Object detail

New for sale

For sale: Kerklaan 19, 6666 HM Heteren

€292,500
Type of residence House, single-family house, terraced house
Plot size 138 m²
Liveable area 89 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

Voelt u zich thuis in een groene omgeving, maar wilt u ook diverse basisvoorzieningen in de buurt hebben? Dan is deze tussenwoning aan de Kerklaan in het dorp Heteren, dat ten Westen van Arnhem ligt, het waard om nader te bekijken als volgende woonbestemming. Het dorp ligt aan de rivier de Nederrijn en daarmee bent u verzekerd van veel flora en fauna in uw directe omgeving.

De woning is uit... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, terraced house
  Construction period 2000
  Status New for sale
  Offered since 10 March 2023
 • Location

Features

Offer
Reference number 07295
Asking price €292,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 10 March 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, terraced house
Type of construction Existing estate
Construction period 2000
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 138 m²
Floor Surface 89 m²
Content 362 m³
Surface area other inner rooms 16 m²
External surface area storage rooms 8 m²
External surface area 17 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Normal
Boiler
Type of boiler Remeha avanta
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Sink, Toilet
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Cadastral informations
Overbetuwe F 882
Area 138 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Voelt u zich thuis in een groene omgeving, maar wilt u ook diverse basisvoorzieningen in de buurt hebben? Dan is deze tussenwoning aan de Kerklaan in het dorp Heteren, dat ten Westen van Arnhem ligt, het waard om nader te bekijken als volgende woonbestemming. Het dorp ligt aan de rivier de Nederrijn en daarmee bent u verzekerd van veel flora en fauna in uw directe omgeving.

De woning is uitgerust met drie slaapkamers en heeft nog extra potentie vanwege de ruime zolderverdieping. Dat maakt de woning ideaal voor een gezin met meerdere kinderen. Ook de rustige buurt draagt positief bij aan deze fijne gezinswoning. De achtertuin is gelegen op het oosten en herbergt een externe bergruimte, ideaal voor het plaatsen van fietsen, tuingereedschap of speelgoed.

Heteren is verder uitgerust met alles wat u minimaal nodig heeft, waaronder een supermarkt, een bouwmarkt, een tandarts, een fysiotherapeut en een kapper. Voor het aangenaam doorbrengen van uw vrije tijd is er voor de paardenliefhebber veel te beleven vanwege de manege en stoeterij in Heteren. Voor de jongste gezinsleden zijn er basisscholen, maar is er ook kinderopvang. Voortgezet onderwijs vindt u in de nabije omgeving, in de dorpen Zetten of Driel. De universiteit van Wageningen ligt net aan de overkant van de rivier.

Het woonobject aan de Kerklaan 19 ligt op vijf minuten rijden van de A50 (Knooppunt Heteren) en van daaruit bent u in een paar minuten bij de A15. Arnhem bereikt u in ongeveer een kwartier en Utrecht ligt op een klein uur rijden. In de omliggende straten vindt u diverse bushaltes, zodat u per openbaar vervoer naar plekken in de omgeving kunt reizen zonder de auto te hoeven pakken. Parkeren kunt u overigens voor de deur, want aan beide zijden van de Kerklaan zijn parkeervakken gecreëerd. Loopt u aan de achterkant door uw tuin naar buiten, dan is net buiten uw tuinpoort nog meer parkeermogelijkheid.

Ground floor

Stapt u de woning binnen, dan vindt u direct aan uw linkerzijde de meterkast en ruimte voor jassen. De eerstvolgende deur brengt u naar de betegelde toiletruimte met hangend toilet en fontein. Voorbij de toiletdeur is er de vaste trap met leuning naar de eerste verdieping. Gaat u echter niet naar boven, maar loopt u rechtdoor, dan brengt de volgende deur u in de woonkamer. Hier is veel natuurlijk licht door de flinke raampartij met schuifdeur.

Aan de voorzijde van de woning is de ruime keuken gesitueerd. Tussen de woonkamer en de keuken zit op dit moment geen deur en de vloer loopt ook over de volledige benedenverdieping door. De keuken is wat gedateerd, maar wel functioneel. De L-opstelling biedt veel werkruimte. Er is een gasfornuis met afzuigkap aan de linkerzijde van het lange vlak en de wasbak bevindt zich rechts, dichter bij het keukenraam. Er is zelfs plek voor een kleine tafel in de keuken voor wie liever niet in de woonkamer wenst te eten.

First floor

Eenmaal boven aangekomen ziet u vier deuren. Drie hiervan leiden u naar de drie slaapkamers, waarvan er twee van iets bescheidener formaat zijn en een de hoofdslaapkamer is. Alle slaapkamers hebben een raam met ventilatierooster.

Achter deur nummer vier bevindt zich de badkamer met ligbad die u door het aangebrachte douchescherm ook als douche kunt gebruiken. Verder is er een wastafel en toilet. Bent u meer van design en een praktische indeling? De ruimte is voldoende aanwezig om hier uw droombadkamer te realiseren.

Second floor

De open trap naar de zolder laat u een grote, open ruimte zien waar tegen een wand alle installaties aangebracht zijn. Hier zitten de afvoerkanalen van onder andere de afzuiging, de cv-ketel en aansluiting voor de wasmachine. De wanden en het plafond van de zolder zijn afgewerkt met witte panelen en er is een dakraam voor daglicht en frisse lucht. Deze zolder biedt gezien het oppervlak echter mogelijkheden om er een extra slaapkamer, een thuiskantoor of een hobbykamer van te maken.

Garden

Aan de voorzijde van de woning is een onderhoudsvrije tuin aangelegd met aan de stoepzijde een heg als afscheiding. Tussen de stoep en de parkeervakken is een groenstrook met gras en bomen. Dit schept extra ruimte en afstand tussen het verkeer in de wijk en de rij met woonhuizen.

Via de schuifdeur in de woonkamer stapt u de achtertuin in. Eerst is er nog een overkapping, waardoor u in elk jaargetijde uw droogrek buiten kunt zetten en de was lekker (zuiniger) buiten kunt laten drogen. Met een tuintafel onder de overkapping kan er zelfs bij regenachtig weer met milde temperaturen buiten gezeten worden. Bijna de hele tuin is bestraat, maar zowel aan de linker- als rechterzijde is een strook met struiken aangebracht.

Achterin de tuin staat een dierenverblijf en in deze hoek vindt u ook de deur naar uw buitenberging. Links naast de berging kunt u via een poort naar extra parkeerplaatsen. De achtertuin is van een schutting voorzien die inkijk tegengaat en net door de schuifdeur gestapt heeft u rechts een muur waar de buren een uitbouw hebben gerealiseerd. Dit is daardoor een beschutte hoek die behalve wind ook geluid tegenhoudt.

Details

Algemene gegevens
- Type woning: tussenwoning
- Bouwjaar: 2000
- Aantal kamers: 4 (een ruime bergzolder)
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: op openbaar terrein
- Aanwezig: berging
- Ligging tuin: oost
- Tuin bereik: via achterom

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Remeha avanta, bj 2015
- Verwarmvoorziening: Remeha avanta, bj 2015
- Voorzieningen: overkapping achter de woning
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Glasvezel kabel
- Kozijnen: hout en aluminium

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

ZonZone