Object detail

New for sale

For sale: Gelderstraat 55a, 5081 AB Hilvarenbeek

€425,000
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 418 m²
Liveable area 157.7 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

GELDERSTRAAT 55A HILVARENBEEK

Onder de rook van Tilburg ligt het prachtige authentieke Hilvarenbeek. Door de centrale ligging heb je werkelijk alles binnen handbereik. De spoorzone van Tilburg is met de fiets makkelijk bereikbaar en via de ouderwetse smokkelroute ben je binnen 10 minuten in België. De grote tuin rondom de woning biedt volop privacy, een genot om hier te wonen. Deze woning is... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 1940
  Status New for sale
  Offered since 04 June 2021
  Offered since 04 June 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 00436
Asking price €425,000
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 04 June 2021
Last updated 14 June 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 1940
Surfaces and content
Plot size 418 m²
Effective area 157.7 m²
Living area 27.94 m²
Kitchen area 10.87 m²
Content 584 m³
Surface area other inner rooms 14.6 m²
Surface area external storage rooms 41.3 m²
Surface area external, linked storage rooms 22.6 m²
Mapping
Number of floors 4
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, Near shopping center
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Features
Bathroom facilities Bathroom 1 Shower, Sink
Bathroom facilities Bathroom 2 Bath, Sink, Toilet, Washbasin furniture
Parking Detached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Cadastral informations
Hilvarenbeek D 3769
Area 418 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

GELDERSTRAAT 55A HILVARENBEEK

Onder de rook van Tilburg ligt het prachtige authentieke Hilvarenbeek. Door de centrale ligging heb je werkelijk alles binnen handbereik. De spoorzone van Tilburg is met de fiets makkelijk bereikbaar en via de ouderwetse smokkelroute ben je binnen 10 minuten in België. De grote tuin rondom de woning biedt volop privacy, een genot om hier te wonen. Deze woning is zeker het bezichtigen waard.

De woning heeft wat extra aandacht nodig. Alle ruimtes in de woning zijn zeer goed van formaat. Op de plattegronden krijg je hier een goede indruk van. Zoals inmiddels wel duidelijk is, moet deze woning gemoderniseerd worden maar dat biedt ook voordelen, je hebt namelijk helemaal de vrije hand om deze woning naar eigen wens in te richten !!

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: In de hal bevindt zicht de trap naar de eerste verdieping de toegang tot de keuken en de woonkamer. Door het glas in de voordeur valt lekker veel daglicht naar binnen.

Woonkamer: De woonkamer strekt zich uit over de gehele lengte van het oorspronkelijke huis. Hier is ruimte genoeg voor een grote eettafel en een royale zithoek. De schouw met kachel geeft de zithoek meteen een cosy uitstraling. Aan de achterzijde heb je uitzicht op de diepe groene achtertuin. In de zomer betrek je de tuin makkelijk bij de woonkamer door de openslaande deuren in de achtergevel.

Keuken: Aan de achterzijde in de aanbouw van de woning bevindt zich de keuken, de essentiële keukenvoorzieningen zijn aanwezig zoals een gastoestel, (deze bevindt zich in de bijkeuken), een spoelbak en een koelkast maar een modernisatie is hier wel op zijn plaats.

Bijkeuken: Via het tweede halletje bereik je de bijkeuken, het aparte toilet, de badkamer met douche en wastafel en de achterdeur.

First floor

Via de overloop op de eerste verdieping heb je toegang tot de 3 slaapkamers op deze verdieping de badkamer en het dakterras. Alle slaapkamers beschikken over een inbouwkast. De badkamer beschikt over een ligbad, een wastafel met ondermeubel en een toilet maar is wel enigszins gedateerd.

Second floor

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping. Hier is nog een grote slaapkamer te realiseren. Je vindt er lekker veel opbergkasten en door de dakramen valt voldoende daglicht naar binnen.

Other floors

De woning beschikt ook nog over een zeer riante zolder, te bereiken middels een vlizotrap, voor de welbekende koffers en kerstspulletjes.........

Garden

De riante achtertuin ligt op het oosten en heeft dus in de ochtend de zon al te pakken. Er is een stenen berging voorzien van elektra. Ideaal voor het opbergen van je tuinspullen en het parkeren van je fiets. De garage bevindt zich om de hoek aan de Johanna van Brabantlaan. Naast deze garage is nog een extra achterom van 3.5 meter breed met recht van weg.

Details

- Bouwjaar 1940;
- Perceeloppervlak 418 m2;
- Woonoppervlak 158 m2;
- Inhoud 584 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Twee badkamers;
- Parkeren in je eigen garage;
- Het Vrijthof op loopafstand;
- Winkelcentrum Hilverhof en diverse uitvalswegen in directe nabijheid.

Wil je deze bijzondere woning bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone