Object detail

For sale: Verbrughweg 11, 4033 GP Lienden

€535,000
Type of residence Residential other, residential shop premises
Plot size 510 m²
Liveable area 379 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Interessant woonwinkelpand (beleggings-/investeringsobject) met vele mogelijkheden. Op dit moment zijn er in dit woon-/winkelpand een algemene ruimte, penthouse, twee keer 2-kamerappartement, winkelruimte en een opslagruimte aanwezig (nu in gebruik als vuurwerkopslag met benodigde voorzieningen/vergunningen en verkooppunt). De winkelruimte was oorspronkelijk aanzienlijk groter maar daar is nu d... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Residential other, residential shop premises
  Construction period 1962
  Offered since 10 April 2015
  Offered since 10 April 2015
 • Location

Features

Offer
Reference number 05681
Asking price €535,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 10 April 2015
Last updated 07 September 2020
Construction
Type of residence Residential other, residential shop premises
Type of construction Existing estate
Construction period 1962
Isolations Party insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 510 m²
Effective area 379 m²
Content 1,200 m³
Surface area other inner rooms 53 m²
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 11 of which (6 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location City centre, Near shopping center
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Gas fireplace
Cadastral informations
Lienden N 126
Area 510 m²

Description

Interessant woonwinkelpand (beleggings-/investeringsobject) met vele mogelijkheden. Op dit moment zijn er in dit woon-/winkelpand een algemene ruimte, penthouse, twee keer 2-kamerappartement, winkelruimte en een opslagruimte aanwezig (nu in gebruik als vuurwerkopslag met benodigde voorzieningen/vergunningen en verkooppunt). De winkelruimte was oorspronkelijk aanzienlijk groter maar daar is nu deels een appartement van gemaakt. De mogelijkheid is aanwezig dit in originele staat terug te brengen. Bij het object zit een gemeenschappelijke binnentuin met veranda en houten berging.

De ligging van het beleggingsobject is uitermate gunstig namelijk in het centrum van Lienden schuin tegenover de welbekende grote supermarkt (C1000 van Timmer) in het dorp. In de omgeving zitten diverse winkel- en bedrijfspanden, maar ook vindt u hier prettige woonwijken.

Op dit moment geeft het bestemmingsplan aan dat het perceel beschikt over een detailhandel- met woonbestemming (bedrijfswoning). Het bestemmingsplan ligt ter inzage op kantoor van Zonnenberg makelaardij.

Indeling penthouse (in 2005 geheel opgebouwd)
Gebruiksoppervlakte wonen ca. 170 m2
1e verdieping: Via de vaste draaitrap bereikt u de overloop met separaat toilet. Via de overloop kunt u de zeer royale woonkamer met gashaard, meerdere dakramen en openslaande deuren richting het balkon op het zuidwesten bereiken. De woonkamer staat in open verbinding met de riante woonkeuken welke van alle gemakken is voorzien. Ook vanuit de keuken kunt u genieten van de stijlvolle gashaard. Vanuit de overloop zijn 3 ruime slaapkamers bereiken allen met meer dan voldoende natuurlijk lichtinval door het raam en de dakramen. Vanuit de woonkamer is een tweede hal bereikbaar waar u de masterbedroom met de keurige badkamer vindt. Daarnaast is hier ook een 2e separate toilet, vaste kast en een bergzolder aanwezig. Op de bergzolder is de HR cv-ketel gesitueerd. Het gehele penthouse is in 2005 gebouwd en derhalve zijn alle vloer- en wandafwerking, keuken en het sanitair toen geplaatst. Het penthouse is geheel voorzien van dubbel glas en uitstekend geïsoleerd.

Indeling algemene ruimte
Gebruiksoppervlakte wonen ca. 65 m2
Begane grond: Via de voorzijde van het originele woonhuis betreedt u dit algemene gedeelte waar eventueel een 3e appartement gecreëerd kan worden. U komt binnen in een hal met meterkast en separaat toilet. Via de hal betreedt u de oorspronkelijke woonkamer met aangrenzend de open keuken. De L-vormige woonkamer beschikt over veel natuurlijk lichtinval en een leuk uitzicht op de straat. De eveneens L-vormige keuken beschikt over diverse inbouwapparatuur en de nodige kastruimte. Via de keuken bereikt u de centrale hal met toegangsdeur via de gemeenschappelijke achtertuin met veranda en berging. In de gemeenschappelijke hal vindt u 2 vaste kasten en de trapopgang richting het penthouse.

Indeling winkel- en opslagruimte
Gebruiksoppervlakte wonen ca. 60 m2
Begane grond: Via zowel de centrale hal als via de zijkant van het pand is de winkelruimte te betreden. De winkelruimte grenst aan de straat en derhalve is er ruimte voor een vitrine waar spullen gepromoot kunnen worden. In de winkelruimte is een balie, diverse schappen en een vaste kast aanwezig. Achter de winkelruimte zijn 2 opslagruimtes aanwezig met alle benodigde voorzieningen en vergunningen om vuurwerk op te slaan en te verkopen. Beide opslagruimtes zijn vanuit de centrale hal bereikbaar.

Indeling 2-kamerappartement 1 (dit appartement is in 2013 gecreëerd)
Gebruiksoppervlakte wonen ca. 70 m2
Begane grond: Dit appartement is gelegen aan de voorzijde van het pand. Vanuit het appartement is er een leuk uitzicht op de straat en de omgeving. Via de voorzijde betreedt u dit appartement waar u binnenkomt in de hal met garderobe. Via de hal kunt u de woonkamer bereiken. De woonkamer beschikt over veel natuurlijk lichtinval door de grote ramen en een leuk en levendig uitzicht. De woonkamer staat in directe verbinding met de open keuken welke van alle gemakken is voorzien. Via de keuken is zowel de ruime slaapkamer als de keurige badkamer bereikbaar. De wand- en vloerafwerking, de keuken en het sanitair zijn 2 jaar geleden geplaatst en dus in uitstekende staat.

Indeling 2-kamerappartement 2
Gebruiksoppervlakte wonen ca. 65 m2
Begane grond: Via de gemeenschappelijke tuin is dit appartement bereikbaar. U komt binnen in een hal met garderobe en bergkast met HR cv-ketel. Via de hal betreedt u de woonkamer met open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. Ook dit is een lichte woonkamer/keuken door de vele ramen. Achter de keuken is een bijkeuken met wasmachineaansluiting gesitueerd. Deze bijkeuken geeft toegang tot de slaap- en badkamer.

Omgeving / ligging
Dit woonwinkelpand (beleggingsobject) is gelegen in het prachtige dorpje Lienden met haar oude dorpskern en schitterende natuur waarbij u kunt denken aan weilanden, bossen en de uiterwaarden. Vanuit Lienden zijn zowel Veenendaal, Wageningen, als Ede binnen 20 autominuutjes te bereiken en Tiel binnen 10 autominuten. Het woonwinkelpand is gelegen in het centrum van Lienden schuin tegenover de welbekende en enige supermarkt van het dorp. In de directe omgeving zijn meerdere winkel/bedrijfspanden en uiteraard woningen gelegen. In de directe omgeving is voldoende parkeergelegenheid aanwezig.

Tuin
Het object beschikt over een gemeenschappelijke tuin waar u onder andere een veranda, terras en houten berging voor fietsen en dergelijke vindt. Deze tuin is vanaf de straat middels een poort te bereiken. Aan de voorzijde is één parkeerplaats op eigen terrein aanwezig.

Algemene gegevens
- Type woonhuis: woon-/winkelpand met één parkeerplaats op eigen terrein, een algemene ruimte, penthouse, 2 2-kamerappartementen, winkelruimte en opslagruimte (nu in gebruik als vuurwerkopslag met benodigde voorzieningen/vergunningen)
- Aantal kamers: 11
- Aantal slaapkamers: 6
- Bouwjaar: 1962
- Verbouwjaar: 2012/2013
- Opbouw jaar: 2005
- Parkeerruimte: 1 parkeerplaats op eigen terrein. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid in de directe omgeving aanwezig waar u en uw bezoekers kosteloos gebruik van kunnen maken.

Technische gegevens
- Warm-/verwarmwatervoorziening: HR cv-ketel, Nefit ecomline excellent
- Dubbel glas: grotendeels
- Elektra: 16 + 12 groepen
- Aardlekschakelaar: aanwezig
- Centrale antenne: aanwezig
- Kozijnen: hout en kunststof

Afwerking
- Staat van onderhoud binnen: goed
- Staat van onderhoud buiten: goed
- Schilderwerk buiten: goed

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?
U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.

N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

Extra

ZonZone