Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Jan de Rooijstraat 20, 5161 EG Sprang-Capelle

€399,500
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 315 m²
Liveable area 117 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

JAN DE ROOIJSTRAAT 20 SPRANG CAPELLE

Deze sfeervolle vrijstaande jaren 30 woning bevindt zich aan de rand van Sprang Capelle in een rustige doodlopende straat. Vroeger was dit een appelboomgaard. De huizen zijn destijds gebouwd op een verhoging waardoor je er nu nooit wateroverlast hebt.
Sprang-Capelle hoort bij de gemeente Waalwijk, de centrum gemeente in de Langstraat. Belangrijke uitvals... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1937
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 03 September 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 00315
Asking price €399,500
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 03 September 2020
Last updated 21 September 2020
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1937
Rooftype Gambrel
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Plot size 315 m²
Effective area 117 m²
Content 529 m³
Surface area external, linked storage rooms 55 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Garden
Type Front yard
Garden 2 - Type Back yard
Energy consumption
Energy certificate F
Features
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a skylight Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Description

JAN DE ROOIJSTRAAT 20 SPRANG CAPELLE

Deze sfeervolle vrijstaande jaren 30 woning bevindt zich aan de rand van Sprang Capelle in een rustige doodlopende straat. Vroeger was dit een appelboomgaard. De huizen zijn destijds gebouwd op een verhoging waardoor je er nu nooit wateroverlast hebt.
Sprang-Capelle hoort bij de gemeente Waalwijk, de centrum gemeente in de Langstraat. Belangrijke uitvalswegen naar Tilburg, Den Bosch en Breda zijn de N261 en de A59. Sprang-Capelle kent een rijk verenigingsleven. Er zijn verschillende sportclubs en diverse muziekverenigingen, ook is er een groot openluchtzwembad. Een openbare basisschool is vlakbij en op de fiets ben je zo bij Het Willem van Oranje College in Landgoed Driessen. Ook het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen en attractiepark de Efteling liggen op fietsafstand.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: De karakteristieke rond gebogen voordeur geeft je bij binnenkomst meteen dat warme jaren dertig gevoel. Het grote raam boven in de zijgevel zorgt voor lekker veel daglicht in deze entree. Je vindt hier de meterkast en een lekkere ruime berging onder de trap naar de eerste verdieping.

Woonkamer/Kamer en Suite: Ook in de woonkamer vallen de karakteristieke elementen aan deze woning meteen op. Tegen de wand in de hoek bevindt zich de marmeren schouw en de schuifdeuren naar de kamer en suite zijn ook nog origineel. Door deze deuren open te schuiven betrek je meteen de woonkamer bij de kamer en suite. Die bevindt zich aan de achterzijde van de woning en wordt nu gebruikt als eetkamer. Hoe heerlijk moet het zijn om hier met je vrienden en familie te genieten van lekkere etentjes. De openslaande deuren naar het terras zorgen voor lekker veel licht in deze ruimte. Ideaal voor het opbergen van servies en andere spullen zijn de twee inbouwkasten.

Keuken/Bijkeuken: Naast de kamer en suite bevindt zich de keuken. Ook deze ademt die typische jaren 30 sfeer, met een sfeervolle tegelvloer, bijpassende wandtegels en in de schouw staat een groot stalen Boretti fornuis. Maar de keuken is zeker ook voorzien van de hedendaagse moderne gemakken, zoals een vaatwasser en magnetron. De uitbouw naar achter, maakt deze keuken extra ruim en aan de bartafel kun je de ochtend beginnen met een lekker ontbijtje. De aansluiting voor de wasmachine en de droger vind je in de aparte bijkeuken achter de keuken hier bevindt zich tevens het toilet.

First floor

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. Zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde van de woning vind je een ruime slaapkamer met inbouwkast. Je "masterbedroom" kun je dus zowel aan de voor- als achterzijde realiseren. In 2008 is de badkamer verplaatst naar de eerste verdieping. Deze is dus helemaal up-to-date!!! Je hebt er de beschikking over een inloopdouche, toilet en twee wastafels. Deze zijn heel mooi verwerkt in een oud badkamermeubel. En als klap op de vuurpijl loop je zo vanuit je badkamer het riante dakterras op,

Second floor

Via een deur op de overloop van de eerste verdieping, bereik je de vaste trap naar de zolder. Door de 3 grote Velux dakramen oogt de zolder extra groot en biedt deze ruimte allerlei mogelijkheden. Ideaal voor een kantoor/studeerkamer of als 4de slaapkamer.

Garden

De achtertuin ligt op het oosten en is in 2012, na de aankoop van een extra stuk grond, door een architect ontworpen en aangelegd. Op het verhoogde terras kun je heerlijk genieten van de eerste ochtend zonnestralen. En wil je liever even uit de zon, dan zet je de elektrische zonneluifel uit. Via de houten poort naast de keuken kun je makkelijk met je fiets achterom.

Details

- Bouwjaar 1937
- Perceeloppervlak 315 m2
- Woonoppervlak m2
- Inhoud m3
- Energielabel
- Jaren 30 woning
- Kamer en Suite
- Heerlijke tuin met dakterras
- Garage met elektrische roldeur en carport
- Zonnepanelen
- Elektrische zonwering en zonnescherm.
- In rustige woonwijk gelegen.
- NEN 2580 meetrapport*

Wil je deze mooie instapklare woning bezichtigen ?
Dat begrijpen wij heel goed !
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

T: 013-30 33 195
info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie ? Via Paul Makelaardij natuurlijk !
Via Wie anders ?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone