Object detail

For sale: Palinggracht 50, 6642 EG Beuningen

€415,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 197 m²
Liveable area 147 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Deze bijzondere woning met drie slaapkamers valt op door zijn afwijkende inrichting. De woonkamer en keuken liggen namelijk op de eerste verdieping. En de badkamer, toiletruimte en een van de drie slaapkamers liggen op een tussenverdieping. Dat maakt de Palinggracht 50 een moderne drive-inwoning met berging.

Op de begane grond bevindt zich een carport om de auto te parkeren. Bij binnenkoms... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, semi-detached house
    Construction period 2005
    Offered since 11 August 2023
  • Location

Features

Offer
Reference number 07400
Asking price €415,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 11 August 2023
Last updated 21 September 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 2005
Roof materials Bitumen, Tiles
Rooftype Flat
Isolations Cavity wall, Floor, Full, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 197 m²
Floor Surface 147 m²
Content 578 m³
Surface area other inner rooms 13 m²
External surface area 53 m²
Layout
Number of floors 3
Number of rooms 4 (of which 3 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 2 separate toilets)
Garden
Type Patio
Orientation South west
Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Combi- cv ketel met zonneboiler
Heating source Gas
Year of manufacture 2018
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 2
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system, Solar collectors, Solar water heating
Heating Central heating, Gas fireplace
Bathroom facilities Double sink, Walkin shower
Parking Indoor
Has cable TV Yes
Has a flue tube Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has ventilation Yes
Cadastral informations
Beuningen F 2451
Area 197 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Deze bijzondere woning met drie slaapkamers valt op door zijn afwijkende inrichting. De woonkamer en keuken liggen namelijk op de eerste verdieping. En de badkamer, toiletruimte en een van de drie slaapkamers liggen op een tussenverdieping. Dat maakt de Palinggracht 50 een moderne drive-inwoning met berging.

Op de begane grond bevindt zich een carport om de auto te parkeren. Bij binnenkomst is er een ruime entree, een toiletruimte en maar liefst twee bergruimten. Het patio die grenst aan alle kamers op de eerste verdieping (behalve de badkamer) zal naast de unieke indeling de grootste aantrekkingskracht van deze woning vormen. Hier zit u heerlijk beschut buiten.

De Palinggracht 50 ligt aan de rand van Beuningen, op drie kilometer van de oprit naar de A73. De wijk waarin de woning ligt is zeer waterrijk en er zijn diverse speeltuinen op loop- of fietsafstand. Ook scholen en het centrum van Beuningen (met supermarkten en andere basisvoorzieningen) zijn per fiets goed te doen. Voor sport en ontspanning zijn er onder andere watersport, voetbal, een zwembad en een manege. Het dichtstbijzijnde openbaar vervoer ligt aan de Lagunesingel (op enkele minuten lopen) en vanaf hier brengt buslijn 11 u naar Nijmegen.

Indeling
Begane grond
Van onder de carport krijgt u toegang tot de buiten berging en stapt u de entree binnen. Hier vindt u twee bergingen, een toilet met fontein, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.

De toiletruimte is afgewerkt met zwarte vloertegels en witte wandtegels tot halverwege de muur. De rest van de muur is in dezelfde neutrale kleur geverfd.

De berging direct grenzend aan de toiletruimte bevat de aansluitpunten voor uw wasmachine en droger. De tweede berging bevindt zich in de entree direct naast de trap.

De vloeren van de begane grond zijn betegeld met grote, vierkante roestbruine tegels die deze verdieping zijn industriële uitstraling geven.

1e verdieping
Wanneer u de trap naar boven pakt, ziet u direct de openheid die in de ruimte gecreëerd is. U ziet niet alleen de woonkamer en keuken, maar ook de patio. De woonkamer heeft aan beide zijden ramen, waardoor er een prettige hoeveelheid daglicht binnenvalt. Het laat de warmte van de houten vloerdelen goed tot zijn recht komen. Er is een haard en u kunt vanuit de woonkamer de patio betreden.

De ruimte rechts naast de patio is bestemd voor de keuken en eetkamer. De L-vormige keuken is in grijstinten uitgevoerd en bestaat voornamelijk uit onderkasten. Aan het langste eind van de L-vorm zijn twee hoge kasten waar onder andere de koelkast in is weggewerkt. Van links naar rechts vindt u er verder de kookplaat met daarboven de rvs afzuiginstallatie, een oven, een wasbak met een kraan en een vaatwasmachine. De dubbele deuren tussen de keuken en eetkamer in komen uit op de patio.

Tussenverdieping
Nu volgt er een speelse toevoeging aan de woning die u van buiten niet kunt zien. In de hoek van de eetkamer brengt de trap u ongeveer een halve verdieping lager. Vanuit de compacte hal die u als eerste tegenkomt, kunt u een toiletruimte, badkamer en slaapkamer bereiken. Dit is de ruimste van de drie slaapkamers in deze woning en vanuit de kamer kijkt u door de grote ramen uit op de patio.

De toiletruimte en badkamer zijn in dezelfde tinten als het toilet op de begane grond ingericht. De badkamer is voorzien van een inloopdouche met glazen wanden en er is een brede wastafel in een badmeubel met vier lades. Achter de spiegel met schuifdeuren is opbergruimte voor kleine artikelen.

2e verdieping (boven de tussenverdieping)
Vanaf de overloop ziet u hier twee deuren naar twee slaapkamers. De afmeting van deze twee slaapkamers zijn 8,5 en 11,6 m2.
Één van de slaapkamers kan ook gebruikt worden als kantoorruimte of walk-in closet Vanuit de ramen kijkt u uit op de patio.

Buiten
Het patio is ruim 33 m2 groot en volledig betegeld. Door de spiegels tegenover de ramen van de keuken en eetkamer lijkt het dakterras nog groter.
Er is voldoende ruimte voor een plek om te eten en ontspannen.

Algemene gegevens
- Type woning: geschakelde woning
- Bouwjaar: 2006
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 3
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: carport, garage en directe omgeving
- Aanwezig: carport, garage en patio
- Ligging tuin: zuidwesten

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: HR cv-ketel
- Verwarmvoorziening: HR cv-ketel
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak/spouw/vloer
- Dubbel glas: geheel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Rhenen.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

ZonZone