Object detail

Under option

Under option: Nouveau

Price on request
Address: Nieuwe Veenendaalseweg 51-37, 3911 ME Rhenen
Type of residence Apartment, flat with shared staircase
Liveable area 132 m²
Acceptance By consultation
Status Under option

Note

General

WONEN OP NIVEAU
EEN PLAN DAT AAN ALLE KANTEN KLOPT

Schrijf u in op de projectwebsite van NOUVEAU.

Nouveau komt aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen, op de plek van het Gezondheidscentrum en de inmiddels gesloopte Gereformeerde Kerk. De locatie biedt volop ruimte en mogelijkheden voor de ontwikkeling van 38 hoogwaardige appartementen verdeeld over drie gebouwen, met op de begane grond... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase
  Construction period 2024
  Status Under option
  Offered since 03 November 2023
 • Location

Features

Offer
Reference number 07505
Price Price on request
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Under option
Acceptance By consultation
Offered since 03 November 2023
Last updated 03 April 2024
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase
Floor 3rd floor
Type of construction New estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 2024
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Triple glazing, Wall
Surfaces and content
Floor Surface 132 m²
Content 396 m³
External surface area storage rooms 6 m²
Balcony 20 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Heating Floor heating, Heat pump
Ventilation method Mechanical ventilation
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes

Description

WONEN OP NIVEAU
EEN PLAN DAT AAN ALLE KANTEN KLOPT

Schrijf u in op de projectwebsite van NOUVEAU.

Nouveau komt aan de Nieuwe Veenendaalseweg in Rhenen, op de plek van het Gezondheidscentrum en de inmiddels gesloopte Gereformeerde Kerk. De locatie biedt volop ruimte en mogelijkheden voor de ontwikkeling van 38 hoogwaardige appartementen verdeeld over drie gebouwen, met op de begane grond van de gebouwen het nieuwe Gezondheidscentrum. Hier vindt u straks onder meer twee huisartspraktijken, een apotheek, een tandartspraktijk en een fysiotherapeut. In alle plannen is er bijzondere aandacht voor de architectuur met opvallende hellende daken, veel groen zoals een daktuin en een ondergrondse parkeergarage voor bezoekers aan het Gezondheidscentrum en bewoners van Nouveau. Hier woont u straks op niveau in een plan dat aan alle kanten klopt.

Wonen op niveau
Nouveau telt drie gebouwen. Ze liggen iets verhoogd, waardoor wonen op niveau een extra dimensie krijgt. De twee voorste blokken hebben drie woonlagen en het achterste blok twee woonlagen. Onder alle gebouwen komt op de begane grond het nieuwe Gezondheidscentrum. In het hart van het plan is veel ruimte voor groen met als extra een sfeervolle daktuin. Parkeren voor bewoners en bezoekers kan in de ondergrondse parkeergarage. De 38 appartementen variëren tussen de circa 50 en 170 m2. Van een heerlijk startersappartement tot een groots penthouse. De architectuur van de drie gebouwen is gelaagd en modern waarbij er gespeeld wordt met verschillende kleuren en materialen. Het meest kenmerkende zijn de hellende daken, die Nouveau een bijzondere uitstraling geven.

Duurzaam en energiezuinig
Wonen in een duurzame woning en een groene en biodiverse omgeving vormt het uitgangspunt bij Nouveau. Zo wordt uw appartement gasloos opgeleverd en wordt de verwarming en koeling verzorgd door een warmtepomp en zonnepanelen. Vloerverwarming, die per ruimte geregeld kan worden, staat garant voor een heerlijk binnenklimaat in elk jaargetijde. Het uitgangspunt is om de appartementen te laten voldoen aan de BENG-norm (Bijna Energie Neutraal Gebouw). Dit betekent dat u de energie die u nodig heeft vrijwel helemaal zelf opwekt. Goede isolatie en de toepassing van onder meer ledverlichting in de parkeergarage en gemeenschappelijke ruimtes zorgen ervoor dat u in Nouveau extra duurzaam én energiezuinig kunt wonen.

Centraal wonen in Rhenen
Rhenen ligt centraal in Nederland. Omgeven door het landschap van de Utrechtse Heuvelrug met aan de zuidkant de Neder-Rijn, die de stad extra karakter geeft. Het centrum is gezellig met volop winkels, fijne horecagelegenheden en fraaie bezienswaardigheden zoals de oude stadsmuur en de Cunerakerk. De binnenstad is levendig en grotere steden zoals Utrecht en Amersfoort zijn eenvoudig met de bus, de trein en de auto bereikbaar. Bent u meer een rustzoeker? Ook dan is Rhenen het ideale startpunt voor eindeloos genieten.

Heeft u interesse?
Wilt u wonen op niveau in Nouveau? Schrijft u zich dan in via de projectwebsite van Nouveau via www.nouveauwonen.nl. Maak zelf een account aan via deze website.

Heeft u een vraag?
Wilt u meer weten over het project, de appartementen en de mogelijkheden? Neem dan contact op met Zonnenberg Makelaardij; bel 0317 – 22 80 18 of mail naar ons kantoor.

N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde prijzen, gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone