Object detail

For sale: Berndijksestraat 103a, 5171 BB Kaatsheuvel

€569,500
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 362 m²
Liveable area 186.7 m²
Acceptance By consultation

Note

General

BERNDIJKSESTRAAT 103-A KAATSHEUVEL

Kaatsheuvel vormt samen met de kerkdorpen Loon op Zand en De Moer de gemeente Loon op Zand. Het dorp staat van oudsher nationaal bekend om de schoenenindustrie en de turfwinning. Het dorp is voornamelijk bekend van de toeristische attracties de Efteling en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Aan de rand van het dorp ligt deze fraaie en ruime wo... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1979
    Offered since 01 June 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 00581
Asking price €569,500
Acceptance By consultation
Offered since 01 June 2022
Last updated 23 March 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1979
Isolations Floor, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 362 m²
Floor Surface 186.7 m²
Living area 64.26 m²
Kitchen area 6.74 m²
Content 692 m³
Surface area other inner rooms 13 m²
External surface area storage rooms 9.8 m²
External surface area 13.4 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 6 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South
Garden 2 - Condition Beautifully landscaped
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Solar collectors
Bathroom facilities Bath, Double sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Loon op Zand L 2534
Area 362 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

BERNDIJKSESTRAAT 103-A KAATSHEUVEL

Kaatsheuvel vormt samen met de kerkdorpen Loon op Zand en De Moer de gemeente Loon op Zand. Het dorp staat van oudsher nationaal bekend om de schoenenindustrie en de turfwinning. Het dorp is voornamelijk bekend van de toeristische attracties de Efteling en het Nationaal Park De Loonse en Drunense Duinen. Aan de rand van het dorp ligt deze fraaie en ruime woning. De Berndijksestraat is gelegen in de buurt Vossenberg (west). Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Kaatsheuvel. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via je ruime eigen oprit, bereik je de voordeur van de woning. In de ruime hal vind je de meterkast, het toilet, de toegang tot de woonkamer en de toegang naar de royale praktijkruimte/kantoor.

Woonkamer: Wat meteen opvalt als je de woonkamer binnenkomt, is de fijne lichtinval en de ruimte. Hier plaats je met gemak een royale zithoek en een grote eettafel. Alles is perfect afgewerkt met een rijke parketvloer en strak gestukte wanden en plafonds. De woonkamer staat in half open verbinding met de keuken. De openslaande deuren zorgen voor een gezellig contact met de achtertuin. Met mooi weer loop je zo de tuin in.

Keuken: De strakke industriele keuken is uitgevoerd in RVS met hout en van alle gemakken voorzien. Je vindt er een extra breed gaskooktoestel met modere afzuigkap, een vaatwasser, een restaurant spoelkraan en een combi-oven. De Amerikaanse koelkast wordt ter overname aangeboden. In deze keuken tover je binnen de kortste keren de lekkerste gerechten tevoorschijn. Via de keuken heb je ook toegang tot de achtertuin.

Multifunctionele kantoorruimte: Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de royale praktijkruimte/kantoor. Deze kan perfect dienst doen als thuiswerkplek of voor een bedrijf aan huis. Achter deze ruimte bevindt zich nog een extra berging, deze is toegankelijk vanaf het terras.

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Hier vind je 2 slaapkamers, een ruime berging en de badkamer. De "master-bedroom" vind je, over de gehele lengte van de verdieping, aan de zijkant van de woning. Deze beschikt over een royale walk-in-closet de droom van iedere vrouw EN man. Mooi detail zijn de lichte shutters, waarmee je de ramen aan de binnenkant kunt afsluiten. De parketvloer loopt van de slaapkamer mooi door naar de walk-in-closet en de overloop. De tweede slaapkamer is netjes afgewerkt met een donkere "houtlook" laminaatvloer. De badkamer is betegeld met natuursteen, dit geeft de badkamer samen met de strakke wanden een luxe uitstraling. Je vindt er een ruime inloopdouche met Sunshower, twee wastafels met wandmeubel en een losstaand ligbad. In dit ligbad kun je heerlijk ontspannen na een drukke dag. In de ruime berging bevinden zich de aansluitingen voor de wasmachine en de droger.

Second floor

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. De 3 grote Velux dakramen zorgen voor een volwaardige tweede verdieping. De verdieping is nu in gebruik als studeer/werk kamer en fitnessruimte. Je zou hier ook nog een extra slaapkamer kunnen realiseren. De kamer beschikt over een ruime inbouwkast met bergruimte en is netjes afgewerkt met een donkere "houtlook" laminaatvloer. Deze woning is een waar ruimtewonder !!!

Garden

De heerlijke groene achtertuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd en voorzien van mooie strakke natuurstenen bestrating. De tuin heeft een royaal terras met glazen overkapping en ligt op het noord-oosten, je kunt er dus genieten van de eerste zonnestralen met een kopje koffie en de ochtendkrant. Door het ontbreken van directe achterburen, is er lekker veel privacy. Achterin de tuin vind je een heerlijke veranda, daar kun je tot laat in de avond genieten van je tuin. Via de veranda heb je ook toegang tot de ruime berging, ideaal voor het opbergen van al je tuinspullen en het parkeren van je fietsen. Achter de groene heg zit nog een pareltje verborgen....een ruime jacuzzi...!!! (Deze kan worden overgenomen)

Details

- Bouwjaar 1979;
- Perceeloppervlak 362 m2;
- Woonoppervlak ca 187 m2;
- Inhoud ca 692 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Voorzien van maar liefst 27 zonnepanelen !!!
- Royale praktijkruimte/kantoor, perfect als thuiswerkplek of voor een bedrijf aan huis;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Brochure(s) and other documents

ZonZone