Object detail

Sold

Sold: Bosscheweg 201, 5015 AC Tilburg

€385,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 350 m²
Liveable area 124.6 m²
Acceptance By consultation
Status Sold

Note

General

BOSSCHEWEG 201 TILBURG

Wie wil er nu niet wonen aan één van de mooiste lanen van Tilburg. Met deze woning aan de Bosscheweg bieden wij die mogelijkheid !
Deze woning ligt aan de parallelweg van de Bosscheweg. Op korte afstand van zowel het centrum van Tilburg als Berkel-Enschot. Met de auto ben je er binnen een paar minuten. Ook het karakteristieke Oisterwijk en de uitvalswegen richting Den... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1963
  Status Sold
  Offered since 20 August 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 00310
Asking price €385,000
Status Sold
Acceptance By consultation
Offered since 20 August 2020
Last updated 18 November 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1963
Surfaces and content
Plot size 350 m²
Effective area 124.6 m²
Living area 38.86 m²
Kitchen area 18.42 m²
Content 426 m³
Surface area external storage rooms 43.5 m²
Surface area external, linked storage rooms 8.4 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Tilburg V 525
Area 350 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

BOSSCHEWEG 201 TILBURG

Wie wil er nu niet wonen aan één van de mooiste lanen van Tilburg. Met deze woning aan de Bosscheweg bieden wij die mogelijkheid !
Deze woning ligt aan de parallelweg van de Bosscheweg. Op korte afstand van zowel het centrum van Tilburg als Berkel-Enschot. Met de auto ben je er binnen een paar minuten. Ook het karakteristieke Oisterwijk en de uitvalswegen richting Den Bosch, Eindhoven en Breda zijn binnen handbereik. De diepe tuin achter de woning biedt volop privacy met aansluitend een dubbele garage, een genot om hier te wonen. Deze woning is zeker het bezichtigen waard.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Onder het balkon bevindt zich de voordeur. Door de vensters in deze deur en de raampartij ernaast, ontstaat er een lekkere lichte entree. Hier vind je de trap naar de eerste verdieping, het toilet en de meterkast.

Woonkamer: Als je de woonkamer binnenkomt, springt de enorme uitbouw aan de achterzijde van deze woning meteen in het oog. Wow !!! wat een ruimte. Er is plaats voor maar liefst 2 zit gedeeltes rondom de karakteristieke schouw. Hoe heerlijk moet dat zijn om op een koude winteravond, jezelf hieraan te warmen. In de enorme uitbouw is er naast de keuken voldoende ruimte voor een royale eettafel. Hier kun je met vrienden en familie gezellig omheen zitten terwijl je contact hebt met zowel de rest van de woonkamer als de keuken. De grote schuifpui in de achtergevel zorgt voor een fijn contact met de achtertuin.

Keuken: De moderne keuken is uit 2018 en dus nog hagelnieuw. Je kunt er heerlijke gerechten klaarmaken op het grote gastoestel. Er is een oven, vaatwasser, ijskast en door de lichtkoepels valt het zonlicht rijkelijk naar binnen.

First floor

De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers, een badkamer en een aparte toiletruimte waarin zich ook de aansluitingen bevinden voor de wasmachine en de droger. De grootste slaapkamer ligt aan de voorzijde van de woning en beschikt over een ruime inbouwkast. Ideaal voor je garderobe, alles lekker bij de hand. Je hebt er ook toegang tot het ruime balkon met uitzicht op de Bosscheweg. Een tweede kleinere slaapkamer ligt ook aan de voorzijde. De derde slaapkamer kijkt uit over de achtertuin, beschikt over een wastafel en is net als de overige kamers op deze verdieping netjes afgewerkt met een "houtlook" laminaatvloer. Vanuit het ligbad in de badkamer kijk je ook de tuin in. Extra ontspannend als je languit in een schuimbad ligt. Er is een wastafel en een ruime douche.

Garden

De bijzonder diepe tuin ligt op het noord westen, je kunt er dus genieten van de middagzon tot aan de laatste zonnestralen in de avond. Er bevindt zich een aparte berging en achter in de tuin vind je de enorm ruime dubbele garage. Uiteraard is deze voorzien van electra, maar wat nog fijner is, is dat deze dubbelsteens in spouw is uitgevoerd, ideaal voor als je je auto lief hebt ! Via de weg aan de achterzijde kun je zou de garage in- en uitrijden !

Details

- Bouwjaar 1963;
- Perceeloppervlak 350 m2;
- Woonoppervlak 125 m2;
- Inhoud 426 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Ruim balkon aan de voorzijde van de woning;
- DUBBELE garage aan de achterzijde van de woning;
- Alle platte daken zijn recent vernieuwd;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone