Object detail

For sale: Steijnlaan 94B, 4818 EW Breda

€300,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 78.6 m²
Acceptance By consultation

Note

General

STEIJNLAAN 94-B BREDA

Dit mooi afgewerkte appartement ligt in de schitterende stad Breda op 10 minuten fietsen van het prachtige centrum. Ook het gezellige Ginniken ligt op loopafstand. Hier kan je heerlijke genieten van de bourgondische terrassen, heerlijke restaurants en natuurlijk het schitterende Stadspark Valkenberg. Het mooie Wilhelminapark ligt zelfs op loopafstand. Hier kun je in de... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
    Construction period 1957
    Offered since 05 July 2022
  • Location

Features

Offer
Reference number 00603
Asking price €300,000
Service costs €147
Acceptance By consultation
Offered since 05 July 2022
Last updated 21 July 2022
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1957
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Effective area 78.6 m²
Living area 35.54 m²
Kitchen area 7.08 m²
Content 262 m³
Surface area other inner rooms 0.5 m²
Surface area external storage rooms 47.8 m²
Surface area external, linked storage rooms 7.2 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler Intergas
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Sink
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Cadastral informations
Ginneken I 9329
Range Condominium

Description

STEIJNLAAN 94-B BREDA

Dit mooi afgewerkte appartement ligt in de schitterende stad Breda op 10 minuten fietsen van het prachtige centrum. Ook het gezellige Ginniken ligt op loopafstand. Hier kan je heerlijke genieten van de bourgondische terrassen, heerlijke restaurants en natuurlijk het schitterende Stadspark Valkenberg. Het mooie Wilhelminapark ligt zelfs op loopafstand. Hier kun je in de zomer heerlijk genieten van een picknick aan het water! Naast deze bourgondische bezigheden zijn er ook vele sportaccommodaties in de buurt, zoals V.V. Baronie,
en B.H.V. Push en de speeltuin als je de straat uitloopt! Ook aan praktische zaken ontbreekt het niet met diverse supermarkten op 5 minuten fietsen en het Amphia Ziekenhuis om de hoek. Ten slotte is het appartement uitstekend gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Via de Franklin Rooseveltlaan bereik je binnen mum van tijd de A27 richting Tilburg & Utrecht en de A16 richting Dordrecht.

Het grote voordeel van dit appartement is dat er niemand boven je woont en dat het appartement beschikt over maar liefst 2 balkons! Door de gunstige ligging op zowel Oost als West heb je heel de dag wel ergens zon én schaduw!

Ground floor

Entree complex:
De centrale hal van dit appartementencomplex is via de Steijnlaan toegankelijk. In deze hal bevinden zich de brievenbussen, het bellentableau en de trapopgang naar de appartementen.

Entree appartement:
Via de trap kom je bij de voordeur van dit appartement op de tweede verdieping. Bij binnenkomst in de hal is er toegang tot de keuken, de badkamer, de 2 slaapkamers, de woonkamer en 2 kastruimtes. Op de vloer ligt een een "white wash" laminaatvloer, de wanden zijn voorzien van stucwerk en er is gebruik gemaakt van karakteristieke paneeldeuren.

Woonkamer:
De ruime woonkamer in L-vorm biedt genoeg ruimte voor een aparte zithoek en een eetgedeelte. Het is hier eventueel mogelijk een 3e slaapkamer te creëren, door het gedeelte van de eetkamer dicht te maken. Er zijn veel ramen, waardoor je een heerlijk lichte woonkamer hebt. Hier heb je ook toegang tot het balkon welke westelijk gelegen is, waar je lekker kunt genieten van de avondzon.

Keuken:
De mooi afgewerkte keuken is uitgerust met alle benodigde apparatuur om een heerlijke maaltijd tevoorschijn te toveren: 5-pits gasfornuis, afzuigkap, vaatwasser, koelkast, vriezer, combi-oven en beschikt over een robuust stenen blad. Daarnaast is er vanuit de keuken toegang tot het oostelijk gelegen balkon.

Badkamer:
De badkamer beschikt over iets wat je niet vaak tegenkomt in dit soort appartementen: een ruim ligbad met bubbelfunctie. Hier kan je heerlijk ontspannen na een dag hard werken. Verder is de badkamer volledig betegeld en beschikt over een raam (wat open kan), ventilatie, wastafel en een toilet.

Slaapkamers:
Het appartement heeft 2 slaapkamers, waarvan 1 nu in gebruik is als kledingkamer. De "white wash" laminaatvloer uit de hal loopt hier mooi door. De wanden zijn voorzien van stucwerk en er is meer dan voldoende ruimte voor een royaal tweepersoons bed. Ook de 2e slaapkamer beschikt over dezelfde laminaatvloer. Hier is de aansluiting voor de wasmachine gesitueerd.

Berging:
Het appartement beschikt over maar liefst 3 bergingen, van in totaal 48 m2. Dus genoeg plek om de extra spullen in op te bergen of om bijvoorbeeld een werk/hobbykamer te creëren.

VVE:
Omdat u eigenaar wordt van een appartementsrecht dienen er servicekosten betaald te worden. Deze bedragen ca. € 147,- per maand, dit is inclusief schoonmaak algemene ruimten en tuinonderhoud, de opstalverzekering, reservering voor groot- en klein onderhoud (behoudens het kozijnwerk appartement) en elektra van de algemene ruimten. Goed te weten dat het hier een actieve en positieve vereniging van eigenaren betreft!

Details

- Bouwjaar 1957;
- Woonoppervlak 78 m2;
- Inhoud 262m3;
- VVE bijdrage €147,- per maand;
- Badkamer met bubbelbad;
- 2 balkons waarop zowel de ochtend als de middag-/avondzon;
- 48 m2 aan bergruimte;
- De rustige gemeenschappelijke tuin welke eigendom van de VvE en kan worden gebruikt om lekker buiten te zitten;
- Naast het appartementencomplex is voldoende vrije parkeergelegenheid;
- NEN 2580 meetrapport*.

Wil je dit leuke appartement bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!

Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Extra

ZonZone