Object detail

Has received a bid.

Has received a bid.: Vissersweg 38B, 3922 GH Elst

€825,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 6,130 m²
Liveable area 216 m²
Acceptance By consultation
Status Has received a bid.

Note

General

Over deze woning

Aan de rand van Elst ligt deze charmante woonboerderij met ca. 76 m² bijgebouwen en een totaal aan perceeloppervlakte van maar liefst ca. 6130 m². Deze karakteristieke woonboerderij met paardenstal en weiland biedt u en uw gezin volop gebruiksmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het combineren van werken en wonen, het houden van paarden en/of hobby-vee of een B&B. Ook ma... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, detached house
  Construction period 1985
  Status Has received a bid.
  Offered since 17 May 2021
  Offered since 17 May 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 06803
Asking price €825,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Has received a bid.
Acceptance By consultation
Offered since 17 May 2021
Last updated 02 June 2021
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1985
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Certifications Energy performance advice
Isolations Floor, Party insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 6,130 m²
Effective area 216 m²
Content 820 m³
Surface area other inner rooms 32 m²
Surface area external storage rooms 76 m²
Mapping
Number of floors 2
Number of rooms 7 of which (6 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 2 separate toilets)
Outdoors
Location On a quiet street, Unobstructed view
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Awb
Heating source Gas
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 7
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Double sink, Shower, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Indoor
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Rhenen H 8051
Area 6,130 m²
Range Entire lot

Description

Over deze woning

Aan de rand van Elst ligt deze charmante woonboerderij met ca. 76 m² bijgebouwen en een totaal aan perceeloppervlakte van maar liefst ca. 6130 m². Deze karakteristieke woonboerderij met paardenstal en weiland biedt u en uw gezin volop gebruiksmogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan het combineren van werken en wonen, het houden van paarden en/of hobby-vee of een B&B. Ook mantelzorg is door de vele gebruiksoppervlakte en de mogelijkheid van gelijksvloer wonen een optie (met toestemming van de gemeente).

De woning bevindt zich in een rustige en groene omgeving, waarin u geniet van uitzicht op weilanden en bossen. Het huis heeft prachtige, authentieke details, zoals ramen met kruisroeden en bakstenen muren. Toch geniet u ook van modern comfort. De woonkamer is voorzien van een haard met gemoderniseerde ombouw, vloerverwarming en openslaande deuren richting tuin. Het huis beschikt over een vernieuwde keuken met kookeiland en modern sanitair, waaronder twee badkamers, waarvan u één naar eigen smaak kunt inrichten. De zes slaapkamers, meerdere bijgebouwen en royale tuin van maar liefst ca. 6130m² maken dit huis zeer geschikt voor een gezin met grootse plannen!

Info
De woning bevindt zich aan de westelijke rand van Elst. Een heerlijke, rustige buurt, prachtig gelegen in de natuur. Vanuit het huis loopt u zo het bos in. De Neder-Rijn ligt op korte loopafstand. Langs deze rivier kunt u heerlijk wandelen langs de uiterwaarden. In het historische dorp Elst bevinden zich diverse winkels, restaurants, een supermarkt, basisschool en huisarts. In de omliggende grotere dorpen Rhenen, Wageningen en Doorn kunt u terecht voor andere voorzieningen. Dichtstbijzijnde stad is Veenendaal, bereikbaar via de N416. Noordelijk van Veenendaal ligt snelweg A12, waarover u steden zoals Arnhem en Utrecht bereikt.

Indeling van de woning
De voordeur bevindt zich aan de linkerzijde van de woning. U stapt het huis binnen in een ruime L-vormige hal, die is voorzien van de trapopgang, een tegelvloer en bakstenen muren met om de hoek een fraaie boog. Vanuit de hal bereikt u de woonkamer met open keuken, een modern toilet met fonteintje, badkamer, slaapkamer, berging met cv-installatie en garage. Vanuit de garage bereikt u nog twee slaapkamers, die u uiteraard ook in kunt richten als werkkamer of hobbyruimte.

Op de 1e verdieping bevinden zich een overloop met bakstenen muur en groot dakraam, drie ruime slaapkamers, separaat toilet, berging en ruimte die kan worden ingericht als tweede badkamer.

Woonkamer
De living is zeer licht: door vier brede raampartijen, waaronder drie dubbele openslaande deuren richting tuin, schijnt veel buitenlicht naar binnen. Alle ramen zijn voorzien van kruisroeden, wat de living een mooie, authentieke look geeft. De sfeervolle haard in het midden van de woonkamer, die recentelijk is voorzien van een gemoderniseerde ombouw, zorgt voor gezelligheid en warmte. Ook uw voeten zijn hier altijd warm; er is vloerverwarming aanwezig. De woonkamer is recentelijk gestukt en geschilderd, op de vloer liggen tegels. Vanuit de woonkamer heeft u een schitterend uitzicht op de tuin en de omgeving.

Keuken
De open keuken bevindt zich in een hoek van de living, gedeeltelijk achter een hoge muur, waardoor u er in rust en privacy kunt kokkerellen. In 2017 is de keuken vernieuwd, u heeft hierdoor de beschikking over een moderne, witte keuken met kookeiland. De keuken is uitgerust met een vaatwasser, koelkast, oven, grote kookplaat en daarboven een brede schouw met afzuiger. Ook de twee dakramen boven de keuken zijn recentelijk geplaatst.

Slaapkamers + badkamer
In de woning bevinden zich zes slaapkamers: drie op de begane grond en drie op de 1e verdieping. De master bedroom op de begane grond is lekker ruim en licht, deze is voorzien van drie grote ramen met kruisroeden. De twee andere slaapkamers grenzen niet aan de hal, maar aan de garage. Dat maakt deze twee kamers zeer geschikt om in te richten als werkkamer of hobbyruimte. Eén van deze kamers is recentelijk voorzien van een nieuwe laminaatvloer.
Op de 2e verdieping bevinden zich een zeer grote slaapkamer aan de achterzijde en twee prima slaapkamers aan de voorzijde. De grote slaapkamer is recentelijk opgeknapt: er is een nieuwe laminaatvloer en kantelkiep raam (met dubbele beglazing) en hor geplaatst. Deze kamer is bijzonder sfeervol door het houten balkenplafond en het muurtje in het midden van de ruimte. Er is hier opbergruimte achter de schotten aanwezig.
De badkamer bevindt zich op de begane grond. Ook is er op de 2e verdieping een lege ruimte aanwezig, die nog kan worden ingericht als tweede badkamer. Hier is al een dakraam geplaatst. De badkamer op de begane grond is ruim en modern ingericht met grote witte en grijze tegels. U heeft de beschikking over een ruime inloopdouche met bankje, dubbel wastafelmeubel, hoge badkamerkast en wasmachine-aansluiting. In de badkamer is een groot raam met kruisroeden aanwezig en het plafond is glad afgewerkt met inbouwspots.

Tuin
De tuin is royaal, grotendeels gesitueerd op het zuidwesten. Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de inpandige garage van ca. 23 m². Links naast het huis ligt een lang betegeld oprit richting achtertuin met daarnaast een hoge heg, die zorgt voor veel privacy in uw tuin. Voorin de achtertuin heeft u de beschikking over een groot, zonnig terras, dat u bereikt middels openslaande deuren vanuit de woonkamer. Achterin de tuin ligt een gazon en bevindt zich een grote, stenen paardenstal. Deze bestaat uit twee ruimtes voor paarden. De stal is voorzien van een groot afdak van ca. 21 m². Ook is er naast de stal een houten overkapping van 20 m² geplaatst. Hierdoor heeft u veel buitenruimte waar u lekker koel in de schaduw kunt vertoeven! Bij de woning en doorlopend aan de achtertuin behoort een groot stuk weiland voor de paarden, waarvan de omheining recentelijk van stroomdraad is voorzien en waarin recentelijk een schuilstal van 23 m² is geplaatst. Vanuit de woning kijkt u mooi uit over het grote perceel.

Algemene informatie
Soort woonhuis: vrijstaande woning
Bouwjaar: 1986
Woonoppervlakte: 216 m²
Inhoud: 820 m³
Aantal kamers: 7
Aantal badkamers: 1 (2e badkamer eenvoudig te realiseren)

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaand
- Met bijgebouwen, paardenstal en weiland
- Aantal kamers: 7
- Aantal slaapkamers: 6
- Bouwjaar: 1985
- Parkeerruimte: op eigen terrein

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: cv-combiketel
- Verwarmvoorziening: cv-combiketel
- Vloerverwarming: gedeeltelijk
- Mechanische ventilatie: ja
- Isolatie: dak / spouw / vloer
- Dubbel glas: gedeeltelijk
- Aardlekschakelaar: aanwezig
- Centrale antenne
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone