Object detail

New for sale

For sale: Akkerstraat 59, 5025 MG Tilburg

€397,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 164 m²
Liveable area 86.9 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

AKKERSTRAAT 59 TILBURG

Deze prachtige woning, ligt in de gewilde Tilburgse Wijk Sint Anna. In deze wijk vind je veel vooroorlogse woningen. Het stadscentrum van Tilburg is op loopafstand evenals de winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. Het Kromhoutpark en Stadpark Oude Dijk liggen beide op een steenworp afstand. Via de Ringbaan-West berei... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1906
  Status New for sale
  Offered since 05 May 2022
 • Location

Features

Offer
Reference number 00575
Asking price €397,500
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 05 May 2022
Last updated 13 May 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1906
Surfaces and content
Plot size 164 m²
Effective area 86.9 m²
Living area 21.81 m²
Kitchen area 23.98 m²
Content 358 m³
Surface area other inner rooms 3.3 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Garden 2 - Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Heating source Gas
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washbasin furniture
Garden available Yes
Cadastral informations
Tilburg P 2153
Area 164 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

AKKERSTRAAT 59 TILBURG

Deze prachtige woning, ligt in de gewilde Tilburgse Wijk Sint Anna. In deze wijk vind je veel vooroorlogse woningen. Het stadscentrum van Tilburg is op loopafstand evenals de winkels voor de dagelijkse boodschappen, basisscholen en scholen voor voortgezet onderwijs. Het Kromhoutpark en Stadpark Oude Dijk liggen beide op een steenworp afstand. Via de Ringbaan-West bereik je binnen enkele minuten de autosnelwegen richting Breda, Eindhoven, 's-Hertogenbosch en de omliggende dorpen. De woning is in 2022 geheel gerenoveerd en zou qua styling zo in een woonblad kunnen. Deze woning is zeker het bezichtigen waard.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: In de hal vind je het toilet en de toegang tot de woonkamer. De eiken houten vloer in visgraat motief loopt mooi door naar de woonkamer en geeft de woning een extra warme uitstraling.

Woonkamer: De living biedt volop ruimte voor een royale zithoek en een grote eettafel. De strakke raampartij tot aan de grond, in de achtergevel, zorgt voor een ruimtelijk effect en laat veel daglicht naar binnen.

Keuken: De moderne keuken is ultra mat zwart en is werkelijk van alle gemakken voorzien. Je vindt er een kookeiland met kookplaat en afzuigsysteem, een vaatwasser en een kastenwand met combi oven/magnetron. Terwijl je de lekkerste gerechten bereidt , houd je contact met je familie en vrienden die aan het kookeiland al verlekkerd zitten te wachten op wat jij ze voor gaat schotelen. Via de grote openslaande deuren in de achtergevel betrek je, bij mooi weer, de tuin gemakkelijk bij deze leefkeuken.

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. De verdieping beschikt over 2 ruime slaapkamers, en een badkamer. De "masterbedroom" bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Ook op deze verdieping een eiken houten vloer in visgraat motief die mooi doorloopt in alle slaapkamers en naar de overloop. De badkamer beschikt over een ruime inloopdouche, een extra brede wastafel met ondermeubel, een designradiator en een toilet.

Second floor

De woning beschikt ook nog over een zeer riante zolder voor de welbekende koffers en kerstspulletjes. Deze is bereikbaar via een Vlizotrap op de overloop van de eerste verdieping.

Garden

In de achtertuin is de oude aanbouw verwijderd. Hierdoor ontstaat een ruimere tuin die nog naar eigen inzicht is in te richten. Via de ingebouwde poort aan de straatzijde naast het huis kun je de binnenplaats makkelijk met de fiets bereiken. De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met grijs grind.

Details

- Bouwjaar 1906;
- Perceeloppervlak 164 m2;
- Woonoppervlak 87 m2;
- Inhoud 358 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Volledig gemoderniseerde woning;
- Begane grond gedeeltelijk voorzien van vloerverwarming;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze mooie karakteristieke woning bezichtigen ? Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone