Object detail

Sold subject to conditions

Sold subject to conditions: Amerikalaan 35, 2408 JA Ter Aar

€419,000
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Plot size 220 m²
Liveable area 154 m²
Acceptance By consultation
Status Sold subject to conditions

Note

General

Bijzonder verrassend verbouwde 2-1 kapwoning.. De mogelijkheden van deze 2-1 kapwoning zijn maximaal benut. Veel praktische en vooral een leuke woonruimte! Nieuwsgierig?

De woning in een vogelvlucht:
• Een living met 2 zithoeken, een schuifpui én sfeervolle houtkachel
• Een verruimde woonkeuken ‘in de tuin’
• De luxe van een eigen oprit
• 2 bergingen én in het huis veel bergruimte
• 4 sl... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence House, single-family house, semi-detached house
  Year of construction 1992
  Status Sold subject to conditions
  Offered since 29 January 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 25099/3933545
Asking price €419,000
Status Sold subject to conditions
Acceptance By consultation
Offered since 29 January 2018
Last updated 15 February 2018
Construction
Type of residence House, single-family house, semi-detached house
Type of construction Existing estate
Year of construction 1992
Rooftype Front gable
Isolations Full
Surfaces and content
Plot size 220 m²
Effective area 154 m²
Content 469 m³
Mapping
Number of floors 3
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Garden
Type Back yard
Main garden Yes
Orientation South east
Has a backyard entrance Yes
Condition Beautifully landscaped
Boiler
Type of boiler Vaillant HR
Heating source Gas
Year of manufacture 2008
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Bath
Shower
Toilet
Bathroom facilities Bathroom 2 Jacuzzi
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Garden available Yes
Has a storage room Yes
Has a skylight Yes
Has sliding doors Yes
Has ventilation Yes

Definition

Bijzonder verrassend verbouwde 2-1 kapwoning.. De mogelijkheden van deze 2-1 kapwoning zijn maximaal benut. Veel praktische en vooral een leuke woonruimte! Nieuwsgierig?

De woning in een vogelvlucht:
• Een living met 2 zithoeken, een schuifpui én sfeervolle houtkachel
• Een verruimde woonkeuken ‘in de tuin’
• De luxe van een eigen oprit
• 2 bergingen én in het huis veel bergruimte
• 4 slaapkamers echter is 5 mogelijk
• De keuken & badkamer zijn neutraal luxe uitgevoerd
• Een prachtig aangelegde achtertuin van ca 75m² met veel zon

De woning is centraal gesitueerd in de ruim opgezette en kindvriendelijke woonwijk in Kerk en Zanen. Op loopafstand van winkelcentrum “de Atlas”, het NS-station en diverse basisscholen en tot slot in de straat het Europapark. In het Europapark vindt u meerdere wandelpaden, een recreatie-strandje met een waterspeelplaats, een skatebaan en meerdere speelvelden.

De indeling is als volgt: de begane grond: Via de eigen oprit komt u bij de overdekte entree met de toegang tot de woning. Naast de entree de berging met 2 vernieuwde kunststof deuren en fraaie verlichting. Bij binnenkomst in de woning de praktische vierkant vormgegeven hal met de garderobe, de meterkast, de trapopgang, de toiletruimte en toegang tot de woonkamer middels de fraaie binnendeur met glas. De toiletruimte is vernieuwd met smaakvol tegelwerk, een duoblok toilet en een hoekfonteintje

De woonkamer is niet alledaags vormgegeven met 2 zithoeken en veel licht. In het hart van de living een sfeervolle houtkachel en bij de grote zithoek een schuifpui naar de achtertuin. Aan de voorzijde is een 2de zithoek welke leuk gebruikt kan worden als studeerhoek, game ruimte voor kinderen of om gewoon even te genieten van het vrije doch levendige uitzicht. Er is een praktische trapkast en via de doorloop aan de achterzijde is de woonkeuken bereikbaar. De gehele begane grond is voorzien van een laminaatvloer afgewerkt met hoge witte plinten.

De keuken is vergroot door het bijtrekken van een deel van de voormalige garage, hierdoor is een gezellige ruime woonkeuken ontstaan. Door de vele ramen staat de eettafel als het ware midden in de tuin! In de keuken is een deur naar de tuin. Erg handig! Achter de keuken is een bijkeuken gerealiseerd. De keuken is uitgevoerd in een parallel opstelling met aan de ene zijde veel werkruimte en aan de andere zijde hoge kasten met apparatuur. In de keuken is de navolgende inbouwapparatuur verwerkt:
• een 5-pits gaskookplaat
• een afzuigkap
• een combimagnetron
• een grote oven
• een koelkast
• een vaatwasser

1e verdieping: ook op de eerste verdieping is weer op heel praktische wijze veel extra ruimte gecreëerd. Zo is één slaapkamer van de originele indeling aan de overloop toegevoegd waardoor een extra studeer-/speelruimte voor kinderen is ontstaan. Daarnaast is er een bijzonder ruime slaapkamer extra bijgemaakt boven de garage met óók nog eens een grote kunststof dakkapel. Naast deze ruime slaapkamers zijn er nog 2 flinke slaapkamers en een luxe recent vernieuwde badkamer.

De badkamer: recent vernieuwd, bijzonder luxe en door de neutrale smaakkeuze zal deze badkamer bij velen in de smaak vallen. We mogen hier met recht spreken van een complete badkamer uitgevoerd met:
• een douche met hand- en regendouche
• een ligbad met handdouche
• een wastafelmeubel
• een vrij hangend toilet
• een radiator
• een extra bediening voor de mechanische ventilatie
• een klapraam
• een verlaagd plafond met inbouwspots

2e verdieping: als het ware een luxe hotel suite met een inloopkast en een 2de badkamer. Geheel passend in de lijn van deze woning is ook hier de ruimte creatief en maximaal benut. De nok is sfeervol open, achter de knieschotten is veel praktische bergruimte en de voorzijde van het huis biedt extra veel ruimte door de grote dakkapel. In deze dakkapel is op een kleine verhoging met vloerspots een groot whirlpool bad gemaakt met een wastafelmeubel. De inloopkast is ingenieus aan het directe zicht onttrokken alwaar ook de cv-ketel achter een betimmering is weggewerkt

De tuin: de achtertuin is naar een fraai ontwerp professioneel aangelegd met terrassen, beplanting, een extra berging en een kunstgras gazon. Naast de extra houten berging aan de achterzijde is aan de voorzijde ook nog een berging in de voormalige garage. Er is een achterom en door de vrije ligging van de tuin is er nagenoeg de gehele dag zon op één van de terrassen.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in
onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevol-gen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Extra

ZonZone