Object detail

Under offer

Under offer: Arubalaan 74B, 3818 SN Amersfoort

€300,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 80 m²
Acceptance By consultation
Status Under offer

Note

General

Starters opgelet! Op een schitterende locatie, midden in het bos en toch dicht bij de stad, bieden wij dit fijne appartement te koop aan. De driekamerwoning is gelegen op de eerste verdieping en biedt plaats aan twee slaapkamers. Daarnaast beschikt u over een riante living bestaande uit twee bij elkaar getrokken vertrekken. E.e.a. is uitstekend onderhouden. De geheel vernieuwde keuken werd in 2... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Construction period 1958
  Status Under offer
  Offered since 27 December 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 06991
Asking price €300,000
Service costs €132
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status Under offer
Acceptance By consultation
Offered since 27 December 2021
Last updated 11 January 2022
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1958
Roof materials Tiles
Rooftype Front gable
Isolations Cavity wall, Party insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 80 m²
Content 264 m³
Surface area external storage rooms 6 m²
Surface area external, linked storage rooms 3 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Number of bathrooms 1
Energy consumption
Energy certificate G
Boiler
Type of boiler Remeha tzerra 28 c cw 4
Heating source Gas
Year of manufacture 2019
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Shower, Sink, Washingmachine connection
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has a storage room Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Amersfoort F 2804
Area 925 m²
Range Condominium
Amersfoort F 2804
Area 925 m²
Range Condominium

Description

Starters opgelet! Op een schitterende locatie, midden in het bos en toch dicht bij de stad, bieden wij dit fijne appartement te koop aan. De driekamerwoning is gelegen op de eerste verdieping en biedt plaats aan twee slaapkamers. Daarnaast beschikt u over een riante living bestaande uit twee bij elkaar getrokken vertrekken. E.e.a. is uitstekend onderhouden. De geheel vernieuwde keuken werd in 2019 uitgebouwd door het balkon bij de ruimte te betrekken, tevens werd nieuwe apparatuur geplaatst en elektrische vloerverwarming aangelegd. Ook werd de meterkast vervangen en is een nieuwe Remeha cv-installatie geplaatst. De woning is voorzien van dubbele beglazing. Vanaf het balkon op het zuidoosten kijkt u rechtstreeks het bos in. In de onderbouw bevindt zich een eigen berging.

Aan de Arubalaan woont u midden in het bos. De locatie is perfect voor liefhebbers van rust en natuur, en geeft een vakantiegevoel op elk moment. Vanuit hier wandelt of fietst u gemakkelijk naar o.a. natuurgebieden als Den Treek, de Leusderheide en de Soesterduinen. Hoewel u midden in de natuur woont, bevindt de binnenstad van Amersfoort zich op nog geen 15 minuten fietsafstand en is het station in minder dan 10 minuten per fiets bereikbaar. Ook winkels, kinderopvang en scholen zijn uitstekend bereikbaar. In enkele minuten rijdt u naar de A1 en A28.
Indeling van de woning

Woonkamer
De woonkamer bestaat uit een aparte zit- en eetkamer, ontstaan doordat een slaapkamer bij de woonkamer is samengevoegd. Dit maakt de ruimte royaal, en biedt mogelijkheden om bijvoorbeeld een aparte werkhoek in te richten. Woon- en eetkamer zijn elk voorzien van een ruime inbouwkast. Raampartijen aan twee zijden maken de ruimte heerlijk licht en geven een prachtig uitzicht op de seizoenen, vogels en rondscharrelende dieren. Een lichte laminaatvloer (2016) en strak afgewerkte wanden bieden een verzorgde uitstraling, dubbele openslaande deuren geven toegang tot het balkon.
Keuken
De keuken werd in 2019 geplaatst en vergroot door het balkon bij de binnenruimte te betrekken. Gelijktijdig werd elektrische vloerverwarming en een nieuwe PVC-vloer gelegd, spotverlichting geïnstalleerd en nieuwe apparatuur geplaatst. De inrichting bestaat uit een keukenmeubel in parallelle opstelling, voorzien van zwarte lades en kasten en een houten werkblad. Inbouwapparatuur betreft een vierpits inductiekookplaat, afzuigkap, oven, vaatwasser en koelkast. Grote openslaande ramen zorgen voor veel frisse lucht.

Slaapkamers + badkamer
De beide slaapkamers zijn gesitueerd aan de noordwestzijde en geven via grote raampartijen een schitterend uitzicht. Beide vertrekken zijn afgewerkt met een lichte laminaatvloer, radiator en strak afgewerkte wanden. De grote kamer beschikt over een inbouwkast. De badkamer werd in 2016 gerenoveerd en biedt plaats aan wastafel, inloopdouche en aansluiting voor een wasmachine.
De meterkast is in 2019 vernieuwd en er is hier plek gemaakt voor de wasmachine en de centrale verwarmingsketel.

Balkon
Het balkon aan de zuidoostzijde is volledig overdekt, zodat u ook bij regenachtig weer of felle zon buiten kunt zitten. De ligging op het zuidoosten maakt dat u al vroeg op de dag van de zon kunt genieten.

Algemene gegevens
- Type woning: appartement/portiekflat
- Aantal kamers: 3
- Aantal slaapkamers: 2
- Bouwjaar: 1958
- Parkeerruimte: openbaar

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: Remeha Tzerra 28 c cw 4 (2019)
- Verwarmvoorziening: Remeha Tzerra 28 c cw 4 (2019)
- Isolatie: Spouwmuur isolatie
- Dubbel glas: gedeeltelijk
- TV kabel
- Kozijnen: Hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?

Voor meer informatie omtrent deze woning, kunt u contact opnemen met ons kantoor in Ede.

U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.
N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

ZonZone