Object detail

For sale: Cuneraweg 337, 3911 RK Rhenen

€1,185,000
Type of residence House, villa, detached house
Plot size 2,400 m²
Liveable area 213 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Een parel aan de rand van het bos, deze vrijstaande woning is gelegen op een geweldig ruim perceel en een erg mooie locatie. Met alle voorzieningen waarover u beschikt, heeft u hier de ideale kans om te wonen én werken aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug.

LET OP! Het perceel wordt gesplitst. Aangeboden ca. 2400 m2 is een schatting, nader te bepalen na kadastrale inmeting en splitsing. H... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, villa, detached house
    Construction period 1948
    Offered since 29 August 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 06720
Asking price €1,185,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 29 August 2022
Last updated 21 December 2022
Construction
Type of residence House, villa, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1948
Roof materials Thatch
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 2,400 m²
Floor Surface 213 m²
Content 1,062 m³
Surface area other inner rooms 101.5 m²
External surface area storage rooms 37.5 m²
Layout
Number of floors 3 (and one basement)
Number of rooms 8 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forest border, Forested area, On a busy street, Outside village
Garden
Type Garden around
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler Remeha
Heating source Gas
Year of manufacture 2017
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 10
Number of covered parking spaces 3
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Gas fireplace
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath, Sink, Toilet, Underfloorheating, Walkin shower, Washbasin furniture, Washingmachine connection
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Shower, Sink, Washbasin furniture
Parking Carport
Has an alarm Yes
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a jacuzzi Yes
Has a storage room Yes
Has a swimming pool Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Rhenen G 4182
Area 673 m²
Rhenen G 3610
Area 1,305 m²
Rhenen G 3348
Area 22 m²

Description

Een parel aan de rand van het bos, deze vrijstaande woning is gelegen op een geweldig ruim perceel en een erg mooie locatie. Met alle voorzieningen waarover u beschikt, heeft u hier de ideale kans om te wonen én werken aan de rand van de Utrechtse Heuvelrug.

LET OP! Het perceel wordt gesplitst. Aangeboden ca. 2400 m2 is een schatting, nader te bepalen na kadastrale inmeting en splitsing. Het aanbod is inclusief tennisbaan. Zie kadastrale arcering luchtfoto, perceel vanaf Cuneraweg t/m rode grenslijn.

Deze prachtige villa met rieten kap, apart gelegen praktijk (met eigen keuken) en een prachtige loungeruimte met bar naast het zwembad biedt u meer dan een luxe levensstijl. Het geeft u de mogelijkheid om vrij te wonen en tevens aan huis kantoor te houden zonder dat werk en privé al te zeer in elkaar overlopen.

Zowel Veenendaal als het mooie stadje Rhenen liggen op zeer korte afstand en bieden alle benodigde voorzieningen. Goede scholen, een grote diversiteit aan winkels, horeca en sportverenigingen; het is er allemaal voor u.

Mocht u na een drukke week de rust op willen zoeken, dan loopt u zo het bos in. Ook op het terrein zelf is er voldoende ontspanning, of desgewenst inspanning, te vinden. Zo beschikt het perceel over een zwembad en zelfs een jacuzzi! Als kers op de taart geniet u ’s avonds met vrienden en familie van een hapje en een drankje aan de bar van de mooie loungeruimte in de tuin.

Indeling

Entree
De entree bevindt zich aan de rechterzijde van de woning en geeft toegang tot de ontvangsthal met trapopgang naar de eerste verdieping. Via een glazen deur, met aan weerszijden de garderobe, komt u in de ruime woonkamer en in de open woonkeuken.

Woonkamer
De woonkamer is mooi ruim en heerlijk licht. Vanuit hier heeft u vrij uitzicht op de tuin en aangezien er geen achterburen zijn zit u hier geheel privé. In de woonkamer is een mooie designwand gemaakt waarin een gashaard op smaakvolle wijze verwerkt is. Dit is de perfecte ruimte om samen te ontspannen en de rust op te zoeken.

Keuken
Er is een open verbinding met de keuken, die zich aan de voorzijde bevindt. In deze stijlvolle designkeuken heeft u mooi uitzicht op de diepe voortuin. Hier staat een groot kookeiland waar iedereen naar behoefte kan aanschuiven terwijl u staat te koken. De keuken is voorzien van moderne apparatuur waaronder een 5-pits inductiekookplaat, koelkast, vriezer, vaatwasser, magnetron en oven.

Kamer en suite
Aangrenzend aan de woonkamer is de kamer en suite. De ruimte is middels twee mooie mat glazen deuren af te sluiten van de woonkamer. Ideaal als speelkamer voor de kinderen, maar ook goed in te zetten als werkkamer of gameroom.
De naast gelegen bijkeuken geeft toegang tot de achtertuin, de zijvleugel van de woning, de provisiekelder en het toilet.

Zijvleugel met eigen ingang
In de zijvleugel, inpandig bereikbaar via de bijkeuken maar ook via een geheel eigen ingang naast de voordeur, treft u nog twee mooie ruimtes en een badkamer. Momenteel zijn de twee ruimtes in gebruik als slaapkamer en kantoor. Het kantoor is ruim en licht, de eigen ingang heeft grote meerwaarde in gebruik. De slaapkamer heeft aangrenzend een badkamer en dat maakt deze woning tevens ideaal voor mensen die graag geheel gelijkvloers willen wonen.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping bevinden zich maar liefst vier slaapkamers, een badkamer en een apart toilet. De twee slaapkamers aan weerszijden van de badkamer zijn ruim en sfeervol vanwege de schuine kap van het dak. Ze beschikken beide over een mooie vaste wandkast.
De slaapkamer aan de achterzijde van de woning biedt toegang tot het platte dak van de uitbouw aan de woonkamer. Aan de voorzijde van de woning treft u de vierde slaapkamer.
De badkamer heeft een douche, wastafelmeubel en een groot hoekbad. De ruimte is licht door het mooie boograam, met als bijkomend voordeel dat u de ruimte goed kunt ventileren.
Via één van de slaapkamers heeft u toegang tot de vliering met goede stahoogte.

Tuin
Een groot perceel staat niet altijd garant voor een goede tuin. Bij deze woning is dat echter wel degelijk het geval, door de goede ligging van het huis op het perceel. Zo beschikt u hier over een hele diepe voortuin met parkeerruimte voor zeker tien auto’s. Door het prachtig wit gestuukte toegangshek bij de oprit, welke is voorzien van nieuwe lampen en een gebruiksvriendelijk intercomsysteem is het praktisch om gasten te ontvangen. Ook de voortuin is efficiënt ingedeeld waardoor er veel parkeerruimte beschikbaar is voor privé en gastgebruik, met mooie groene hagen ter afscheiding.
De achtertuin is veel meer dan een tuin, het is een compleet buitengebied aan de rand van het bos waar u geheel privé kunt genieten van het zwembad, de jacuzzi en de complete bar met buitenkeuken. Een plekje in de zon of juist in de schaduw is altijd te vinden op de verschillende terrassen verspreid over de tuin. Het mooie gazon, de beplanting en het uitzicht op het bos geven een gevoel van vrijheid en zorgen voor rust en ontspanning. Na het wandelen kunt u afsluiten met een duik in het zwembad of een borrel aan de bar en uw dag is compleet.

Het perceeloppervlakte wat wordt aangeboden is circa 2000 m2 en dient nog gesplitst te worden.

Praktijkruimte
De praktijkruimte is gelegen naast de woning en staat in verbinding met de schuur. Een ideale ruimte om bijvoorbeeld in te zetten als salon, atelier, fitnessruimte of als kantoor aan huis. De ruimte is in tweeën gedeeld en beschikt in het achterste deel over een aanrecht met spoelbak en keukenkastjes. Bovendien is er hier ook een apart toilet, wel zo handig voor uw klanten. Overigens is de ruimte door deze voorzieningen ook heel eenvoudig om te vormen tot volwaardig gastenverblijf.

Schuur
Tussen de zijvleugel van de woning en de salon bevindt zich de schuur. De schuur biedt voldoende ruimte voor uw tuingereedschap en fietsen.

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaande rietgedekte villa met diverse bijgebouwen
- Bouwjaar: 1948
- Verbouwjaar: vanaf 1998 meerdere verbouwingen en verbeteringen gehad
- Aantal kamers: 8
- Aantal slaapkamers: 5
- Aantal badkamers: 2 en 3 separate toiletten
- Parkeerruimte: minimaal 10 op eigen terrein, waarvan 2 overdekt
- Aanwezig: dakkapel/berging/tuinhuis/carport/zwembad/vliering/kelder
- Ligging tuin: rondom
- Tuin bereik: voor/opzij

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: C.V.-ketel (Remeha bj 2017)
- Verwarmvoorziening: (Remeha bj 2017)
- Voorzieningen: alarminstallatie/gashaard
- Mechanische ventilatie: ja
- Dubbel glas: grotendeels
- Glasvezel kabel, TV kabel
- Kozijnen: hout/kunststof

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone