Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Zeisterweg 103, 3984 NK Odijk

€415,000
Type of residence Building plot
Plot size 650 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Over deze bouwkavel
Bouw uw eigen vrijstaande woning op één van de mooiste plekjes van Nederland en neem een kijkje bij deze bouwkavel van maar liefst 650 m²! Het hofje waaraan de kavel grenst wordt gedeeld met slechts twee andere woningen en is vrij gelegen aan de rand van Odijk en is bij de prijs inbegrepen. Wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen want de bouwkavel ligt direct naast d... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Building plot
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 29 July 2020
  Offered since 29 July 2020
 • Location

Features

Offer
Reference number 06668
Asking price €415,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 29 July 2020
Last updated 09 December 2020
Construction
Type of residence Building plot
Type of construction Existing estate
Surfaces and content
Plot size 650 m²

Description

Over deze bouwkavel
Bouw uw eigen vrijstaande woning op één van de mooiste plekjes van Nederland en neem een kijkje bij deze bouwkavel van maar liefst 650 m²! Het hofje waaraan de kavel grenst wordt gedeeld met slechts twee andere woningen en is vrij gelegen aan de rand van Odijk en is bij de prijs inbegrepen. Wandelliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen want de bouwkavel ligt direct naast de schitterende rivier “de Kromme Rijn” waar het Jaagpad u helemaal tot aan Utrecht leidt. Bovendien is de zonligging ideaal waardoor u altijd beschikt over een zonnig plekje in uw toekomstige tuin. Dus, droomt u van een grote gezinswoning of woont u liever wat meer compact? Met dit centraal gelegen kavel bent u zo vrij als een vogel om de woning te creëren die voldoet aan al uw wooneisen!

Info
De bouwkavel ligt aan de rand van het gemoedelijke Odijk, in de centraal gelegen provincie Utrecht. Met de A12 op slechts één minuut rijafstand zijn steden als Utrecht (15 min), Amsterdam (30 min) en ’s-Hertogenbosch (40 min) makkelijk te bereiken. Station Driebergen Zeist bereikt u op de fiets binnen 5 minuten waarna u in tien minuten met de trein naar Utrecht Centraal reist. In Odijk bevinden zich verschillende supermarkten, basisscholen, huisartsenpraktijken en een apotheek. Het nabijgelegen dorp Bunnik ligt op tien minuten fietsafstand waar zich naast een middelbare school allerlei aanvullende winkels, restaurants en cafés bevinden.

Bouwkavel
Perceeloppervlakte: 650 m²

Floor plans

ZonZone