Object detail

For sale: Bosscheweg 187, 5015 AC Tilburg

€495,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 354 m²
Liveable area 132.7 m²
Acceptance By consultation

Note

General

BOSSCHEWEG 187 TILBURG

Wie wil er nu niet wonen aan één van de mooiste lanen van Tilburg. Met deze woning aan de Bosscheweg 187 bieden wij die mogelijkheid !
Deze woning ligt aan de parallelweg van de Bosscheweg. Op korte afstand van zowel het centrum van Tilburg als Berkel-Enschot. Met de auto ben je er binnen een paar minuten. Ook het karakteristieke Oisterwijk en de uitvalswegen richting... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1964
  Offered since 25 March 2021
  Offered since 25 March 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 00410
Asking price €495,000
Acceptance By consultation
Offered since 25 March 2021
Last updated 07 April 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1964
Surfaces and content
Plot size 354 m²
Effective area 132.7 m²
Living area 56.48 m²
Kitchen area 10.01 m²
Content 463 m³
Surface area external storage rooms 39.1 m²
Surface area external, linked storage rooms 2.5 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 5 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a busy street
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate E
Features
Bathroom facilities Bath, Double sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Tilburg V 388
Area 196 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership
Tilburg v 532
Area 158 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

BOSSCHEWEG 187 TILBURG

Wie wil er nu niet wonen aan één van de mooiste lanen van Tilburg. Met deze woning aan de Bosscheweg 187 bieden wij die mogelijkheid !
Deze woning ligt aan de parallelweg van de Bosscheweg. Op korte afstand van zowel het centrum van Tilburg als Berkel-Enschot. Met de auto ben je er binnen een paar minuten. Ook het karakteristieke Oisterwijk en de uitvalswegen richting Den Bosch, Eindhoven en Breda zijn binnen handbereik. De diepe tuin achter de woning biedt volop privacy met aansluitend een dubbele garage, een genot om hier te wonen. Deze woning is zeker het bezichtigen waard.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via de voortuin bereik je de voordeur. Door de vensters in deze deur en de raampartij ernaast, ontstaat er een lekkere lichte entree. Hier vind je de trap naar de eerste verdieping, het toilet en de meterkast. Via de stalen schuifdeur betreed je de woonkamer.

Woonkamer: Als je de woonkamer binnenkomt, springt de enorme uitbouw aan de achterzijde van deze woning meteen in het oog. Wow !!! wat een ruimte. Hier is plaats genoeg voor een royale zithoek rondom de strakke moderne open haard. Hoe heerlijk moet dat zijn om op een koude winteravond, jezelf hieraan te warmen. In de enorme uitbouw is er naast de keuken voldoende ruimte voor een grote eettafel. Hier kun je met vrienden en familie gezellig omheen zitten terwijl je contact hebt met zowel de rest van de woonkamer als de keuken. De grote openslaande deuren in de achtergevel zorgen voor een fijn contact met de tuin en de veranda. De moderne gietvloer maakt het gehele plaatje compleet ! Wow ! In 2017 is de begane grond voorzien van vloerverwarming.

Keuken: De prachtige, witte, strakke keuken is van alle gemakken voorzien. Je kunt er heerlijke gerechten klaarmaken op het grote kookeiland met RVS afzuigkap. Er is een kokend waterkraan, oven, vaatwasser, koelkast en door de lichtkoepel valt het zonlicht rijkelijk naar binnen.

Bijkeuken: Verrassend is ook de extra ruimte achter de keuken. Hier is ruimte voor een extra koelkast of vriezer en je kunt er de wasmachine en de droger kwijt.

First floor

De eerste verdieping beschikt over 3 slaapkamers en een badkamer. De "masterbedroom" ligt aan de voorzijde van de woning en biedt genoeg ruimte voor een grote garderobekast en een royaal tweepersoonsbed. Je hebt er ook toegang tot het ruime balkon. Een tweede kleinere slaapkamer ligt ook aan de voorzijde. Deze is nu ingericht als kantoor. De derde slaapkamer kijkt uit over de achtertuin en is net als overige kamers op deze verdieping netjes afgewerkt met een "houtlook" laminaatvloer. De badkamer is in 2017 volledig gemoderniseerd. Vanuit het ligbad in de badkamer kijk je ook de tuin in. Extra ontspannend als je languit in een schuimbad ligt. Er is een dubbele wastafel met ondermeubel, een grote inloopdouche, een toilet en de vloer is verwarmd.

Garden

De bijzonder diepe tuin ligt op het noord westen, je kunt er dus genieten van de middagzon tot aan de laatste zonnestralen in de avond. En wil je even uit de zon of valt er een buitje dan kun je heerlijk blijven genieten van je tuin onder de grote overkapping. Achterin de tuin, toegankelijk via de overkapping, vind je de enorm ruime dubbele garage. Deze is in 2018 volledig gemoderniseerd. Uiteraard is deze voorzien van een automatische deur (5 meter breed), een geísoleerd dak en een betonvloer. ideaal voor als je je auto lief hebt ! Via de weg aan de achterzijde kun je zou de garage in- en uitrijden !

Details

- Bouwjaar 1964;
- Perceeloppervlak 354 m2;
- Woonoppervlak 133 m2;
- Inhoud 463 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Ruim balkon aan de voorzijde van de woning;
- Begane grond vloerverwarming aangelegd in 2017;
- Badkamer gemoderniseerd in 2017 inclusief vloer- en spiegelverwarming
- Dubbele garage (in 2018 volledig gemoderniseerd);
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed !
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone