Object detail

For sale: Ankeveenstraat 32, 5036 CB Tilburg

€345,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 151 m²
Liveable area 123.3 m²
Acceptance By consultation

Note

General

ANKEVEENSTRAAT 32 TILBURG (REESHOF)

Deze heerlijke woning ligt in de modern vormgegeven en goed verzorgde woonwijk Witbrant Oost. Feitelijk loopt deze, op enige afstand, parallel aan de Bredase weg. Een mooie hoek van de stad, die onderdeel uitmaakt van het redelijk recent gerealiseerde Stadsbos013 met prachtige wandelroutes. Hierin liggen onder meer het sterrenbos de Oude Warande, het Heide... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 2004
  Offered since 10 December 2020
  Offered since 10 December 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 00360
Asking price €345,000
Acceptance By consultation
Offered since 10 December 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2004
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Full, Insulated glazing, Wall
Surfaces and content
Plot size 151 m²
Effective area 123.3 m²
Living area 25.45 m²
Kitchen area 15.97 m²
Content 454 m³
Surface area external storage rooms 6.8 m²
Surface area external, linked storage rooms 2.1 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating District heating
Heating District heating
Bathroom facilities Bath, Double sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Carport
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Tilburg F 6083
Area 151 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

ANKEVEENSTRAAT 32 TILBURG (REESHOF)

Deze heerlijke woning ligt in de modern vormgegeven en goed verzorgde woonwijk Witbrant Oost. Feitelijk loopt deze, op enige afstand, parallel aan de Bredase weg. Een mooie hoek van de stad, die onderdeel uitmaakt van het redelijk recent gerealiseerde Stadsbos013 met prachtige wandelroutes. Hierin liggen onder meer het sterrenbos de Oude Warande, het Heidepark met zijn Heideparkroute en de Amarantroute. In dit zuidwestelijke deel van de stad ligt ook de Universiteit van Tilburg, en hockeyclub Tilburg. Goede algemene voorzieningen vind je in de nabijgelegen Reeshof. Scholen, sportfaciliteiten, uitvalswegen: in deze stadse omgeving is alles goed bereikbaar. Het centrum van de stad bereik je eenvoudig via de Bredaseweg.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via de lichte entree met lekker veel daglicht betreed je deze woning. Je vindt er de meterkast, het toilet en de trap naar de eerste verdieping. Op de vloer ligt een leistenen vloer, die mooi doorlopen naar de woonkamer, de eetkamer en de keuken. Je hebt er ook de beschikking over een grote kast, die mooi is weggewerkt onder de trap.

Woonkamer: Doordat de woning aan de achterzijde is uitgebouwd ontstaat er een lekkere ruime woonkamer. Hier is ruimte genoeg voor een royale zithoek. De grote raampartij in de achtergevel zorgt voor een heerlijk contact met de achtertuin. En ook hier weer veel lichtinval.

Eetkamer: Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de eetkamer. Hier kunnen je gasten al heerlijk genieten van een drankje aan een grote eettafel, terwijl je vanuit de keuken contact met ze hebt.

Keuken: In het hart van de woning ligt de moderne, luxe, keuken. Dit is werkelijk een plaatje van een keuken, greeploos uitgevoerd en van alle gemakken voorzien. Je beschikt er over een oven (met stoomfunctie), een stoomoven, een vaatwasser, een inductiekookplaat met afzuigkap, een koelkast en een vriezer. Hier bereid je dus, in een handomdraai, allerlei lekkere gerechten voor je hele familie en al je vrienden.

First floor

De eerste verdieping bestaat uit 2 slaapkamers en een badkamer. Aan de achterzijde van de woning liggen twee slaapkamers, één daarvan is nu ingericht als walk-in-closet, de droom van iedere vrouw én man. De slaapkamers zijn allemaal voorzien van een 'houtlook" laminaatvloer, die mooi doorloopt naar de overloop. De ruime badkamer is strak betegeld. Er is een dubbele wastafel met ondermeubel, een ruime inloopdouche, een toilet en je kunt er heerlijk ontspannen in het ligbad.

Second floor

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping daar vind je nog twee volwaardige slaapkamers met een Frans balkon. Aan de voorzijde van de woning vind je nog een wasruimte/berging met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Garden

De achtertuin ligt op het zonnige zuiden is onderhoudsvriendelijk aangelegd en beschikt over een achterom. Even niet in de zon... de achtergevel beschikt over een breed zonnescherm, zodat je ook in de schaduw kunt zitten. De stenen berging achter in de tuin is ideaal voor het opbergen van je tuinspullen en het stallen van je fietsen. Achter de tuin bevinden zich de carport en de extra parkeerplaats.

Details

- Bouwjaar 2004;
- Perceeloppervlak 151 m2;
- Woonoppervlak 123 m2;
- Inhoud 454 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Vloerverwarming over de gehele begane grond;
- Voorzien van elektrische screens; (zonwering)
- Carport met extra parkeerplaats aan de achterzijde van de woning;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone