Object detail

For sale: Jachthaven 1, 2172 JX Sassenheim

Price on request
Type of residence House, bungalow, detached house, house on the water
Plot size 56 m²
Liveable area 52 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Geniet van het leven op het water met de luxe van thuis.

De HouseBoat is er voor jong en oud. Of u nu houdt van een actieve watersportvakantie of liever geniet van uw rust: met de HouseBoat kunt u letterlijk alle kanten op. Een sup board, een kleine zeilboot of de Zodiac voor de kinderen kunnen in elk geval makkelijk mee. En niet te vergeten: de vishengels. Vanaf uw eigen waterbalkon is het... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, bungalow, detached house, house on the water
    Construction period 2021
    Offered since 23 March 2021
  • Location

Features

Offer
Reference number 00619
Price Price on request
Furnishing Optional
Acceptance By consultation
Offered since 23 March 2021
Construction
Type of residence House, bungalow, detached house, house on the water
Type of construction Existing estate
Construction period 2021
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 56 m²
Floor Surface 52 m²
Content 152 m³
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location On waterway
Garden
Type Sun terrace
Condition Well maintained
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Solar collectors
Garden available Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes

Description

Geniet van het leven op het water met de luxe van thuis.

De HouseBoat is er voor jong en oud. Of u nu houdt van een actieve watersportvakantie of liever geniet van uw rust: met de HouseBoat kunt u letterlijk alle kanten op. Een sup board, een kleine zeilboot of de Zodiac voor de kinderen kunnen in elk geval makkelijk mee. En niet te vergeten: de vishengels. Vanaf uw eigen waterbalkon is het heerlijk ontspannen genieten tijdens een zonsopkomst of zonsondergang....

COMFORT EN RUIMTE
Met de HouseBoat kunt u gerust een week aan boord verblijven zonder een haven te bezoeken. De boot is volledig autonoom – stroom, water, douche, toilet – zodat u ultiem van uw vrijheid kunt genieten. U mag in Nederland de boot bovendien zelf varen: hiervoor is wel vaarervaring nodig maar geen vaarbewijs. Mocht u tijdens uw vakantie graag havens aandoen: geen probleem. Door de compacte buitenmaat kunt u met de HouseBoat in vrijwel elke jachthaven terecht.

Schuif de deuren van uw master bedroom open en laat de geluiden van de natuur binnenstromen. Wat let u om een vroege duik te nemen?

KARAKTER ZONNEPANELEN KEUKENUITRUSTING Compleet stalen casco. Uitstekende vaareigenschappen Onderhoudsarm10 x 100 Ampère2000 W omvormer CE Keurmerk (D)4-pits gasfornuis, elektrische oven, koelkast. Brandstof: diesel Inhoud brandstoftank: 400 liter Maximumsnelheid: 10 km/u Vermogen hoofdmotor (Vetus 4 cilinder): 52 PK Vermogen boeg- en hekschroef: 51 kgf Bevaarbaar tot: windkracht 4 Inhoud watertank: 860 liter Inhoud vuilwatertank: 230 liter Lengte: 12,75 meter Diepgang: 0,8 meter. Aantal personen: 6 volwassenen. Woonkamer met keuken. Master bedroom: 1 Slaapkamers met stapelbedden: 2 Badkamer met douche. Apart toilet. Terrassen 3: voordek, achterdek en dakterras (16 m2)Radio (bluetooth) en tv11ONTWERPDe HouseBoat is ontworpen door een Nederlandse jachtontwerper. Het design is stijlvol en tijdloos. Door de strakke belijning en toepassing van grote raampartijen is een mooi evenwicht bereikt tussen esthetiek en praktische gebruiksopties. Het gevoel van ruimtelijkheid wordt aan boord van de HouseBoat nog eens extra versterkt door het strakke design en toepassing van robuuste, kwalitatief hoogwaardige materialen.NEDERLANDSE BOUWKWALITEIT. De HouseBoat is ontwikkeld door het team Yacht Charter Sneek en wordt gebouwd door de Nederlandse werf SRF Shipbuilding. Deze werf heeft ruim 35 jaar ervaring met het bouwen van motorboten, lemmeraken, sleepboten en woonboten. Door de uitgekiende materiaalkeuze en excellente materiaalbewerking is elke HouseBoat oerdegelijk gebouwd.

VAAREIGENSCHAPPEN. De HouseBoat is een echt schip met een rompvorm die is gericht op goede vaareigenschappen. Doordat de boot is uitgerust met een boeg- en hekschroef is deze zeer goed te manoeuvreren. In feite kan de boot hierdoor om zijn as draaien. Voor een goed zicht rondom is de stuurstand op het zonnedek geplaatst. Hierdoor kunt u – als u enige vaarervaring heeft – de boot zelf goed besturen. Een vaarbewijs is niet vereist in Nederland.

Vanaf prijs : €251.421,- excl. btw. (exclusief ligplaats)

ZonZone