Definition

LUXE & RIANT wonen aan de Rijn in hartje centrum

Dit stadsappartement is onderdeel van het in 2006 gebouwde Coninck Staete, toonaangevend op een absolute A1 locatie direct aan de Oude Rijn. Werkelijk een heerlijke plek om te wonen! Direct voor de deur alle gewenste voorzieningen: de prachtige Rijnkade met horeca, Theater Castellum met de bioscoop en een breed assortiment aan winkels. Ook nog eens op slechts enkele minuten loopafstand het NS-station. 

De woonruimte is gesitueerd op de bovenste etage en overweldigend en luxe met onder meer:

•	Een riante living van ruim 60 m²(!). “Stadse feeling” met grote raampartijen met glas tot aan de grond, 
        meerdere Velux dakramen in het schuin aflopende dak!    
•	De woonkeuken is modern en luxe uitgevoerd met een watereiland en inbouwapparatuur
•	Een moderne ingerichte badkamer en separate toiletruimte
•	2 royale slaapkamers en een separate was-/ c.q. technische ruimte
•	Een heerlijk balkon met een geweldig uitzicht over de Oude Rijn
•	Een eigen parkeerplaats in de naastgelegen parkeerkelder 

Kom de ruimte ervaren en de gezellige centrumsfeer beleven en loop onze woningwinkel binnen om de hoek van het Rijnplein voor het maken van een afspraak.

De indeling is als volgt:

Begane grond:   

Via de statige entree aan de Raadhuisstraat komt u in de algemene ruimte van het kleinschalige appartementencomplex. De centrale hal is chique en overeenkomstig met de allure van het pand afgewerkt. 

Het appartement is gesitueerd op de 
bovenste (3e) verdieping, deze is bereikbaar via het trappenhuis of de lift. 

Bij binnenkomst de ruime ontvangsthal met een garderobenis van waaruit u toegang heeft tot de vertrekken in het appartement, te weten: de woonkamer, de wasruimte, de toiletruimte, de badkamer en de twee slaapkamers. 

De living:
 
Een riante living met aansluitende de sfeervolle woonkeuken heeft een oppervlakte van ca. 60 m² welke door zijn gunstige afmetingen op geheel eigenwijze is in te richten. De vele raampartijen alsmede ‘het lichthuis’ zorgen de gehele dag voor een prettige lichtinval. 

De woonkamer is smaakvol afgewerkt met een visgraat massief houtenvloer met een band en bies en voorzien van vloerverwarming. De wanden en plafonds zijn glad gestuukt. Als sfeer verhogend element is er een mooie schouw met gashaard aanwezig. 

Het stadse gevoel wordt versterkt door het plafond dat op speelse wijze schuin oploopt. Bovendien profiteert u van extra lichtinval door de Velux dakramen die hier geplaatst zijn.

‘Het lichthuis’ is een speelse touch aan dit unieke object welke zorgt voor een heerlijke lichtinval. 
Het balkon:

Bij de 2e zithoek een deur met toegang tot het balkon, van waaruit u een geweldig uitzicht op de Oude Rijn heeft. 

De ruimte is half overdekt, voorzien van composieten vlonderplanken en ligt op het zuidwesten waardoor u vanaf het vroege voorjaar tot het late najaar hier kunt genieten van de langsvarende boten en de zon. 

De keuken is uitzonderlijk luxe! 
Een watereiland en bar…. Veel kookplezier…! 
	
Deze prachtige keuken bestaat uit twee tegenover elkaar liggende keukenelementen met greeploze fronten en een natuurstenenwerkblad. De donkere en lichte accenten accentueren het moderne karakter van deze woning. 

U beschikt over de navolgende inbouwapparatuur: 

•	een 5-pits gaskookplaat
•	een RVS afzuigkap
•	een koel-/vriescombinatie
•	een vaatwasser
•	een combimagnetron 

De slaapkamers: 

Vanuit de hal bereikt u de twee ruime slaapkamers. 

Daarnaast zijn vanuit de hal het toilet met wandcloset en fonteintje te bereiken en eveneens de grote inpandige berging met de opstelplaats van de HR cv-combiketel en de aansluitingen voor de wasmachine en de droger. 

Ook de slaapkamers hebben schuin aflopende daken met dakramen. De slaapkamers zijn gestoffeerd en voorzien van neutrale wandafwerking. 
Het sanitair: 

De badkamer is heerlijk ruim en heeft een luxe/moderne uitstraling. De vloeren zijn betegeld met een antracietgrijze tegel en de wanden zijn voorzien van strakke witte tegels. Een direct in het ook springend detail zijn de moderne rood/oranje tegels op de lange wand. 

De badkamer is uitgevoerd met: 

•	Een zéér royale inloopdouche met RVS afvoerdrain en rainshower
•	Een royaal wastafelmeubel met bijpassende kolomkasten.
•	Het plafond is verlaagd en voorzien van inbouwspotjes
•	De ruimte is voorzien van comfortabele vloerverwarming

De toiletruimte is uitgevoerd met een vrij hangend wandcloset en een designfonteintje. Leuk accent zijn de gekleurde tegeltjes op de wand.

Overige bijzonderheden:
-	Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De VvE is actief en financieel gezond. De stukken van de VvE zijn via ons kantoor digitaal verkrijgbaar.
-	Servicekosten: € 160,= per maand. In de servicekosten zijn o.m. begrepen de opstal- en glasverzekering, dagelijks onderhoud, reserve groot onderhoud en schoonmaakkosten.
-	Bij de woning hoort een parkeerplaats onder het naast gelegen complex ‘Jongkindt Staete’ De VvE van de 2 complexen wordt door 1 bestuur geleid. De servicekosten voor de parkeerplaats bedragen € 200,= per jaar.
-	Het gehele appartement is voorzien van zonwering en sunscreens. 

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. 
Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. 
Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. 
Bijzonder bepaling:
Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Features