Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Broekhovenseweg 303, 5022 CE Tilburg

€207,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 168 m²
Liveable area 120 m²

Note

General

BROEKHOVENSEWEG 303 TILBURG

Voor wie denkt dat je voor een authentieke jaren dertig woning alleen maar in de Armhoefse Akkers moet kijken, WAKE UP ! Ook aan de Broekhovenseweg 303 staat een prachtige jaren dertig woning. De prachtige authentieke gevel verraadt het al een klein beetje, hierachter schuilt namelijk een hele bijzondere woning met heel veel authentieke elementen uit de jaren dertig.... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1931
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 08 October 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 00064
Asking price €207,500
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 08 October 2018
Last updated 13 November 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1931
Roof materials Tiles
Rooftype Hipped
Surfaces and content
Plot size 168 m²
Effective area 120 m²
Content 340 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location On a busy street
Residential area
Near shopping center
Near public transport
Near school
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Boiler
Type of boiler Radson HR Combiketel
Heating source Gas
Year of manufacture 2001
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

BROEKHOVENSEWEG 303 TILBURG

Voor wie denkt dat je voor een authentieke jaren dertig woning alleen maar in de Armhoefse Akkers moet kijken, WAKE UP ! Ook aan de Broekhovenseweg 303 staat een prachtige jaren dertig woning. De prachtige authentieke gevel verraadt het al een klein beetje, hierachter schuilt namelijk een hele bijzondere woning met heel veel authentieke elementen uit de jaren dertig.

BEGANE GROND:
Via de voordeur kom je in de entree met een prachtige lange gang met daarnaast een mooie trappartij, wat zo kenmerkend is voor jaren dertig woningen. Wat het geheel nog mooier maakt is dat de wand- en vloertegels nog de originele tegels zijn. En ook in de voordeur zit nog het originele glas in lood ! Omdat de voorgevel op het Oosten ligt zorgen de zonnestralen al in de vroege ochtend voor een mooi gekleurd licht in deze prachtige hal ! WOW je wordt direct nieuwsgierig naar de rest van deze mooie woning....!

Wanneer je de gang helemaal uitloopt kom je uit de landelijke keuken die helemaal past in de stijl van deze woning voorzien van alle benodigde apparatuur (vaatwasser / grote gaskookplaat met daaronder een oven / koelkast). Achter deze keuken kom je via een hal in de badkamer op de begane grond met toilet, ligbad en wastafel. Dit is niet de enige badkamer in deze woning......want ook op de eerste verdieping is een badkamer aanwezig met een toilet, douche en wastafel....! Via de hal kom je ook uit in de diepe tuin met aangebouwd aan de woning een grote stenen schuur.

Via de keuken kom je in de gezellige huiskamer welke door middel van originele ensuite deuren is verdeeld in een voor en een achterkamer. Deze ensuite deuren zijn voorzien van nog de prachtige originele glas in lood ramen ! De wanden zijn glad gestuct en op de vloer ligt een massief houten vloer !

EERSTE VERDIEPING:
Via een statige trap kom je op een ruime overloop met toegang tot maar liefst drie slaapkamers en een badkamer met toilet, douche en wastafel !

ZOLDER:
De zolderruimte is verdeeld in een voorzolder en een aparte vierde slaapkamer. Beide ruimtes zijn zeer licht door de mooie grote Velux dakramen.

TUIN:
De tuin is zeer diep (bijna 20 meter) en is op het westen georiënteerd zodat je altijd bent verzekerd van de zon. Verder biedt de tuin erg veel privacy ! De tuin is ook bereikbaar via een gang die loopt tussen de woning en de woning van de buren met een afsluitbare poort aan de Broekhovenseweg.

Deze woning is zeer zeker een bezichtiging waard, zeker voor de liefhebbers van jaren dertig woningen met een ruime tuin !

ZonZone