Object detail

For sale: Pakistanstraat 27, 2408 HJ Alphen aan den Rijn

€399,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 370 m²
Liveable area 144 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Ruimte, ruimte, en nog eens ruimte! 2-onder-1 kapwoning met een garage & een eigen oprit! Gelegen op een riant perceel van 370 m² (!!)

Een bijna vrijstaande woning op een centrale doch rustige ligging in de woonwijk Kerk en Zanen. Een ideale ligging voor een dynamisch gezin nabij meerdere uitvalswegen, diverse (basis)scholen, en het NS- en busstation. Maar ook winkelcentrum “de Atlas” en het br... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Year of construction 1992
  Status Available
  Offered since 23 January 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 25099/3878959
Asking price €399,000
Acceptance By consultation
Offered since 23 January 2018
Last updated 15 February 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1992
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 370 m²
Effective area 144 m²
Content 475 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation West
Has a backyard entrance Yes
Condition Normal
Energy consumption
Energy certificate C
Boiler
Type of boiler Intergas HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2015
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath
Shower
Toilet
Parking Indoor
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a garage Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Ruimte, ruimte, en nog eens ruimte! 2-onder-1 kapwoning met een garage & een eigen oprit! Gelegen op een riant perceel van 370 m² (!!)

Een bijna vrijstaande woning op een centrale doch rustige ligging in de woonwijk Kerk en Zanen. Een ideale ligging voor een dynamisch gezin nabij meerdere uitvalswegen, diverse (basis)scholen, en het NS- en busstation. Maar ook winkelcentrum “de Atlas” en het bruisende centrum van Alphen aan den Rijn kunt u voortaan lopend af.

Deze degelijk gebouwde woning biedt u een solide basis om uw droomwoning te realiseren. Vooruitlopend noemen wij u alvast enkele aantrekkelijke kenmerken, 152 m² puur woongenot met:
• een eigen garage & eigen oprit
• een riante en heerlijk lichte living van maar liefst 10,5 meter diep (!)
• de keuken biedt met het ruime oppervlak alle gelegenheid voor het realiseren van uw droomkeuken, tevens is er een praktische bijkeuken aanwezig
• momenteel 4 ruime slaapkamers, 5e slaapkamer is mogelijk
• een ideale ligging t.o.v. scholen, sportvoorzieningen en de winkels

Door het riante perceel staat deze woning bijna vrijstaand en biedt u maximale privacy. Het breedste punt is maar liefst 21 meter, echter de diepte bereikt een toppunt van maar liefst 29 meter! 1 ding is zeker, aan ruimte zal het u bij deze woning zeker niet ontbreken. Bent u al nieuwsgierig geworden? Wij nodigen u graag uit om de woning vrijblijvend te bezichtigen!

De indeling is als volgt, de begane grond: de overdekte entree via de eigen oprit. Bij binnenkomst de lichte ontvangsthal met de trapopgang de meterkast en de toegang tot de woonkamer.

De woonkamer: wanneer u de woonkamer betreedt zult u positief verrast worden door de oase van licht die u tegemoet komt. De leuke erker aan de voorzijde is over de gehele breedte voorzien van flinke raampartijen, dit in combinatie van de volledig glazen pui aan de achterzijde creëert werkelijk een prachtige lichtinval. Er ligt een mooie eiken houtenvloer en de wanden en plafonds zijn neutraal afgewerkt. De achtertuin is bereikbaar via de schuifpui of via een deur in de keuken. U kunt de schuifpui op warmere dagen heerlijk open zetten om uw achtertuin bij de woonkamer betrekken. Aansluitend treft u aan de achterzijde keuken.

De keuken is eenvoudig uitgevoerd met een wit Bruynzeel keukenblok en een deur naar de achtertuin. Eveneens heeft u vanuit de keuken toegang tot de bijkeuken met de aansluitingen voor wasmachine en droger en een tussenhal met de toiletruimte met fonteintje, een bergkast en de toegang tot de garage. Door de royale afmetingen biedt deze ruimte volop mogelijkheden voor het realiseren van uw droomkeuken. Onze makelaars denken graag met u mee!

1e verdieping: als u de trapopgang naar boven volgt bereikt u de overloop van de 1e verdieping, welke door de aanwezigheid van een zijraam heerlijk licht is. Deze verdieping biedt toegang tot badkamer en de 3 flinke slaapkamers. Aan de achterzijde zien we 2 (kinder) slaapkamers en aan de voorzijde de hoofdslaapkamer. De hoofdslaapkamer heeft een speelse L-vorm en is heerlijk licht door de ramen rondom. Deze kamer is met 17 m² heerlijk ruim en gemakkelijk in te delen.

De badkamer: de nette badkamer is in een lichte kleurstelling tot aan het plafond betegeld. Verder is de badkamer voorzien van:
• een ligbad
• een douchecabine
• een wastafel
• een 2de toilet
Tevens is er een raam en mechanische ventilatie aanwezig.

2e verdieping: een ruime overloop met een speels rond raam en een dakvenster. Hier treft u de opstelling van de cv-ketel en de mogelijkheid voor het realiseren van een wasmachine aansluiting. Aansluitend is er de grote 4de slaapkamer, welke is voorzien van een Velux dakraam en veel bergruimte onder de schuine kap.

De tuin: het ultieme vrijheidsgevoel….. Het plaatje wordt compleet gemaakt door een heerlijk zonnige en bovendien heerlijk ruime achtertuin! De tuin wordt gekenmerkt door de royale afmetingen en een sublieme zonnige ligging op het westen, hierdoor kunt u een groot gedeelte van de dag genieten van de zon. De tuin is aangelegd met een gazon, sierbestrating en volledig omsloten door groene hagen.

Overige bijzonderheden:
- Deze woning is een voormalige huurwoning;
- Verkoper is een beleggingsmaatschappij en heeft zelf nooit in de woning gewoond;
- Voor het opmaken van de leveringsakte is een vaste project notaris aangesteld:
- Bij overeenstemming zal er een koopovereenkomst conform NVM-model opgemaakt worden, aangevuld met een aantal specifieke clausules (model is op kantoor aanwezig);
- Het perceel dient nog kadastraal uitgemeten te worden. Kosten hiervan komen voor rekening van koper.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in
onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevol-gen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Extra

ZonZone