Object detail

For sale: Baneheide 35en 35 A, 6353 AK Baneheide

€675,000
Type of residence House, residential farm, semi-detached house
Plot size 1,850 m²
Liveable area 320 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Op een nostalgische locatie te Baneheide gelegen boerenwoonhuis welke uitermate geschikt is voor dubbele bewoning of kantoor-praktijk aan huis.
Baneheide heeft een typisch Limburgs dorpsgezicht met een waterpoel, waterputhuisje, boederijen opgetrokken uit Kunradersteen en prachtige vergezichten.
Deze woning is gelegen aan de rand van het "Mergelland"op loopafstand van diverse wandel- en natuurge... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, residential farm, semi-detached house
  Construction period 1985
  Status Available
  Offered since 09 November 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 05168
Asking price €675,000
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Acceptance By consultation
Offered since 09 November 2018
Last updated 27 February 2019
Construction
Type of residence House, residential farm, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Construction period 1985
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Surfaces and content
Plot size 1,850 m²
Effective area 320 m²
Living area 238.15 m²
Kitchen area 20 m²
Content 1,780 m³
Surface area other inner rooms 305 m²
Balcony 26 m²
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 12 of which (6 bedrooms)
Number of bathrooms 2 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Forested area
Near highway
Near public transport
On a quiet street
Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South
Condition Beautifully landscaped
Features
Number of parking spaces 14
Number of covered parking spaces 11
Bathroom facilities Bath
Shower
Sink
Parking Indoor
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a phone line Yes
Has sliding doors Yes
Has solar panels Yes

Definition

Op een nostalgische locatie te Baneheide gelegen boerenwoonhuis welke uitermate geschikt is voor dubbele bewoning of kantoor-praktijk aan huis.
Baneheide heeft een typisch Limburgs dorpsgezicht met een waterpoel, waterputhuisje, boederijen opgetrokken uit Kunradersteen en prachtige vergezichten.
Deze woning is gelegen aan de rand van het "Mergelland"op loopafstand van diverse wandel- en natuurgebieden.
Steden als Aken, Heerlen en Maastricht zijn door de aanwezige infrastructuur uitstekend bereikbaar.
Dit object is zeer ruim van opzet, deels gebouwd in "Kunraderstaan"en voorzien van een speelse en karaktervolle indeling.
Het betreft hier een collegiale samenwerking met Damen o.g. te Heerlen.

Ground floor

Souterrain:
Separate ingang met toegang tot een praktijk/kantoorruimte 6.15 x 6.00 voorzien van een plavuizen vloer, plafond met halogeen inbouwspots en inbouwkastenwand.
Royale verdeelhal met trappenhuis naar eerste verdieping. Vanuit de verdeelhal bereikbare recreatieruimte voorzien van een huisbar 5.10 x 3.00 en een wellnessruimte 8.60 x 3.05. Beide ruimtes zijn voorzien van natuurstenen vloeren. De wellnessruimte is voorzien van een plafond met halogeen inbouw spots.
Vanuit de hal bereikbare separate toiletruimte voorzien van zwevend toilet en fonteintje.
Wasruimte 3.35 x 3.25 voorzien van aansluitmogelijkheden voor was- en droogapparatuur.
Inpandig bereikbare ruime garage 6.15 x 3.60.

First floor

Begane Grond.

Entree, royale hal voorzien van natuurstenen vloer en garderobe. Vanuit de hal bereikbare woonkamer 7.00 x 5.85 voorzien van schuifpui waardoor een optimaal tuincontact is gecreëerd. De woonkamer is voorzien van een natuurstenen vloer met speksteenkachel. Vanuit de hal en woonkamer bereikbare royale leef- eetkeuken 6.25 x 3.20. voorzien van een plavuizen vloer en een hoogwaardige keukeninstallatie in hoogglans, voorzien van een granieten aanrechtblad en de navolgende apparatuur: Keramische kookplaat, wasemkap, oven, vaatwasser en koelkast. Middels een verdeelhal bereikbare slaapvleugel bestaande uit 3 slaapkamers t.w. : Riante ouderslaapkamer 6.00 x 3.45, slaapkamer 4.65 x 3.05 en slaapkamer 4.60 x 2.95.
De slaapkamers zijn voorzien van parket en/of laminaatvloeren. Ruime badkamer 3.00 x 2.50 voorzien van ligbad, vaste wastafel en design radiator.
Separaat gastentoilet voorzien van een zwevend toilet en fonteintje.

Garden

Vanuit het woonhuis bereikbare prachtig gesitueerde tuin ca. 70 m diep. De tuin is zonnig gelegen en beschikt over een prachtig vergezicht richting het heuvelland.
De tuin is voorzien van een riant gazon en terras.
Verder beschikt de tuin over een houten tuinhuis en een vakantiewoning met de volgende indeling: woonkamer 6.10 x 3.85 voorzien van een open keuken met een
moderne keukeninstallatie inclusief de navolgende apparatuur: gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De woonkamer en keuken is voorzien van een tegelvloer en een plafond met halogeen inbouwspots. Middels verdeelhal te bereiken badkamer voorzien van douche en vaste wastafel. Separaat gastentoilet met zwevend toilet en fonteintje.

Details

Dit object bestaat uit twee woningen nr 35 en 35 A.
De tweede woning verkeert deels in een ruwbouwstaat (glasdicht) en biedt een unieke mogelijkheid om hier nog eigen woonwensen te realiseren.
Souterrain:
Vanuit de binnenplaats heeft men middels een separate inrit toegang tot een eigen parkeerkelder van 13.00 x 1`0.00 geschikt voor het parkeren van ca. 10 auto 's.
Uiteraard kan deze ruimte ook benut worden als multifunctionele ruimte. Achter de parkeerruimte gelegen werk/hobbyruimte van 7.15 x 7.00. Zowel de parkeerkelder als hobbyruimte zijn voorzien van een plavuizen vloer.

Begane vloer:
Entree, hal met toegang tot ca. 95 m2 woonruimte met de voorbereiding voor een badkamer, 3 slaapkamers en separate berging.

Eerste verdieping:
Riante woonkamer 10.55 x 9.00 met de voorbereiding voor vloerverwarming. Balkon welke beschikt over een prachtig vergezicht richting het Limburgse heuvellandschap.

Bijzonderheden:
Deze woning is deels voorzien van hardhouten kozijnen en deels van kunststof kozijnen welke allen voorzien zijn van dubbele beglazing, tevens is het object voorzien van zonnepanelen met een gemiddelde opbrengst van 8500 KW.

Dit object laat veel woonwensen in vervulling gaan door zijn optimale ligging in combinatie met veel leef en hobbyruimtes, de totale perceeloppervlakte bedraagt 1850 m2.

Extra

ZonZone