Object detail

New for sale

For sale: Doesburgstraat 56, 5043 GD Tilburg

€225,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 138 m²
Liveable area 107 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

DOESBURGSTRAAT 56 TILBURG (REESHOF)

Deze tussenwoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat met voldoende parkeermogelijkheden. In de "D-wijk" van de Reeshof. In de nabij vind je diverse voorzieningen zoals winkelcentrum "Heyhoef", treinstation Tilburg Reeshof, het Huibevenpark, scholen en sportvoorzieningen. Het Buurmalsenplein met de vele gezellige winkels en het Reeshof gezo... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1988
  Status Available
  Offered since 10 July 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 00153
Asking price €225,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 10 July 2019
Last updated 19 July 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1988
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 138 m²
Effective area 107 m²
Living area 25.2 m²
Kitchen area 5.21 m²
Content 355 m³
Surface area external storage rooms 6.3 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport
Near school
Near shopping center
On a quiet street
Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate B
Features
Water heating Centrally supplied
Heating District heating
Ventilation method Mechanical ventilation
Kitchen facilities Built-in equipment
Bathroom facilities Shower
Sink
Toilet
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has roller blinds Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

DOESBURGSTRAAT 56 TILBURG (REESHOF)

Deze tussenwoning is gelegen in een rustige en kindvriendelijke straat met voldoende parkeermogelijkheden. In de "D-wijk" van de Reeshof. In de nabij vind je diverse voorzieningen zoals winkelcentrum "Heyhoef", treinstation Tilburg Reeshof, het Huibevenpark, scholen en sportvoorzieningen. Het Buurmalsenplein met de vele gezellige winkels en het Reeshof gezondheidscentrum zijn gelegen op loopafstand van de woning. Daarnaast is de woning uiterst gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen zoals de "Huibevendreef". Hierdoor is de ontsluiting naar de snelwegen perfect en zit je zo richting zowel Breda, Den Bosch als Eindhoven.

Ground floor

BEGANE GROND:
Entree: De vensters naast en in de voordeur geven de entree een extra lichte uitstraling. Bij binnenkomst vind je de trap naar de eerste verdieping. De lichte tegelvloer loopt mooi door naar de woonkamer.

Woonkamer: Ook in de woonkamer komt lekker veel daglicht naar binnen door de grote ramen aan de voor en achterzijde van de woning. Via de woonkamer bereik je ook de tweede hal die toegang geeft tot de voorraadkast onder de trap en het toilet.

Keuken: Aan de achterzijde van de woning vind je de keuken. Apart van de woonkamer maar toch mooi verbonden met het achterste gedeelte van die woonkamer. Terwijl je staat te koken, houd je dus gezellig contact met je vrienden en familie aan de eettafel. De strakke keuken is geplaatst in een hoekopstelling en voorzien van een RVS afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast en kookplaat. Via de keuken heb je toegang tot de achtertuin.

First floor

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De grootste en kleinste slaapkamer bevinden zich aan de achterzijde van de woning, die kleinste slaapkamer zou ook nog prima dienst kunnen doen als kastenkamer of kantoor/studeerkamer. Naast de badkamer aan de straatkant van de woning bevindt zich de derde verrassend ruime slaapkamer. De gehele verdieping is voorzien van een warme "houtlook" laminaatvloer. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een groot wandmeubel met wastafel waar je veel van je spullen in op kunt bergen. Alles lekker uit het zicht. In de hoek vind je de douche met daarnaast het hangtoilet. Het raam zorgt ook hier voor lekker veel daglicht in de badkamer.

Second floor

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. De verdieping beschikt over een aparte betegelde ruimte. Ideaal voor "het parkeren" van je wasmachine en droger.
Verder vind je hier, naast de overloop, nog een riante zolderruimte die je kunt inrichten als vierde slaapkamer.

Garden

De tuin van deze woning ligt op het oosten. Je pakt 's morgen dus meteen de eerste zonnestralen. De tuin is volledig betegeld en daardoor dus zeer onderhoudsvrij. Achter in de tuin bevindt zich de stenen berging, ideaal voor het opbergen van al je tuinspullen en fietsen.

Details

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1988
- Perceeloppervlak 138 m2
- Woonoppervlak 113 m2
- Inhoud 355 m3
- NEN 2580 meetrapport*
- Energielabel B
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze mooi op en top instapklare woning bezichtigen ? Dat begrijpen wij heel goed ! Bel of mail ons dan voor een afspraak:

T: 013-30 33 195

Via Wie ? Via Paul Makelaardij natuurlijk ! Via Wie anders ?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

ZonZone