Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Stellingmolen 65, 2406 KR Alphen aan den Rijn

€185,000
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 72 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Appartement in de geliefde wijk Berendrecht met: balkon op het westen & op loopafstand van het centrum!

Het appartement is gesitueerd op de 2e verdieping van een kleinschalig en goed onderhouden appartementencomplex. Met een lift zijn de verdiepingen bereikbaar en in de onderbouw beschikt u over uw eigen (fietsen)berging. Vanaf uw balkon heeft u een blijvend vrij uitzicht, dit in combinatie met... More info
  • Features

    All characteristics
    Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
    Status Sold subject to conditions
    Offered since 29 November 2017
  • Location

Features

Offer
Reference number 25099/3849537
Asking price €185,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 29 November 2017
Last updated 08 February 2018
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Rooftype Flat
Isolations Full
Surfaces and content
Effective area 72 m²
Content 200 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler HR AGPO Econpact
Heating source Gas
Year of manufacture 2005
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a storage room Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes

Definition

Appartement in de geliefde wijk Berendrecht met: balkon op het westen & op loopafstand van het centrum!

Het appartement is gesitueerd op de 2e verdieping van een kleinschalig en goed onderhouden appartementencomplex. Met een lift zijn de verdiepingen bereikbaar en in de onderbouw beschikt u over uw eigen (fietsen)berging. Vanaf uw balkon heeft u een blijvend vrij uitzicht, dit in combinatie met de zonligging op het westen kan maar 1 ding betekenen: veel woongenot!

Vooruitlopend op uw vrijblijvende bezichtiging noemen wij u alvast enkele bijzonderheden:
• het appartement is netjes afgewerkt met een lichte laminaatvloer en witte wand- en plafondafwerking en kan betrokken worden zonder (veel) werk te verrichten!
• een royale en heerlijk licht woonkamer door de grote raampartijen op het westen
• de ruim opgezette keuken kan desgewenst afgesloten worden
• in totaal 2 ruime slaapkamers
• de eenvoudige badkamer is volledig betegeld in neutrale kleurstelling en voorzien van o.a. een douchecabine en wastafelmeubel. Tevens is er een separate toiletruimte aanwezig(!)

U woont hier in de geliefde woonwijk “Berendrecht” met alle gemakken binnen handbereik. Binnen enkele minuten lopen bereikt u het gezellige stadscentrum van Alphen: een ‘avondje’ Castellum, heerlijk eten in de gezellige Raadhuis-straat, overdekt winkelen in de Aarhof, of een wandeling maken in het authentieke stadspark Rijnstroom met opnieuw cultuur in het Parktheater en kwalitatief goede horeca, het behoort allemaal tot de mogelijkheden! Niet te vergeten recreatie gebied Zegersloot op 5 minuten lopen.

De indeling is als volgt, de begane grond: De afgesloten entree, het bellenplateau en de brievenbussen, toegang naar de centrale hal met hier de lift en het trappenhuis. Vanaf de buitenzijde is de berging met elektra te bereiken. Middels de lift of trap bereikt u de galerij op de 2e verdieping van waaruit u toegang heeft tot het appartement. Bij binnenkomst betreedt u de hal, deze biedt toegang tot alle vertrekken in het appartement. Meteen valt op hoe mooi de woning is afgewerkt. De licht afgewerkte witte wanden/plafonds en de laminaatvloer geven de woning een elegante uitstraling.

De woonkamer: Heerlijk ruim en licht! Er is een prettige lichtinval en een mooi uitzicht door de aanwezigheid van de grote raampartijen op het westen. Het ruimtelijke gevoel wordt versterkt door de neutrale afwerking van de wanden en de plafonds. De oorspronkelijke 2e slaapkamer is bij de woonkamer getrokken, hierdoor heeft u meerdere mogelijkheden voor het creëren van een aparte zit- en eethoek naar uw eigen smaak. Vanuit hier heeft u toegang tot het balkon. Het balkon biedt u een heerlijk vrij uitzicht. Hier kunt u heerlijk genieten van de middag- en avond zon!

Tip: Het is op eenvoudige wijze weer mogelijk een 2e slaapkamer te realiseren. Vraag de make-laar naar de mogelijkheden.

De keuken: vanuit de hal vindt u aan de rechterzijde de afsluitbare keuken. Deze is uitgevoerd met een eenvoudig keukenblok en een recirculatiekap. Tevens is er een deur naar de technische ruimte met hier de opstelplaats van de c.v. combiketel en bergruimte.

Slaapkamers: de slaapkamer is bereikbaar vanuit de hal, deze is aan de “koele” achterzijde gesitueerd. De tweede slaapkamer is te bereiken vanuit de woonkamer.

De badkamer en toiletruimte: de badkamer is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de hal bereikbaar. De keurige badkamer is in neutrale kleurstelling betegeld en uitgevoerd met een douchecabine, een wastafelmeubel en een bijpassende kolomkast. Tevens vindt u hier de aansluiting voor de wasmachine. Naast de badkamer is het separate toilet met een fonteintje.

Overige bijzonderheden:
• Wanneer u een appartement koopt wordt u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van de VvE zijn digitaal te verkrijgen.
• Servicekosten: € 110,= per maand. In de servicekosten zijn o.m. begrepen de opstal- en glasverzekering, dagelijks onderhoud, reserve groot onderhoud en schoonmaakkosten.

Deze voormalige huurwoning wordt aan u verkocht met onderstaande voorwaarden:
• Het transport van de woning zal plaatsvinden bij notariskantoor van Agt + Dussel Notarissen,
Brainpark 1 gebouw Trias 2, K.P. van der Mandelelaan 100 te Rotterdam, Postbus 4121, 3006 AC Rotterdam, tel. 010-2425400 fax 010-2425450, mail zegers.karenina@vadnot.nl, www.vadnot.nl.
• Koper betaalt kosten koper.
• Koper aanvaardt de milieukundige toestand en eventuele aanwezigheid van asbest alsmede de gevolgen van door huurders achtergelaten vloerbedekking. Koper kan nimmer verkoper voor eventuele gevolgen van de milieukundige toestand aanspreken en vrijwaart verkoper voor alle aanspraken dienaangaande.
• Koper is bekend dat de woning niet recentelijk gebouwd is en dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe woningen. Verkoper staat niet in voor de kwaliteit van funderingen, vloeren, daken, leidingen, rioleringen, technische installaties etc.
• Koper is bekend dat het pand een voormalige huurwoning is. Verkoper heeft koper gemeld de woning zelf nooit te hebben bewoond en dus niet kan informeren over mogelijke gebreken van de woning. Dit risico is voor koper en daar is in de koopsom rekening mee gehou-den. Koper heeft de mogelijkheid om voor zijn rekening een bouwkundige keurig te laten uitvoeren. Deze keuring dient plaats te vinden voor ondertekening van de koopovereen-komst doch uiterlijk binnen één week na mondelinge overeenkomst.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in
onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevol-gen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Extra

ZonZone