Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Heikestraat 56, 5021 GV Tilburg

€295,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 154 m²
Liveable area 112.8 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

HEIKESTRAAT 56 TILBURG

Super gezellige. knusse, woning nabij het centrum van Tilburg. Nieuwbouw en bestaande bouw gaan hand in hand in deze woonwijk, die op loopafstand ligt van het centrum van de stad. Voor je dagelijkse boodschappen kun je naar diverse supermarkten in de directe omgeving. De Albert Heijn aan de Piusstraat of de Aldi op het Transvaalplein. Bakkers, slagers en zelfs chefkoks... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1906
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 18 June 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 00442
Asking price €295,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 18 June 2021
Last updated 28 August 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1906
Surfaces and content
Plot size 154 m²
Effective area 112.8 m²
Living area 29.54 m²
Kitchen area 11.66 m²
Content 511 m³
Surface area other inner rooms 17.8 m²
Surface area external storage rooms 13.3 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Features
Bathroom facilities Shower, Sink
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Tilburg R 745
Area 154 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

HEIKESTRAAT 56 TILBURG

Super gezellige. knusse, woning nabij het centrum van Tilburg. Nieuwbouw en bestaande bouw gaan hand in hand in deze woonwijk, die op loopafstand ligt van het centrum van de stad. Voor je dagelijkse boodschappen kun je naar diverse supermarkten in de directe omgeving. De Albert Heijn aan de Piusstraat of de Aldi op het Transvaalplein. Bakkers, slagers en zelfs chefkoks staan klaar voor je in de Jumbo FoodMarket op Stappegoor. Op loopafstand in de richting van het centrum liggen De Muzentuin, en het Stadspark. In de zon geniet je op het heuvelachtige gras van de omgeving en met een beetje geluk krijg je zelfs een optreden van studenten van de naburige dansopleiding. Tevens beschikt deze wijk over een basisschool en een kinderopvang. En wil je de stad uit, via "De Ringbaan Oost" en "De Ringbaan Zuid" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken ! Kortom een TOP plek !

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: De hal geeft toegang tot de woonkamer, de keuken en de trap naar de eerste verdieping. De Terrazzovloer vormt samen met de glas-in-lood ramen in de voordeur een mooi oud detail.

Woonkamer: De woonkamer strekt zich uit over de gehele lengte van het huis. Hier is ruimte genoeg voor een grote eettafel en een royale zithoek. Aan de achterzijde heb je uitzicht op de achtertuin. Dat raam zou je eventueel kunnen verlagen tot aan de grond, zodat je hier de mogelijkheid krijgt om de tuin in te lopen.

Keuken: In de aanbouw van de woning bevindt zich de keuken, deze beschikt over een 4-pits gastoestel met daaronder een oven, een RVS afzuigkap, vaatwasser spoelbak en koelkast. Je vindt er ook de toegang tot de berging/kelder onder de trap.

Bijkeuken: Achter de keuken bevindt zich de bijkeuken, deze geeft toegang tot het toilet, de douche en de achterdeur. Je vindt er ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De douche en het toilet zijn toe aan een "opknapbeurt".

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich 2 slaapkamers en een ruime overloop. De "masterbedroom" bevindt zich aan de voorzijde van de woning en strekt zich uit over de gehele breedte van het pand. De tweede slaapkamer vind je aan de achterzijde, deze beschikt over een eigen wastafel.

Second floor

De woning beschikt ook nog over een zeer riante zolder voor de welbekende koffers en kerstspulletjes, deze is bereikbaar via een Vlizotrap.

Garden

De tuin ligt op het Zuid-Oosten en heeft dus al lekker vroeg in de ochtend de zon te pakken. Achterin de tuin bevindt zich een berging, ideaal voor het parkeren van je fietsen en opbergen van je tuinspullen. Via de poort in de zijgevel kun je makkelijk achterom.

Details

- Bouwjaar 1906;
- Perceeloppervlak 154 m2;
- Woonoppervlak 113 m2;
- Inhoud 511 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed! Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone