Object detail

New for sale

For sale: Aalsumstraat 39, 5036 CE Tilburg

€440,000
Type of residence House, bungalow
Plot size 257 m²
Liveable area 118.8 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

AALSUMSTRAAT 39 TILBURG (REESHOF)

Deze heerlijke patio bungalow ligt in de modern vormgegeven en goed verzorgde woonwijk Witbrant Oost. Feitelijk loopt deze, op enige afstand, parallel aan de Bredase weg. Een mooie hoek van de stad, die onderdeel uitmaakt van het redelijk recent gerealiseerde Stadsbos013 met prachtige wandelroutes. Hierin liggen onder meer het sterrenbos de Oude Warande, het... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, bungalow
  Construction period 2005
  Status Available
  Offered since 20 November 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 00354
Asking price €440,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 20 November 2020
Last updated 26 November 2020
Construction
Type of residence House, bungalow
Type of construction Existing estate
Construction period 2005
Surfaces and content
Plot size 257 m²
Effective area 118.8 m²
Living area 41.68 m²
Kitchen area 18.45 m²
Content 466 m³
Surface area other inner rooms 2.5 m²
Surface area external, linked storage rooms 6.9 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Patio
Main garden Yes
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Heating District heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Cadastral informations
Tilburg F 6125
Area 257 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

AALSUMSTRAAT 39 TILBURG (REESHOF)

Deze heerlijke patio bungalow ligt in de modern vormgegeven en goed verzorgde woonwijk Witbrant Oost. Feitelijk loopt deze, op enige afstand, parallel aan de Bredase weg. Een mooie hoek van de stad, die onderdeel uitmaakt van het redelijk recent gerealiseerde Stadsbos013 met prachtige wandelroutes. Hierin liggen onder meer het sterrenbos de Oude Warande, het Heidepark met zijn Heideparkroute en de Amarantroute. In dit zuidwestelijke deel van de stad ligt ook de Universiteit van Tilburg, en hockeyclub Tilburg. Goede algemene voorzieningen vind je in de nabijgelegen Reeshof. Scholen, sportfaciliteiten, uitvalswegen: in deze stadse omgeving is alles goed bereikbaar. Het centrum van de stad bereik je eenvoudig via de Bredaseweg.

Ground floor

Entree: Het grote venster naast de voordeur zorgt voor een lekkere lichte entree van deze woning. In de hal vind je de meterkast, het toilet en de toegang tot de woonkamer. De natuurstenenvloer loopt mooi door naar de living, de keuken en de patio.

Woonkamer: De troeven van deze woonkamer zijn: veel privacy, een fijne lichtinval door de grote raampartijen en een zeer prettig, royaal formaat. Met een afmeting van zo'n 42 m2 heeft de woonkamer een ideale maatvoering om hem goed in te kunnen richten. De woonkamer heeft aan de patiozijde een raampartij over de gehele breedte met een schuifpui en een tweede schuifpui in het gedeelte van de keuken.

Keuken: De luxe, Bulthaup keuken is royaal en modern, hij heeft een grote inductiekookplaat, een keramische grill, een oven, een grote ijskast en een vaatwasser. Aan ruimte geen gebrek! De keuken biedt je fijne werkruimte en een opbergruimte.

Slaapkamers: De twee slaapkamers grenzen allebei aan de patio en hebben beiden toegang tot de badkamer. In 2019 zijn ze opnieuw geschilderd en voorzien van een nieuwe laminaatvloer. De tuindeur geeft je direct toegang tot de patio! De tweede slaapkamer is wat intiemer qua formaat en zeer geschikt als slaapkamer-werkkamer, puur als werkkamer, als logeer-, opberg-, of hobbykamer.

Badkamer: De badkamer heeft een toilet, een wastafel met ladekast en een ruime inloopdouche. De wand heeft mooie, lichte wandtegels die tot het plafond zijn doorgezet en donkere vloertegels. De douche heeft transparante wanden waardoor de ruimte het beste tot zijn recht komt. De gekozen stijl is tijdloos.

De woning beschikt ook nog over een bijkeuken hier vind je de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Garden

Door de witte, omarmende wanden heeft de patio een zuidelijke uitstraling. De intieme, sfeervolle patiotuin biedt je veel privacy. Er is alle ruimte voor een fijne tuinset, en door zijn ligging, geniet je er volop van de zon. In de avond zorgen de grondspots voor een mooi uitgelicht geheel.

Details

- Bouwjaar 2005;
- Perceeloppervlak 257 m2;
- Woonoppervlak 119 m2;
- Inhoud 466 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Airco in de woonkamer;
- Vloerverwarming in de woonkamer, de keuken en de badkamer;
- Aluminium kozijnen voorzien van HR++ beglazing;
- Twee parkeerplaatsen op eigen grond;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone