Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Bisschop Zwijsenstraat 108, 5021 KD Tilburg

€195,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 69 m²
Liveable area 77 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

BISSCHOP ZWIJSENSTRAAT 108 TILBURG Super gezellige. knusse, instapklare woning midden in het centrum van Tilburg. Nieuwbouw en bestaande bouw gaan hand in hand in deze woonwijk. die slechts op 5 minuten fietsen ligt van het centrum van de stad. Je dagelijkse boodschappen kun je doen in de supermarkt aan de Piusstraat of in de naburige wijk Korvel. Op loopafstand in de richting van het centrum ligt... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1900
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 25 April 2019
 • Location

Features

Offer
Reference number 00122
Asking price €195,500
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 25 April 2019
Last updated 24 May 2019
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1900
Rooftype Flat
Isolations Roof
Wall
Surfaces and content
Plot size 69 m²
Effective area 77 m²
Living area 25 m²
Kitchen area 8.31 m²
Content 233 m³
Surface area external storage rooms 3 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre
Near public transport
Near school
Near shopping center
On a busy street
Type Back yard
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

BISSCHOP ZWIJSENSTRAAT 108 TILBURG Super gezellige. knusse, instapklare woning midden in het centrum van Tilburg. Nieuwbouw en bestaande bouw gaan hand in hand in deze woonwijk. die slechts op 5 minuten fietsen ligt van het centrum van de stad. Je dagelijkse boodschappen kun je doen in de supermarkt aan de Piusstraat of in de naburige wijk Korvel. Op loopafstand in de richting van het centrum ligt De Muzentuin, het is een verademing om in deze groene stadsoase te zitten. In de zon geniet je op het heuvelachtige gras van de omgeving en met een beetje geluk krijg je zelfs een optreden van studenten van de naburige dansopleiding. Tevens beschikt deze wijk over een basisschool en een kinderopvang.

Ground floor

BEGANE GROND:
Entree: Via de entree waar zich alleen de meterkast bevindt loop je zo verder naar de woonkamer.
Woonkamer:
WOW !!! Het is alsof je zo een woonmagazine binnenloopt, de hele styling van deze woonkamer klopt. De straatzijde van de woonkamer heeft een erker en is nu ingericht met een grote tafel, waar je gezellig met vrienden en familie omheen kunt zitten. Naast de erker bevindt zich een speelse vaste kast, ideaal voor het opbergen van boeken en tijdschriften. In het achterste gedeelte van de woonkamer kun je een heerlijk knusse zithoek creëren tegenover de open haard, die in de wintermaanden zorgt voor extra warmte en gezelligheid.
Keuken:
Vanuit de woonkamer loop je zo de keuken in. Deze is gesitueerd in de uitbouw aan de achterzijde van de woning. De moderne grijze hoogglans keuken is volledig vernieuwd in 2012 en van alle gemakken voorzien. Via de openslaande deur in de keuken sta je meteen in je stadstuin. Naast de keuken bevinden zich het toilet en een stook/bergruimte, hier hangt de CV-combiketel. De gehele begane grond is in 2012 voorzien van een nieuwe massief eikenhoutenvloer, deze geeft de woning een extra warme uitstraling.

First floor

Via de open trap in de woonkamer bereik je de eerste verdieping. Daar geeft de overloop je toegang tot de 2 slaapkamers, de badkamer en de kleedkamer. De slaapkamers zijn voorzien van mooie industriele schuifdeuren. Aan de achterzijde van de woning vind je de grootste slaapkamer. De Friese Witjes op de achterwand geven deze kamer extra uitstraling. Door de houtenvloer die zich op de gehele verdieping bevindt krijg je sowieso een strakke industriele look. De voorste slaapkamer is nu in gebruik als studeer/werkkamer maar kan ook prima als slaapkamer dienen. De badkamer is in 2012 volledig vernieuwd en voorzien van een regendouche en wastafel met meubel.

Garden

De stadstuin bereik je via de keuken. De styling die je binnen in de woning aantreft is volledig doorgetrokken naar de tuin. Om van deze tuin te kunnen genieten hoef je alleen maar te gaan zitten met een lekker verkoelend drankje. Het grijze Basalt Split zorgt voor en onderhoudsvriendelijke tuin en de boom functioneert als natuurlijke parasol.

Details

BIJZONDERHEDEN:
- Bouwjaar 1900
- Perceeloppervlak 69 m2
- Woonoppervlak 77 m2
- Inhoud 233 m3
- NEN 2580 meetrapport*
- Energielabel
- Keuken vernieuwd in 2012 !
- 3 kamers en badkamer op de eerste verdieping (zie plattegrond).
- Tuin op het oosten
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze mooi op en top instapklare woning bezichtigen ? Dat begrijpen wij heel goed ! Bel of mail ons dan voor een afspraak:

T: 013-30 33 195

Via Wie ? Via Paul Makelaardij natuurlijk ! Via Wie anders ?

===================================================================================================================================
* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone