Hoogvensestraat toegankelijk. In deze hal bevinden zich de brievenbussen en de toegang naar de liften.

Ground floor

Entree appartement:
Via de lift kom je in op de hal die toegang geeft tot de voordeur van dit appartement.
Eénmaal binnen heb je vanuit de hal toegang tot de living met keuken, het toilet, de slaapkamer aan de achterzijde en de badkamer.

Woonkamer:
Bij binnenkomst in de woonkamer springt meteen de grote glazen schuifpui in het oog. Met mooi weer kun je deze helemaal open schuiven het zorgt voor heel veel licht in deze woonkamer. Het gehele appartement is netjes afgewerkt met een houten vloer die vanuit de woonkamer mooi doorloopt naar de entree en de slaapkamer. Vanuit de woonkamer heb je ook toegang tot de slaapkamer die zich aan de achterzijde van het appartement bevindt.

Keuken: De strakke moderne keuken, bevindt zich tegen de zijwand in de living en beschikt over een kookplaat met daar boven een moderne RVS afzuigkap, een oven, en een vaatwasser. Terwijl je staat te koken kunnen je gasten al lekker genieten van een drankje in de woonkamer.

Slaapkamer:
Het appartement beschikt over een grote slaapkamer aan de achterzijde, vanuit hier heb je toegang tot het balkon van het appartement.

Badkamer: De badkamer is volledig betegeld en heeft een ligbad met douche en een wastafel met ondermeubel. Je vindt hier ook de aansluiting voor de wasmachine.

Berging: Het appartement beschikt over een berging op de begane grond en een parkeerplaats op de afgesloten binnenplaats.

Details

- Bouwjaar 2004;
- Woonoppervlak 56 m2;
- Inhoud 198 m3;
- Servicekosten VVE € 130,87 (woning) € 26,17 (parkeerplaats) per maand;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Eigen parkeerplaats op de afgesloten binnenplaats;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je dit mooie appartement vlakbij het centrum van Tilburg bezichtigen?
Dat snappen we!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone