Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Johannes van der Waalslaan 10, 5056 VH Berkel-Enschot

€495,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 271 m²
Liveable area 133.7 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

JOHANNES VAN DER WAALSLAAN 10 BERKEL-ENSCHOT

Deze sfeervolle, ruime, twee onder een kap woning bevindt zich aan de rand van Berkel-Enschot in een rustige straat in een van de populairste wijken van Berkel Enschot ! Door de centrale ligging heb je werkelijk alles binnen handbereik. Basisschool, Sportclubs, bushalte, en het gezellige nieuwe winkelcentrum van Berkel-Enschot. De spoorzone van Ti... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Construction period 1972
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 18 March 2022
 • Location

Features

Offer
Reference number 00545
Asking price €495,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 18 March 2022
Last updated 10 May 2022
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1972
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Insulated glazing, Roof, Wall
Surfaces and content
Plot size 271 m²
Effective area 133.7 m²
Living area 36.52 m²
Kitchen area 6.67 m²
Content 498 m³
Surface area other inner rooms 7.7 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location On a quiet street, Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation North west
Has a backyard entrance Yes
Condition Well maintained
Garden 2 - Type Front yard
Garden 2 - Orientation South east
Garden 2 - Condition Well maintained
Energy consumption
Energy certificate B
Boiler
Type of boiler Remeha Tzerra
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Sink, Toilet, Walkin shower, Washbasin furniture
Parking Attached stone
Garden available Yes
Has a garage Yes
Cadastral informations
Tilburg B 5455
Area 29 m²
Range Entire lot
Berkel B 3234
Area 242 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

JOHANNES VAN DER WAALSLAAN 10 BERKEL-ENSCHOT

Deze sfeervolle, ruime, twee onder een kap woning bevindt zich aan de rand van Berkel-Enschot in een rustige straat in een van de populairste wijken van Berkel Enschot ! Door de centrale ligging heb je werkelijk alles binnen handbereik. Basisschool, Sportclubs, bushalte, en het gezellige nieuwe winkelcentrum van Berkel-Enschot. De spoorzone van Tilburg is met de fiets makkelijk bereikbaar en via de diverse uitvalswegen ben je zo in Den Bosch, Breda en Eindhoven. De woning is perfect afgewerkt en zou qua styling zo in een woonblad kunnen. Deze woning is zeker het bezichtigen waard.

Ground floor

BEGANE GROND:

Entree: Via je eigen oprit bereik je de voordeur aan de zijkant van de woning. In de hal vind je de trap naar de eerste verdieping, het toilet en de toegang tot de woonkamer. Op de vloer ligt een donker tegel die mooi doorloopt naar de woonkamer.

Woonkamer: De royale living staat in open verbinding met de keuken en bevindt zich over de volle lengte van de woning. Er is plaats genoeg voor een royale zithoek en een grote eettafel. De lichte wanden en plafonds zijn strak afgewerkt en vormen een mooi contrast met de donkere tegelvloer. De grote raampartijen met openslaande deuren zorgen voor een heerlijk contact met de achtertuin.

Keuken: De keuken is opgesteld in een hoekvorm en beschikt over een 5-pits gastoestel met een RVS afzuigkap. Daar tegenover vind je voldoende opbergruimte in de kastenwand. Hierin bevindt zich ook een combi/oven. De houten keuken is van alle gemakken voorzien. Hier tover je binnen de kortste keren de lekkerste gerechten tevoorschijn voor al je vrienden en familie.

Bijkeuken: Via de keuken bereik je de bijkeuken. Deze heeft dezelfde stijl als de keuken. Ook hier veel bergruimte in de kastenwand en een extra oven. Je vindt hier ook de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. De bijkeuken geeft ook toegang tot de garage.

First floor

Via de vaste trap bereik je de eerste verdieping van de woning. Via de overloop heb je toegang tot de 3 slaapkamers en de badkamer op deze verdieping.
De "masterbedroom" bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De overige 2 slaapkamers vind je aan de voor- en achterzijde van de woning. De slaapkamer aan de voorzijde is nu ingericht als walk-in-closet, de droom van iedere vrouw EN man. De badkamer is volledig betegeld. Er is een ruime inloopdouche, een wastafel met ondermeubel en een toilet.

Second floor

Via de vaste trap bereik je de tweede verdieping van de woning. Hier vind je nog en ruime slaapkamer en een berging. Door de dakkapel aan de voorzijde en het grote raam in de achtergevel van de woning valt lekker veel daglicht naar binnen.

Garden

De royale achtertuin ligt op het noord-westen en vangt dus tot laat in de avond de laatste zonnestralen. De tuin beschikt over lekker veel privacy en maar liefst 2 terrassen, die aan elkaar zijn verbonden met sierbestrating. Via de bijkeuken, de keuken of de woonkamer bereik je de achtertuin. De voortuin ligt op het zuid-oosten en heeft een groene uitstraling.

Details

- Bouwjaar 1972;
- Perceeloppervlak 271 m2;
- Woonoppervlak 134 m2;
- Inhoud 498 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- In rustige populaire woonwijk gelegen.
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

Extra

ZonZone