Object detail

For sale: Acaciastraat 4, 2404 VB Alphen aan den Rijn

€165,000
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 63 m²
Acceptance By consultation

Note

General

Leuk 3-kamer appartement met 2 balkons op een centrale locatie in een mooie gerenoveerde woonwijk.

Wonen in een leuke en rustige woonwijk, midden in het groen, op loopafstand van winkelcentrum “de Baronie”, het centrum en het NS-station. U maakt het niet vaak mee maar het kan nu! Naast een top locatie in de gezellige “Bomenbuurt” biedt dit appartement u:
• een heerlijk lichte woonkamer
•... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Year of construction 1964
  Status Available
  Offered since 05 February 2018
 • Location

Features

Offer
Reference number 25099/3941245
Asking price €165,000
Service costs €51
Acceptance By consultation
Offered since 05 February 2018
Last updated 10 February 2018
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Year of construction 1964
Rooftype Flat
Isolations Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 63 m²
Content 154 m³
Surface area external, linked storage rooms 6 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 3 of which (2 bedrooms)
Outdoors
Location Residential area
Unobstructed view
Features
Water heating Gas boiler
Heating Collective heating
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a storage room Yes
Has ventilation Yes

Definition

Leuk 3-kamer appartement met 2 balkons op een centrale locatie in een mooie gerenoveerde woonwijk.

Wonen in een leuke en rustige woonwijk, midden in het groen, op loopafstand van winkelcentrum “de Baronie”, het centrum en het NS-station. U maakt het niet vaak mee maar het kan nu! Naast een top locatie in de gezellige “Bomenbuurt” biedt dit appartement u:
• een heerlijk lichte woonkamer
• een keuken voorzien van o.a. een luxe Bosch 6-pits gasfornuis
• moderne badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel
• 2 ruime slaapkamers
• maar liefst 2 (!) balkons waarvan 1 op het zuiden

Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en onderdeel van een kleinschalig appartementencomplex met een actieve Vereniging van Eigenaren. Zo worden dit jaar alle balkons vernieuwd. De locatie is eveneens fijn en rustig aan de rand van de Bomenbuurt, een woonwijk die zich kenmerkt door het ‘nieuwe’ winkelcentrum De Baronie, het in 2016 gerenoveerde Bospark, en met het centrum en station op enkele minuten afstand. De Bomenbuurt is in 2016 gerenoveerd met nieuwe bestrating, riolering, straatverlichting en beplanting. Kortom, een leuk appartement op een prima locatie! Komt u ook een kijkje nemen?

De indeling is als volgt, de begane grond: U heeft toegang tot het complex middels de afsluitbare entree met het bellentableau en de postbussen. U komt vervolgens binnen in de centrale hal met hier de trapopgang naar de verdiepingen en eveneens de toegang tot de eigen (fietsen)berging. Het appartement is gesitueerd op de 1e etage.

Het appartement: bij binnenkomst in het appartement komt u in een ruime hal die toegang biedt tot bijna alle vertrekken, te weten: de woonkamer, de keuken, de toiletruimte met fonteintje en de 1e slaapkamer. Naast ruimte voor een garderobe vindt u in de hal ook een vaste kast met schuifdeuren. Nagenoeg het gehele appartement is voorzien van een neutrale afwerking met een nette laminaatvloer die drempelloos is doorgelegd naar de overige vertrekken. De wanden zijn afgewerkt met een fijne structuur en de radiator in de woonkamer is op fraaie wijze weggewerkt door een ombouw.

De woonkamer is door de diepte van ruim 6 meter heerlijk ruim. Dit in combinatie met de neutrale afwerking maakt deze ruimte gemakkelijk in te delen met een aparte zit- en eethoek. De grote raampartijen aan de voorzijde zorgen de gehele dag voor een fijne lichtinval en een leuk uitzicht. Eveneens heeft u vanuit de woonkamer toegang tot de 2e slaapkamer.

De keuken is via de hal te bereiken en kan desgewenst afgesloten worden. Er ligt een donkere tegelvloer en de wanden zijn betegeld met witte wandtegels. Vanuit de keuken heeft u toegang tot de badkamer en tot het 1e balkon. Aan de rechterzijde zien we een retro Bruynzeel keukenblok met 2 spoelbakken en veel werk- en bergruimte. Aan de linkerzijde staat het luxe 6-pits Bosch gasfornuis met elektrische oven en daarboven een RVS afzuigkap. De vaatwasser, koelkast, de RVS rekken en (mes)ophangsystemen aan de wand worden ter overname aangeboden.
Verder vindt u hier een 100 liter boiler voor het warme water.

De slaapkamers: het appartement beschikt over 2 slaapkamers, waarvan de hoofdslaapkamer zich bevindt aan de voorzijde en te bereiken is vanuit de hal. Deze slaapkamer is ruim van afmeting en heeft een deur naar het grote balkon op het zuiden, waar u heerlijk de gehele dag van de zon kunt genieten.
De 2e slaapkamer is bereikbaar vanuit de woonkamer. Deze kamer beschikt over een grote raampartij waardoor de kamer voorzien is van een prettige lichtinval. Eveneens vindt u hier de toegang tot de meterkast.

De badkamer: het appartement beschikt over een moderne badkamer welke is voorzien van:
• een inloopdouche met glazen schuifdeur, regendouche en rvs drain
• een wastafelmeubel met daarboven een spiegelkast
• de aansluitingen voor de wasmachine en de droger
• een raam ten behoeve van licht en ventilatie
Ook de badkamer is netjes afgewerkt met een strakke witte wandtegel en een antracietgrijze vloertegel, welke op speelse wijze in de wand bij de inloopdouche doorloopt. De toiletruimte met fonteintje is bereikbaar vanuit de hal.

De balkons: het appartement beschikt over twee fijne balkons, waarvan 1 aan de voorzijde en 1 aan de achterzijde is gesitueerd. Hierdoor een groot deel van de dag de mogelijkheid van de zon te genieten.
Het grootste balkon is bereikbaar vanuit de 1e slaapkamer, deze ligt aan de zonnige zuidzijde van het complex. Het tweede balkon is bereikbaar vanuit de keuken.

Overige bijzonderheden:
- Wanneer u een appartement koopt bent u van rechtswege lid van de Vereniging van Eigenaren. De stukken van deze vereniging zijn digitaal opvraagbaar via ons kantoor.
- De bijdrage voor de actieve VvE bedraagt € 192,42, per maand, dit is inclusief het voorschot voor de blokverwarming.
- In 2015 is de cv-ketel vernieuwd op kosten van de VvE.
- De balkons worden dit voorjaar gerenoveerd, hiervoor is door de VvE een begroting gemaakt waarbij er eventueel een narekening kan komen welke voor rekening van de koper is.

Alle verstrekte informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in
onderhandeling te treden. Deze informatie is met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevol-gen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.
Bijzonder bepaling: Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/opdrachtgever.

Extra

ZonZone