Object detail

For sale: Diederikdreef 33, 5046 GT Tilburg

€269,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 106 m²
Liveable area 103.4 m²
Acceptance By consultation

Note

General

DIEDERIKDREEF 33 TILBURG

Nabij het centrum van Tilburg ligt deze fraaie eengezinswoning aan de Diederikdreef 33.
De woning is gelegen in de buurt Hasselt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners, hierdoor is het een lekkere levendige en gezellige buurt.
Op de fiets ben je zo in het centrum van Tilburg en bij het centraal station, op loopafstand bevindt zich een supermarkt en de... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1989
  Offered since 09 December 2020
  Offered since 09 December 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 00358
Asking price €269,500
Acceptance By consultation
Offered since 09 December 2020
Last updated 18 January 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1989
Surfaces and content
Plot size 106 m²
Effective area 103.4 m²
Living area 30.82 m²
Kitchen area 6.95 m²
Content 362 m³
Surface area external storage rooms 6.3 m²
Surface area external, linked storage rooms 0.4 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Features
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Tilburg O 4949
Area 106 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

DIEDERIKDREEF 33 TILBURG

Nabij het centrum van Tilburg ligt deze fraaie eengezinswoning aan de Diederikdreef 33.
De woning is gelegen in de buurt Hasselt. De buurt heeft naar verhouding veel jonge inwoners, hierdoor is het een lekkere levendige en gezellige buurt.
Op de fiets ben je zo in het centrum van Tilburg en bij het centraal station, op loopafstand bevindt zich een supermarkt en de twee mooiste musea van Tilburg, het Textielmuseum en Museum De Pont bevinden zich bijna om de hoek. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 5 minuten rijden.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Door het raam in de voordeur wordt de entree gevuld met daglicht. Je vindt er het toilet, de meterkast en de toegang tot de woonkamer.

Woonkamer: De living staat door de grote raampartij in de achtergevel van de woning, mooi in verbinding met de achtertuin. Er is voldoende ruimte voor een royale zithoek en een gezellige eettafel. De openhaard geeft het zitgedeelte van de woonkamer meteen een cosy uitstraling. Hoe lekker moet het zijn, om op koude winteravonden, naast deze warmtebron op de bank te ploffen en te genieten van een romantische film. Onder de trap bevindt zich een ruime kast voor het opbergen van voorraad. De grijze gietvloer loopt mooi door naar de keuken en de entree.

Keuken: Aan de voorzijde van de living bevindt zich de strakke mat grijze keuken. Deze is voorzien van een spoelbak, kookplaat met RVS afzuigkap, een koelkast, een vaatwasser en conventionele oven met stoomfunctie.

First floor

Op de eerste verdieping vind je 3 slaapkamers en de badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van een "houtlook" laminaatvloer die mooi doorloopt naar de overloop. De badkamer is volledig betegeld en beschikt over een ruime douche, een dubbele wastafel met ondermeubel, een toilet en een ligbad waarin je na een drukke dag heerlijk kunt ontspannen.

Second floor

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping van de woning. Hier bevindt zich nog een ruime slaapkamer, het grote dakraam zorgt hier voor een ruimtelijk effect en maakt het tot een volwaardige slaapkamer. Op de overloop vind je de aansluiting voor de wasmachine en de droger. De zolderruimtes zijn mooi afgetimmerd waardoor extra opbergruimte is ontstaan.

Garden

De onderhoudsvriendelijke achtertuin ligt op het zuid westen en heeft dus tot in de avonduren de zon. Wil je even uit de zon, dan geniet je van de schaduw onder het grote zonnescherm aan de achtergevel van de woning. Achterin de tuin vind je de berging voor het parkeren van je fiets en het opbergen van je tuinspullen. Naast de berging onder de overkapping bevindt zich de poort, je kunt dus makkelijk met je fiets achterom.

Details

- Bouwjaar 1989;
- Perceeloppervlak 106 m2;
- Woonoppervlak 103 m2;
- Inhoud 362 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen ?
Dat begrijpen wij heel goed !
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone