Object detail

For sale: Slijpkruikweg 12, 6712 DK Ede

€898,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 685 m²
Liveable area 242 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Dit is toch wel écht een prachtige en zeer unieke woning! Deze volledig gerenoveerde en luxe vrijstaande woning uit 1920 kent veel ruimte, comfort, nabijheid van het centrum en de mogelijkheid om te genieten van de natuur op elk moment van de dag.

In deze fantastische woning wint de rust van de hectiek door lekker bij de te komen in de sfeervolle woonkamer of uitgebreid te verblijven in de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1920
    Offered since 04 April 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 07043
Asking price €898,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 04 April 2022
Last updated 06 February 2024
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1920
Roof materials Thatch
Rooftype Hipped
Isolations Floor, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 685 m²
Floor Surface 242 m²
Content 811 m³
Surface area other inner rooms 6 m²
External surface area storage rooms 24.5 m²
External surface area 21.2 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Front yard
Orientation West
Condition Normal
Garden 2 - Type Back yard
Garden 2 - Main garden Yes
Garden 2 - Orientation East
Garden 2 - Has a backyard entrance Yes
Garden 2 - Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Nefit Topline Aquapower CW6
Heating source Gas
Year of manufacture 2010
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Partial Floor heating
Ventilation method Mechanical ventilation, Natural ventilation
Bathroom facilities Bath, Double sink, Toilet, Walkin shower
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has solar panels Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Ede K 12401
Area 685 m²

Description

Dit is toch wel écht een prachtige en zeer unieke woning! Deze volledig gerenoveerde en luxe vrijstaande woning uit 1920 kent veel ruimte, comfort, nabijheid van het centrum en de mogelijkheid om te genieten van de natuur op elk moment van de dag.

In deze fantastische woning wint de rust van de hectiek door lekker bij de te komen in de sfeervolle woonkamer of uitgebreid te verblijven in de elegante bovenverdieping met als eyecatcher de royale wellness badkamer. De keuken is speels en ruim opgezet en maakt door de openslaande deuren natuurlijk contact met de prachtige tuin. De verbouwingen en de 11 aanwezige zonnepanelen maken de woning duurzaam en helemaal van “nu”. Door de ligging op het oosten is er in de achtertuin altijd een plekje in de zon of de schaduw. Gezellig tafelen onder de overkapping of een duik in een boek op de veranda, het kan hier allemaal!

Op 5 minuten fietsafstand van het gezellige centrum van Ede ligt de woning in de Zeeheldenbuurt. Een populaire en kindvriendelijke buurt. De omgeving is geschikt voor mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte, maar ook snel de bedrijvigheid van winkels, restaurants of van één van de vele gezellige cafés in hun nabijheid willen hebben. Daarbij is woning gunstig gesitueerd ten opzichte van het openbaar vervoer, de snelweg, basisscholen en sportvelden. Gaat u liever de natuur in? Dan vindt u het Edesche Bosch op 5 minuten loopafstand. En ook de Ginkelse Heide ligt heel dichtbij.

Begane grond
De hal geeft toegang tot alle vertrekken op de begane grond, waaronder de woonkamer, keuken, slaapkamer en kantoorruimte. De woonkamer bevindt zich aan de voorzijde. Door de grote raampartijen is er een prachtig natuurlijk lichtinval. Door de ruime voortuin hebben voorbijgangers geen mogelijkheid tot inkijk. De woonkamer is een mooie grote ruimte, waardoor er voldoende plek is voor een heerlijke zithoek en een grote, gezellige eethoek. De strakke afwerking is niet te missen en dit wordt perfect gecombineerd met het karakter van de houten vloer.

Vanuit de woonkamer loopt u zo de keuken in. Het organiseren van etentjes voor vrienden en familie wordt hier een makkie. De moderne keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Denk hierbij aan een gasfornuis, afzuigkap en een vaatwasser. Overige apparatuur is te vinden in de direct naastgelegen bijkeuken. De keuken is ruim genoeg om nóg een eethoek te creëren. De openslaande deuren geven direct toegang naar de tuin. Via de keuken is de bijkeuken te bereiken. De bijkeuken is praktisch ingericht en voorzien van een aanrechtblad, koelkast en oven. Daarnaast zijn de aansluitingen voor de witgoedapparatuur aanwezig.

De keuken geeft tevens toegang tot de slaapkamer op de begane grond. De slaapkamer is voorzien van raampartijen aan zowel de voor- en achterkant. Via een deur heeft u toegang tot de achtertuin.

Terug in de hal vind je de hobbyruimte met de doorloop naar de kantoorruimte. Ideaal om wonen en (thuis)werken te combineren. In deze kamer is al een douche aanwezig. Zelfs familie of vrienden die willen overkomen zijn van alle gemakken voorzien! De aansluitingen voor een uitbereiding van een badkamer zijn al gedaan, dus met enige aanpassingen is het mogelijk om de woning levensloopbestendig te maken. Ook via deze kamer is de tuin te bereiken.

Eerste verdieping
De open trap geeft toegang tot de eerste verdieping. Deze verdieping maakt de woning wel erg uniek! De verdieping is opgesplitst in twee delen: het slaapgedeelte en de badkamer. De slaapkamer is zeer royaal en heeft zicht tot in de nok. Uiteraard is het mogelijk om extra slaapkamers te creëren (zie optie plattegrond). De twee royale inbouwkasten hebben voldoende ruimte voor al uw kleding, schoenen en accessoires! Vanuit de slaapkamer heeft u toegang tot de badkamer. Serieus, dit is toch de droom van iedereen? Omringd door luxe ervaart u hier elke dag het wellness gevoel. Neem een heerlijke douche of neem een bad om volledig te ontspannen. Verder beschikt deze badkamer nog over een dubbele wastafel, toilet en urinoir. De palmboom maakt de sfeer en het plaatje compleet!

Tuin
De woning is gelegen op een ruim perceel van maar liefst 685m2. Vanuit de keuken, de slaapkamer en de kantoorruimte heeft u toegang tot de achtertuin. Door de ligging op het oosten geniet u in de zomer de hele dag van de zon! Uiteraard beschikt de tuin ook over enkele schaduwplekken. De charmante uitstraling van de woning komt helemaal terug in de omliggende tuin en het ruimtelijke gevoel. De tuin biedt meerdere mogelijkheden om lekker te ontspannen. Neem plaats onder de overkapping met een kop koffie of duik in een boek op de veranda en geniet van de mooie privacy biedende en geluidsarme tuin. Daarnaast is er voor de kinderen nog genoeg ruimte op het gazon om te spelen. Tot slot biedt de oprit aan de linkerzijde van de woning plaats aan twee auto's. Mocht u meer vrienden op bezoek krijgen, is er direct aan de overkant een grote parkeerplaats waar familie en vrienden zorgeloos hun auto kunnen parkeren.

Algemene gegevens
- Type woning: vrijstaand
- Met berging, overkapping en veranda
- Aantal kamers: 4
- Aantal slaapkamers: 3
- Bouwjaar: 1920
- Verbouwjaar: 2018
- Parkeerruimte: op eigen terrein

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: CV-ketel, Nefit Topline Aquapower CW6 (gas gestookt combiketel uit 2010, eigendom)
- Verwarmvoorziening: CV-ketel, Nefit Topline Aquapower CW6 (gas gestookt combiketel uit 2010, eigendom)
- Vloerverwarming: gedeeltelijk
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak / muur / vloer
- Dubbel glas: geheel
- Kozijnen: hout/kunststof
- Zonnepanelen: 11 stuks

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Ede.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.

N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

Brochure(s) and other documents

ZonZone