Object detail

For sale: De Looijakker 17, 5066 MR Moergestel

€349,000
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 171 m²
Liveable area 96.2 m²
Acceptance By consultation

Note

General

DE LOOIJAKKER 17 MOERGESTEL

In het groengelegen Moergestel ligt deze karakteristieke en ruime eengezinswoning aan de Looijakker 17. Het centrum van Moergestel wordt gevormd door het
St. Jansplein met enkele historische uitlopers als de Raadhuisstraat, Schoolstraat en het Rootven. De historisch-stedenbouwkundige structuur van oude linten die samenkomen in het centrum van Moergestel is nog a... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, corner house
    Construction period 1986
    Offered since 09 February 2023
  • Location

Features

Offer
Reference number 00715
Asking price €349,000
Acceptance By consultation
Offered since 09 February 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1986
Surfaces and content
Plot size 171 m²
Floor Surface 96.2 m²
Living area 25.99 m²
Kitchen area 7.62 m²
Content 335 m³
External surface area storage rooms 6.5 m²
External surface area 2.7 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 5 (of which 4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation East
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Moergestel B 2922
Area 171 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

DE LOOIJAKKER 17 MOERGESTEL

In het groengelegen Moergestel ligt deze karakteristieke en ruime eengezinswoning aan de Looijakker 17. Het centrum van Moergestel wordt gevormd door het
St. Jansplein met enkele historische uitlopers als de Raadhuisstraat, Schoolstraat en het Rootven. De historisch-stedenbouwkundige structuur van oude linten die samenkomen in het centrum van Moergestel is nog altijd sterk herkenbaar. Het plein bestaat uit een grote open driehoekige ruimte, waarbij de kerk een deel van het plein als blikvanger vult. Samen met haar gezellige cafés, winkels en restaurant Bij Wout, kent Moergestel een levendig centrum. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Door het raam naast de voordeur valt lekker veel daglicht de entree binnen. Je vindt hier het toilet en de toegang tot de woonkamer.

Woonkamer: De living biedt genoeg ruimte voor een ruime zithoek en een grote eettafel. De lichte wanden en plafonds vormen een mooi contrast met de warme uitstraling van de natuur stenen tegelvloer. Via de grote raampartij in de achtergevel heb je een heerlijk contact met de tuin.

Keuken: Naast de woonkamer, aan de achterzijde van de woning, bevindt zich de keuken. Deze keuken, met landelijke uitstraling en ruime bar, is van vele gemakken voorzien. Je vindt er een 4-pits gas kookplaat met daarboven een geïntegreerde afzuigkap en een brede RVS oven. Terwijl je vrienden en familie aan de bar of buiten in de tuin van een drankje genieten, tover jij vanuit deze keuken de lekkerste gerechten te voorschijn. Via de keuken heb je ook toegang tot de ruime bergkast onder de trap naar de eerste verdieping.

First floor

Via de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer. De "master bedroom" bevindt zich aan de voorzijde van de woning en is ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een garderobekast. Aan de achterzijde van de woning bevinden zich nog twee ruime slaapkamers. Beide slaapkamers zijn netjes afgewerkt en voorzien van een 'houtlook' laminaatvloer die mooi doorloopt naar de overloop. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en beschikt over een brede wastafel mooi samengevoegd met een extra breed wandmeubel, een toilet en een ligbad met douchefunctie. Hierin kom je heerlijk tot rust na een drukke dag.

Second floor

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier merk je weer hoe ruim deze woning is. Er is een overloop, met de aansluitingen voor de wasmachine en de droger en nog een ruime slaapkamer met veel opbergruimte. Door de grote dakramen valt lekker veel daglicht de slaapkamer binnen. Ook deze slaapkamer is mooi afgewerkt met een 'houtlook' laminaatvloer.

Garden

De achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met strakke vierkante tegels en ligt op het westen. Je hebt hier dus tot laat in de avond de zon te pakken. Achter in de tuin bevindt zich een ruime berging. Ideaal voor het opbergen van je tuinspullen en het parkeren van je fiets of motor. Via een poort achter in de tuin maar ook via een poort naast de woning aan de straatzijde, kun je gemakkelijk "achterom".

Details

- Bouwjaar 1986;
- Perceeloppervlak 171 m2;
- Woonoppervlak 96 m2;
- Inhoud 335 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Brochure(s) and other documents

ZonZone