Object detail

For sale: Dorpsstraat 71D, 2391 BC Hazerswoude-Dorp

€285,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 96 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Ruim 3-kamer TOP appartement in het hart van de dorpskern van Hazerswoude-Dorp

Fraai uitzicht over het dorp, een ruim woonoppervlak en maar liefst 2 balkons. Dit is de uitgelezen kans om iets speciaals te kopen en vele jaren te genieten van veel woongenot. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren, waardoor u gevrijwaard bent van buitenonderhoud.... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Year of construction 2003
  Status Available
  Offered since 23 January 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 25099/3890093
Asking price €285,000
Acceptance By consultation
Offered since 23 January 2018
Last updated 24 January 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 2003
Rooftype Composite
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 96 m²
Content 269 m³
Surface area external, linked storage rooms 16 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location City centre
Boiler
Type of boiler Vaillant VHR
Heating source Gas
Year of manufacture 2003
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has ventilation Yes

Definition

Ruim 3-kamer TOP appartement in het hart van de dorpskern van Hazerswoude-Dorp

Fraai uitzicht over het dorp, een ruim woonoppervlak en maar liefst 2 balkons. Dit is de uitgelezen kans om iets speciaals te kopen en vele jaren te genieten van veel woongenot. Het complex wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren, waardoor u gevrijwaard bent van buitenonderhoud. Het complex beschikt over een lift heeft een gezellig atrium.

Aan de binnenzijde is de woning keurig en neutraal afgewerkt. Vooruitlopend noemen wij u alvast enkele bij-zonderheden:
• 2 heerlijk zonnige terrassen met een mooi uitzicht
• de woonkamer heeft een speelse indeling en een deels schuinoplopende dakconstructie
• de half open keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstelling
• het appartement beschikt over 2 slaapkamers en een separate technische-/ bergruimte (wasruimte)
• de ruime badkamer is uitgevoerd met een douche en een wastafel

Locatie, locatie, en nog eens locatie: U woont hier op loopafstand van een supermarkt en de bushalte naar de grote steden rondom Hazerswoude-Dorp. Tevens bent u binnen enkele minuten met de auto op de N11/A4
richting Den Haag, Amsterdam, Utrecht en Leiden.

De indeling is als volgt, de begane grond: wanneer u dit jonge complex betreedt komt u in een royaal opgezet atrium. Via deze lichte, gezamenlijke ruimte bereikt u, via de lift of het trappenhuis, het appartement welke op de 2e verdieping is gesitueerd. Het complex beschikt over een gezamenlijke fietsenstalling en er is ruim voldoende (openbare) parkeergelegenheid aan de achterzijde van het complex. Verder is er een videofooninstallatie aanwezig en heeft de woning het Veilig Wonen politiekeurmerk.

Het appartement: via de galerij betreedt u de diepe hal met meterkast en garderobe van waaruit u toegang heeft tot alle vertrekken in dit appartement te weten: de woonkamer, de 2 slaapkamers, de badkamer en separate toiletruimte, en de inpandige bergruimte met de opstelplaats van de cv-ketel. Het gehele appartement is gestoffeerd en voorzien van lichte wand- en plafondafwerking.

De woonkamer: vanuit de hal stapt u de woonkamer van ruim 40 (!) m² binnen. Ondanks dit prachtige formaat doet de woonkamer heel sfeervol aan, mede door de half open keuken, de speelse puien en een sfeervolle schuinoplopende kapconstructie. Door de riante afmetingen volop indelingsmogelijkheden voor een aparte zit-/ en eethoek naar uw eigen smaak. De woonkamer heeft aan de voorzijde een terras waar u heerlijk van de zon genieten kunt. Aan de rechterzijde vindt u toegang naar het tweede terras.

De keuken is uit het directe zicht van de woonkamer onttrokken, doordat er een halfhoog muurtje is geplaatst. De keuken is uitgevoerd in neutrale kleurstelling met de volgende inbouwapparatuur:

• een 4-pits inductieplaat
• een wasemkap
• een combimagnetron
• een koel-/vriescombinatie

De slaapkamers: dit appartement beschikt over 2 fijne slaapkamers en een inpandige bergruimte. De slaapkamers liggen gunstig gesitueerd en afgescheiden van de woonvertrekken. De hoofdslaapkamer heeft contact met het dakterras en is door de vele raampartijen heerlijk licht. De tweede slaapkamer beschikt eveneens over goede afmetingen en is ook ideaal als hobby-/ of werkkamer. Het terras heeft een gunstige bezonning op het westen en biedt een leuk uitzicht over Hazerswoude-Dorp.

De badkamer en toiletruimte: de badkamer is royaal van afmetingen en volledig betegeld. De badkamer is uitgevoerd met een wastafel, een inloopdouche en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. Naast de badkamer is nog een inpandige berging met de cv-ketel en veel bergruimte. Het is goed mogelijk om op eenvoudige wijze hier uw wasmachine en droger te plaatsen. De toiletruimte is uitgevoerd met een vrij hangend wandcloset en een fonteintje.

Bijzonderheden:
- Op de begane grond is een gezamenlijke fietsenberging
- De servicekosten bedragen € 163,10,= per maand. In de servicekosten zijn o.m. begrepen de opstal- en glasverzekering, dagelijks onderhoud, reserve groot onderhoud en de schoonmaakkosten
- De VvE heeft in 2016 veel onderhoud en schilderwerk aan de buitenzijde laten uitvoeren
- Wanneer u een appartement koopt wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. Alle stukken van de VvE zijn via ons kantoor digitaal te verkrijgen.
- De woningen in dit complex hebben een bewoningverplichting met een leeftijdsgrens vanaf 55jr.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in
onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Extra

ZonZone