Object detail

New for sale

For sale: Van Heutszlaan 46, 6711 KR Ede

€272,500
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Liveable area 84 m²
Acceptance By consultation
Status New for sale

Note

General

In een schitterende omgeving midden in het groen, vindt u deze fijne maisonnette met drie slaapkamers. De woning verkeert in goede staat en is afgewerkt met o.a. een gladde vloer in houtlook op de begane grond en zachte vloerbedekking op de verdieping. De keuken is ruim en comfortabel en de badkamer is eenvoudig maar riant. Wie wil heeft de ruimte om de woning naar eigen hand opnieuw af te werk... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, maisonette, apartment
  Construction period 1955
  Status New for sale
  Offered since 13 January 2023
 • Location

Features

Offer
Reference number 07261
Asking price €272,500
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for sale
Acceptance By consultation
Offered since 13 January 2023
Construction
Type of residence Apartment, maisonette, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1955
Certifications Energy performance advice
Isolations Cavity wall, Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 84 m²
Content 284 m³
External surface area storage rooms 9 m²
External surface area 4 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Energy consumption
Energy certificate G
Features
Water heating Electric boiler
Heating Electric heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Toilet, Walkin shower, Washingmachine connection
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Description

In een schitterende omgeving midden in het groen, vindt u deze fijne maisonnette met drie slaapkamers. De woning verkeert in goede staat en is afgewerkt met o.a. een gladde vloer in houtlook op de begane grond en zachte vloerbedekking op de verdieping. De keuken is ruim en comfortabel en de badkamer is eenvoudig maar riant. Wie wil heeft de ruimte om de woning naar eigen hand opnieuw af te werken, maar dit is zeker niet direct nodig. Door een hoogteverschil tussen voor- en achterzijde betreedt u de woning via de voordeur op de begane grond, terwijl het balkon aan de achterzijde op de eerste verdieping ligt. Onder het geheel ligt een zeer royale berging met veel mogelijkheden. Bovendien heeft u toegang tot een geweldige gemeenschappelijke buitenruimte met veel speel- en loungemogelijkheden.

Info
U woont in een rustige en ruim opgezette woonwijk met veel ruimte voor opgroeiende kinderen, gelegen in een bosrijke omgeving. De locatie is ideaal: op steenworp afstand vindt u winkels, kinderopvang, scholen, NS-station Ede en het gezellige stadscentrum. Natuurliefhebbers kijken in de omgeving hun ogen uit. Met op wandelafstand de Ginkelse Heide, onderdeel van Nationaal Park de Hoge Veluwe, staat de regio garant voor vele uren wandel- of fietsplezier. Via de A12 en A30 heeft u snel toegang tot omliggende steden.

Ground floor

Woonkamer
De living is gesitueerd aan de rustige achterzijde, zodat u door de ligging boven straatniveau veel privacy geniet. Grote raampartijen aan weerszijden zorgen voor veel invallend daglicht, en u kijkt prachtig uit op het vele groen. Het vertrek is voorzien van een lichte vloer in houtlook en strak afgewerkte wanden, waardoor de uitstraling rustig is. In een inbouwkast is alle ruimte voor het uitstallen van bijvoorbeeld boeken en kunst. De L-vormige indeling maakt dat gemakkelijk een zit- en eethoek kunnen worden ingericht. De eethoek grenst aan de open keuken aan de voorzijde.

Keuken
De keuken is prettig ruim en ingericht middels een keukenmeubel en kastenwand in parallelle opstelling, beiden voorzien van frontjes in antraciet. Een granieten werkblad geeft een robuust beeld. Inbouwapparatuur betreft een vierpits inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, koelkast, vriezer en spotverlichting.

First floor

Slaapkamers + badkamer
Op de verdieping bevinden zich drie fijne slaapkamers, allen voorzien van donkere vloerbedekking, goed afgewerkte wanden, een radiator en een grote raampartij. Twee kamers beschikken over respectievelijk een en twee inbouwkasten. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van witgoedaansluitingen, een raampartij en mechanische ventilatie. U vindt hier een designradiator, wastafel, verhoogd toilet en inloopdouche.

Balcony

Tot de woning behoort een balkon aan zuidwestzijde, vanwaar u uitkijkt op een groene, bosachtige omgeving met alle ruimte voor voetballen, verstoppertje, bomen klimmen et cetera. Ook kunt u gebruik maken van een gezamenlijk terras met buitenoven, en een grote trampoline.

Details

Algemene gegevens
- Type woning: maisonnette woning
- Bouwjaar: 1955
- Verbouwjaar: 2022
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: openbaar parkeren in de directe omgeving
- Aanwezig: berging en balkon
- Ligging balkon: zuidwest
- Balkon bereik: via de woonkamer

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Bosch elektrische boiler, bj 2022
- Verwarmvoorziening: elektrische ketel Bosch bj 2022
- Vloerverwarming: niet aanwezig
- Voorzieningen: trapkast, berging en balkon
- Mechanische ventilatie: aanwezig in de keuken
- Isolatie: spouwmuur aanwezig
- Dubbel glas: geheel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Ede.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

ZonZone