Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Burgemeester Molstraat 10, 5126 TJ Gilze

€297,500
Type of residence House, single-family house, corner house
Plot size 347 m²
Liveable area 92 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

BURGEMEESTER MOLSTRAAT 10 GILZE

Gilze is een dorp in de gemeente Gilze en Rijen ten zuidwesten van Tilburg, Het dorp is voornamelijk bekend van de vliegbasis Gilze-Rijen van de Koninklijke Luchtmacht. Deze ligt tussen Gilze en Rijen en is een belangrijke economische kracht. Aan de rand van het dorp ligt deze ruime woning met riante tuin en garage. Burgemeester Molstraat 10 is gelegen in de b... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, corner house
  Construction period 1946
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 08 June 2022
 • Location

Features

Offer
Reference number 00587
Asking price €297,500
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 08 June 2022
Last updated 02 July 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, corner house
Type of construction Existing estate
Construction period 1946
Surfaces and content
Plot size 347 m²
Effective area 92 m²
Living area 31.06 m²
Kitchen area 14.46 m²
Content 464 m³
Surface area other inner rooms 33.6 m²
Surface area external storage rooms 11.7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 4 of which (3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation East
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation West
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Bathroom facilities Shower, Sink
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Gilze en Rijen L 1062
Area 347 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

BURGEMEESTER MOLSTRAAT 10 GILZE

Gilze is een dorp in de gemeente Gilze en Rijen ten zuidwesten van Tilburg, Het dorp is voornamelijk bekend van de vliegbasis Gilze-Rijen van de Koninklijke Luchtmacht. Deze ligt tussen Gilze en Rijen en is een belangrijke economische kracht. Aan de rand van het dorp ligt deze ruime woning met riante tuin en garage. Burgemeester Molstraat 10 is gelegen in de buurt Gilze. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Gilze. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Door het ronde bovenvenster en de ramen in de voordeur valt lekker veel daglicht de entree binnen Je vindt hier het toilet, de trap naar de eerste verdieping en de toegang tot de woonkamer.

Woonkamer: De living biedt genoeg ruimte voor een ruime zithoek en een grote eettafel. De lichte laminaatvloer en witte wanden zorgen voor een nog ruimtelijker gevoel. Tegen de lange muur van de living vind je de karakteristieke houtkachel die het zitgedeelte van de woonkamer meteen een cosy uitstraling geeft. Hoe lekker moet het zijn, om op koude winteravonden, naast deze warmtebron op de bank te ploffen en te genieten van een romantische film.

Keuken: Naast de woonkamer, aan de achterzijde van de woning, bevindt zich de grote leefkeuken. In de huidige keuken zijn de essentiële keukenvoorzieningen aanwezig zoals een Atag gasfornuis, een afzuigkap en een Siemens oven maar een modernisatie is hier wel op zijn plaats. Je vindt er ook de aansluiting voor de wasmachine en de droger. Via de keuken heb je toegang tot de tuin.

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping. Hier bevinden zich 3 slaapkamers en de badkamer. De "master bedroom" bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is ruim genoeg voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een garderobekast. Er is een tweede slaapkamer aan de achterzijde en de derde slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning. Alle slaapkamers zijn voorzien van een inbouwkast en een lichte laminaatvloer die mooi doorloopt naar de overloop. De badkamer is betegeld met een lichte tegel en beschikt over een douche en een wastafel maar dient wel naar de eisen van deze tijd gemoderniseerd te worden.

Second floor

De woning beschikt ook nog over een zeer riante zolder voor de welbekende koffers en kerstspulletjes.........

Garden

De diepe achtertuin (23 meter) beschikt over twee riante terrassen, voorzien van sierbestrating. Het achterste gedeelte van de tuin is nu een veldtuin maar kun je nog naar eigen inzicht invullen. De tuin ligt op het oosten en heeft dus al meteen in de ochtend de eerste zonnestralen te pakken. Via de tuin heb je ook toegang tot de garage en de achtergelegen berging. Ruimte genoeg dus voor het opbergen van je tuinspullen en het parkeren van je fietsen.
De voortuin is onderhoudsvriendelijk aangelegd met sierbestrating en grind.

Details

- Bouwjaar 1946;
- Perceeloppervlak 347 m2;
- Woonoppervlak 92 m2;
- Inhoud 464 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Beschikt over een garage;
- Beschikt over een kelder;
- In rustige woonwijk gelegen;
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone