Object detail

New for rent

For rent: Snipstraat 162, 3903 AM Veenendaal

€1,500 /mo
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 83 m²
Acceptance By 03 April 2023
Status New for rent

Note

General

Dit nieuwbouw appartementencomplex is centraal in Nederland gelegen, namelijk in Veenendaal met goede verbindingen naar steden als Utrecht, Amsterdam en dergelijke (de randstad). In dit complex bieden wij een 3-kamerappartement met balkon te huur aan. Het appartement heeft 2 plaatsen in de fietsenstalling/berging en er is voldoende parkeerruimte aanwezig om zowel overdekt te parkeren, als in de... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Construction period 2022
  Status New for rent
  Offered since 24 January 2023
 • Location

Features

Offer
Reference number 07282
Asking price €1,500 per month (incl. service costs)
Deposit €1,500
Service costs €100 per month
Upholstered Not furnished
Furnishing Unfurnished
Status New for rent
Acceptance By 03 April 2023
Offered since 24 January 2023
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 6th floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 2022
Roof materials Bitumen
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Floor Surface 83 m²
Content 260 m³
External surface area storage rooms 6 m²
External surface area 6 m²
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 3 (of which 2 bedrooms)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Features
Has a balcony Yes
Has cable TV Yes
Has an elevator Yes
Has fibre optical cable Yes
Has a phone line Yes
Has an internet connection Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Home insurance Yes

Description

Dit nieuwbouw appartementencomplex is centraal in Nederland gelegen, namelijk in Veenendaal met goede verbindingen naar steden als Utrecht, Amsterdam en dergelijke (de randstad). In dit complex bieden wij een 3-kamerappartement met balkon te huur aan. Het appartement heeft 2 plaatsen in de fietsenstalling/berging en er is voldoende parkeerruimte aanwezig om zowel overdekt te parkeren, als in de nabije omgeving. Het moderne hoekappartement ligt op loopafstand van diverse voorzieningen zoals de gezellige binnenstad van Veenendaal, NS-station met directe verbinding naar Utrecht, gezondheidscentrum en diverse winkels. Ook het natuurgebied ‘Kwintelooijen’ met mooie wandel- en fietsroutes is op korte afstand gelegen.

Het hoekappartement is ca. 83 m2 groot en is gelegen op de zesde verdieping van het complex. Het appartement is hoogwaardig afgewerkt en voorzien van alle hedendaagse gemakken en voorzieningen. Zo vindt u er een riante woonkamer, moderne open keuken, praktische bijkeuken, 2 grote slaapkamers en keurig sanitair (separaat toilet en badkamer). Vanuit de woonkamer is het royale balkon bereikbaar, waar u heerlijk van het buitenleven kunt genieten.

De woning wordt tot in de puntjes afgewerkt en uitgevoerd in neutrale tinten. Zo zal het appartement over een stijlvolle doorlopende vloer beschikken en zullen alle wanden en plafonds keurig afgewerkt worden in het wit. De stijlvolle open keuken is handgemaakt, voorzien van een composiet aanrechtblad en beschikt over diverse inbouwapparatuur van het merk Siemens. Ook het sanitair zal hoogwaardig worden afgewerkt in grijs- en wittinten. Kortom, u kunt het appartement zonder er iets aan te hoeven doen betrekken.

Het appartement is volledig geïsoleerd en voorzien van vloerverwarming en HR++ beglazing. Het appartement wordt verwarmd via het duurzaam warmtenet.

Het appartement is te huur voor 1500,00 euro per maand inclusief servicekosten, die nog moeten worden vastgesteld door de VvE, en exclusief water en energiekosten. De woning is beschikbaar per eind maart/begin april 2023 en wordt verhuurd voor minimaal 1 en maximaal 2 jaar.

ZonZone