Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Caspar Houbenplein 16-05, 5018 DC Tilburg

€525,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 87.4 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

CASPAR HOUBENPLEIN 16-05 TILBURG

Dit unieke appartement ligt werkelijk op een schitterende lokatie...!!! Aan de rand van natuurgebied Moerenburg.... aan het Wilhelminakanaal en op loopafstand van de binnenstad en het populaire Piushavengebied. Hier bevinden zich vele leuke restaurantjes zoals Villa Pastorie, RAK, Eethuis Twintig, Jaxx Marina, Restaurant Te Koop......je zou haast denken waar... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Construction period 2020
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 08 July 2022
 • Location

Features

Offer
Reference number 00610
Asking price €525,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 08 July 2022
Last updated 03 August 2022
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2020
Surfaces and content
Effective area 87.4 m²
Living area 40.35 m²
Content 304 m³
Surface area external storage rooms 5.1 m²
Surface area external, linked storage rooms 9.1 m²
Balcony 9.1 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location At waterside, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, On waterway, Residential area
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Bathroom facilities Double sink, Shower, Toilet, Washbasin furniture
Parking Underground garage
Has a balcony Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Tilburg X 2038
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

CASPAR HOUBENPLEIN 16-05 TILBURG

Dit unieke appartement ligt werkelijk op een schitterende lokatie...!!! Aan de rand van natuurgebied Moerenburg.... aan het Wilhelminakanaal en op loopafstand van de binnenstad en het populaire Piushavengebied. Hier bevinden zich vele leuke restaurantjes zoals Villa Pastorie, RAK, Eethuis Twintig, Jaxx Marina, Restaurant Te Koop......je zou haast denken waar heb je een keuken voor nodig ! En met de komst van het AaBe winkelcentrum is het doen van de dagelijkse boodschappen nog gemakkelijker. Groot voordeel van de wijk is dat je wel de lusten maar niet de lasten hebt van de binnenstad. En voor het sporten ligt de omnivereniging Were Di met onder andere hockey, beachvolleybal en tennis om de hoek. Voor kinderen liggen er meerdere lagere en middelbare scholen in de buurt. Een ding is zeker je gaat je hier nooit maar dan ook nooit vervelen ! En wil je de stad uit.......geen probleem, via de "Ringbaan-Oost" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Den Bosch, Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken !

Ground floor

Entree complex:
De centrale hal van dit appartementencomplex is via het Caspar Houbenplein en de Twentestraat toegankelijk. In deze hal bevinden zich de brievenbussen, het bellentableau en de aparte toegang naar de liften. Je auto parkeer je op je eigen parkeerplaats in de ondergrondse parkeergarage van het complex van waar uit je binnendoor het appartement bereikt .

Entree appartement:
Via de lift kom je in een centrale hal die toegang geeft tot de voordeur van dit appartement.
Eénmaal binnen bereik je via de hal, de woonkamer/keuken, de beide slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. Je vindt hier ook het toilet en een opbergkast.

Woonkamer:
Vanuit de hal loop je via de stalen taatsdeur de royale woonkamer binnen. Meteen springt het enorme uitzicht in het oog. Door de vele raampartijen kijk je uit over Natuurgebied Moerenburg en het Wilhelmina kanaal. Op het ruime balkon van het appartement geniet je tijdens mooie zomers gedurende de middag en de avond van de zon.

Keuken:
De strakke greeploze keuken is opgesteld tegen de zijwand van de woonkamer. De keuken is van alle gemakken voorzien. Je vindt er een inductie kookplaat met ingebouwde afzuigkap en een vaatwasser. In de kastenwand bevinden zich de koelkast en een oven op ooghoogte. Terwijl je vrienden en familie zitten te genieten van een drankje in de living of op het balkon, tover jij hier binnen de kortste keren de lekkerste gerechten tevoorschijn.

Slaapkamers:
Het appartement beschikt over 2 slaapkamers. Ze zijn beide strak afgewerkt. De grootste slaapkamer is voorzien van tapijt en ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoons bed en een royale garderobe kast. De tweede slaapkamer is nu ingericht als kantoor en voorzien van een PVC visgraatvloer die mooi doorloopt in de gang en naar de woonkamer. Alle ramen in de slaapkamers hebben Franse balkons. Via de tweede slaapkamer heb je ook toegang tot het balkon van het appartement.

Badkamer:
De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ruime douche met sunshower, een tweede toilet, een dubbele wastafel met ondermeubel en een brede spiegel.

Berging:
Naast de badkamer bevindt zich de ruime berging en een ruimte met aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Een tweede berging bevindt zich onder in het appartementencomplex.

Details

- Bouwjaar 2020;
- Woonoppervlakte 87 m2;
- Inhoud 304 m3;
- NEN 2580 meetrapport beschikbaar*;
- Servicekosten € 145,14;
- 2 slaapkamers;
- Balkon met uitzicht over natuurgebied en Wilhelminakanaal;
- De wanden van het appartement zijn voorzien van renovlies en er is een doorlopende visgraatvloer;
- Alle raampartijen bestaan uit openslaande deuren, deels met kiepramen, en Franse balkons;
- Voorzien van vloerverwarming/vloerkoeling;
- Voorzien van zonnepanelen en warmtepomp;
- Eigen parkeerplaats in de ondergrondse garage.

Wil je dit mooie appartement in het centrum van Tilburg bezichtigen?
Dat snappen we! Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone