Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Bijlakkers 15, 5051 KN Goirle

€269,500
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 142 m²
Liveable area 138 m²

Note

General

BIJLAKKERS 15 GOIRLE

Al meteen wanneer je deze heerlijke ruime hoekwoning in Goirle binnenstapt voel je je thuis. Dat is ook niet vreemd want de woning is zeer smaakvol ingericht en dat met de allebeste materialen ! Het is dan ook geen toeval dat de eigenaren in de bouw- en interieurbranche werkzaam zijn ! Aan alles is dus gedacht en alles is goed doordacht. De foto's zeggen al genoeg alsof je... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1975
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 25 May 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 00040
Asking price €269,500
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 25 May 2018
Last updated 04 November 2018
Ownership rights Whole lot
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1975
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Isolations Full
Insulated glazing
Surfaces and content
Plot size 142 m²
Effective area 138 m²
Content 513 m³
Surface area other inner rooms 7.4 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 7 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Sheltered location
Near school
Boiler
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Garden available Yes
Cadastral informations
Ownership Full ownership

Definition

BIJLAKKERS 15 GOIRLE

Al meteen wanneer je deze heerlijke ruime hoekwoning in Goirle binnenstapt voel je je thuis. Dat is ook niet vreemd want de woning is zeer smaakvol ingericht en dat met de allebeste materialen ! Het is dan ook geen toeval dat de eigenaren in de bouw- en interieurbranche werkzaam zijn ! Aan alles is dus gedacht en alles is goed doordacht. De foto's zeggen al genoeg alsof je zomaar een mooie creatie van VT wonen binnenstapt.

Stel je eens voor .......na een lange dag hard werken ........hoe lekker is het dan om binnen op de bank lekker te genieten voor de prachtige haard. Deze prachtige haard staat in het hart van de woonkamer en zet de toon van de gemoedelijke sfeer welke door de hele woning is doorgetrokken........WOW !

Bij een verbouwing is de entree naar voren uitgebouwd waardoor deze is verbonden met de berging welke fungeert als bijkeuken en opbergruimte. Hierdoor is in de keuken aan de voorzijde veel ruimte gecreeerd waardoor je kan spreken van een echte woonkeuken. En wow wat een heerlijke stoere keuken, voorzien van alle apparatuur ! Hier kan je je als kookliefhebber helemaal uitleven !

En wat een enorme living !! vanaf de keuken gemeten is de huiskamer bijna 8 meter diep en ruim 4 meter breed, je kan hier rondom de prachtige haard je eigen sfeer creëeren.

Via de openslaande tuindeuren is er toegang tot tuin waarin je volledig prive kan genieten van de zon.

En dan boven wat een enorme ruimte !!! Op de eerste verdieping 2 slaapkamer met daartussenin een ruime badkamer. Waarbij een slaapkamer toegang heeft op haar eigen balkon over de volledige breedte van de woning......! Op de tweede verdieping wederom 2 ruime slaapkamers met daartussen een berging / wasruimte !! Dus heeft u goed meegeteld......deze woning telt dus maar liefst 4 slaapkamers !!

Nieuwsgierig geworden naar deze heerlijke tot in de puntjes afgewerkte woning ? Bel ons dan snel voor een afspraak voordat ook deze woning weer voor uw neus is weggekocht door iemand anders !

Floor plans

ZonZone