Object detail

For sale: Bennekomsekade 6, 6721 NZ Bennekom

€975,000
Type of residence House, single-family house, detached house
Plot size 4,705 m²
Liveable area 170 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Landelijk wonen in optima forma! Bent u op zoek naar rust, ruimte en privacy in een groene omgeving en een blijvend vrij uitzicht op een natuurgebied met op de achtergrond de hanenkammen van de Utrechtse Heuvelrug?

De prachtige locatie bevindt zich in het buitengebied van Bennekom op een centraal punt tussen Veenendaal, Ede, Rhenen, Wageningen en Bennekom.

Dan is deze vrijstaande woning... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence House, single-family house, detached house
    Construction period 1980
    Offered since 20 March 2023
  • Location

Features

Offer
Reference number 07311
Asking price €975,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 20 March 2023
Last updated 02 May 2023
Construction
Type of residence House, single-family house, detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1980
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Party insulated glazing, Roof
Surfaces and content
Plot size 4,705 m²
Floor Surface 170 m²
Content 609 m³
Surface area other inner rooms 4 m²
External surface area storage rooms 200 m²
External surface area 1.4 m²
Layout
Number of floors 2
Number of rooms 6 (of which 5 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Garden
Type Garden around
Main garden Yes
Orientation South west
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Atag combiketel
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 8
Number of covered parking spaces 2
Water heating Central heating system
Heating Central heating, Fireplace
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink
Parking Detached wood
Has a fireplace Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has solar panels Yes
Cadastral informations
Bennekom G 317
Area 4,705 m²
Range Entire lot
Ownership Full ownership

Description

Landelijk wonen in optima forma! Bent u op zoek naar rust, ruimte en privacy in een groene omgeving en een blijvend vrij uitzicht op een natuurgebied met op de achtergrond de hanenkammen van de Utrechtse Heuvelrug?

De prachtige locatie bevindt zich in het buitengebied van Bennekom op een centraal punt tussen Veenendaal, Ede, Rhenen, Wageningen en Bennekom.

Dan is deze vrijstaande woning geschikt voor u met eigen oprit, inpandige berging en alle mogelijkheden tot het realiseren van uw droomhuis. De woning is voorzien van een bijgebouw welke bestaat uit een grote schuur, die grotendeels afgebroken moet worden. Dit bijgebouw mag tot 200 m2 blijven staan vanaf de rooilijn van de woning en bijgebouw.

De grote schuur dient momenteel als opslag, garage, berging en een tijdelijk woonverblijf geschikt voor eventuele mantelzorg of iets dergelijks, uiteraard mits gebruik door de Gemeente Ede wordt toegestaan.

Deze woning staat op een perceel van 4705 m2 en geeft u de kans om alles naar uw eigen hand te zetten. De woning is gedateerd en dient gemoderniseerd te worden. Er is een vergunning afgegeven voor het realiseren van een nieuwbouwwoning (zie fotoreportage). De legeskosten zijn hiervoor betaald, 1 bijgebouw is al gesloopt en er is een schone grondverklaring. De nieuwbouw mogelijk op dezelfde plek waar de huidige woning staat. Indien er wordt gekozen om een nieuwe woning te bouwen op een andere plek op het perceel, dienen alle bijgebouwen te worden afgebroken en mag er tot 200 m2 aan bijgebouwen worden teruggeplaatst. Dit is afhankelijk van waar het huis komt te staan, dit heeft met de rooilijn te maken.

Ground floor

Via de centrale hal komt u de woning binnen. In de hal heeft u toegang tot de woonkamer met open haard en erker en met vrij uitzicht over het natuurgebied. Via de hal heeft u tevens toegang tot het gastentoilet, badkamer, slaapkamer en keuken. Via de keuken heeft u toegang tot de riante bijkeuken. Alle ruimtes zijn ruim van opzet en gesloten. Via de bijkeuken heeft u ook de mogelijkheid om de grote berging (voorheen in gebruik als inpandige garage) te bereiken, hierin bevindt zich ook de meterkast. Zowel de berging als de bijkeuken hebben een deur naar buiten.

De bijkeuken is voorzien van een wasmachine- en wasdrogeraansluiting.

First floor

Vanuit de overloop krijgt u toegang tot 4 slaapkamers en 2 grote bergkasten. Wanneer u deze bergkasten weghaalt en daar een dakkapel op plaatst, creeërt u veel ruimte voor een tweede badkamer.

Garden

Op het riante perceel van 4705 m2 heeft u aan voor en achterzijde van de woning meer dan voldoende tuin met speeltoestellen en gazon, afgescheiden middels beukenhaag.

De tuin aan de achterzijde is voorzien van een oprit van grint en van zandgrond.

Details

Bijgebouw (bestaande uit meerdere ruimtes)
Het eerste zwarte gepotdekselde bijgebouw is nu in gebruik als tijdelijke woning, aangezien de hoofdwoning zelf verbouwd dient te worden. De tijdelijke woning zou in de toekomst kunnen dienen als mantelzorgwoning of Bed & Breakfast, mits de Gemeente hier goedkeuring aan verleent. Dit woongedeelte bestaat uit een woonkamer met open Keuken, een kleine slaapkamer, grote slaapkamer met bergkast, aparte technische kast en een badkamer. Vanuit de woonkamer heeft u 2 openslaande deuren naar de voortuin. Deze ruimte is enkele jaren geleden compleet verbouwd en ziet er keurig netjes uit.

Aan de tijdelijke woning vindt u een berging met garage. Via de garage bereikt u de grote schuur, die nu wordt gebruikt als stalling. Van dit totale gebouw mag 200 m2 blijven staan vanaf de rooilijn van de woning. Dat is tot de tweede spant van de stalling. Let Op!! De schuur dient nog grotendeels gesloopt te worden. De kosten hiervan zijn bekend.

Algemene gegevens
- Type woning: Vrijstaand
- Bouwjaar: 1980
- Verbouwjaar:
- Aantal kamers: 6
- Aantal slaapkamers: 5
- Aantal badkamers: 1
- Parkeerruimte: voldoende op eigen terrein
- Aanwezig: garage
- Ligging tuin: rondom
- Tuin bereik: voor

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Atag combiketel
- Verwarmvoorziening: idem
- Vloerverwarming: aanwezig in bijgebouw
- Zonnepanelen: 42 stuks
- Openhaard
- Mechanische ventilatie: nee
- Isolatie: muur en dakisolatie
- Dubbel glas: deels
- TV kabel
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Veenendaal.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Brochure(s) and other documents

ZonZone