Object detail

New for rent

For rent: Scheepjeshof 193*, 3901 CT Veenendaal

€1,650 /mo
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Liveable area 143 m²
Acceptance By consultation
Status New for rent

Note

General

In centrum Veenendaal boven winkelcentrum gelegen woning met veel ruimte op één etage! Dit appartement heeft vier slaapkamers, twee separate toiletten, een moderne badkamer, berging, ruime woonkamer met open keuken en balkon op het westen. Door het grote woonoppervlak is dit op de 3e verdieping gelegen appartement geschikt voor een gezin. Ook oudere en jongere alleenstaanden en stellen zullen z... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
  Construction period 1992
  Status New for rent
  Offered since 10 September 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 06936
Asking price €1,650 per month (incl. service costs)
Deposit €1,650
Service costs €196.71 per month
Status New for rent
Acceptance By consultation
Offered since 10 September 2021
Last updated 22 September 2021
Construction
Type of residence Apartment, gallery flat, apartment
Floor 3rd floor
Type of construction Existing estate
Accessibility People with disabilities, Seniors
Construction period 1992
Rooftype Flat
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Effective area 143 m²
Content 432 m³
Surface area external, linked storage rooms 10 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 5 of which (4 bedrooms)
Number of bathrooms 2
Outdoors
Location City centre, Unobstructed view
Boiler
Type of boiler AWB Elegance
Heating source Gas
Year of manufacture 2013
Combiboiler Yes
Boiler ownership Owned
Features
Number of parking spaces 1
Number of covered parking spaces 1
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bathroom 1 Double sink, Walkin shower
Bathroom facilities Bathroom 2 Shower, Sink, Toilet
Has a balcony Yes
Has an elevator Yes
Has a storage room Yes
Has sliding doors Yes
Has solar blinds Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes

Description

In centrum Veenendaal boven winkelcentrum gelegen woning met veel ruimte op één etage! Dit appartement heeft vier slaapkamers, twee separate toiletten, een moderne badkamer, berging, ruime woonkamer met open keuken en balkon op het westen. Door het grote woonoppervlak is dit op de 3e verdieping gelegen appartement geschikt voor een gezin. Ook oudere en jongere alleenstaanden en stellen zullen zich hier thuis voelen. De woning ziet er licht en sfeervol uit; het heeft een glad afgewerkte plafond, vele raampartijen, schuifpui richting balkon, authentieke deuren, landelijke keuken, lichte vloerbedekking, kachel met sierlijke schouw en grote inbouwkasten. Inclusief berging op de begane grond (ca. 6 m²).

Het appartement bevindt zich boven Winkelcentrum de Scheepjeshof met daarin twee supermarkten, diverse kledingwinkels en Lunchroom De Belevenis. Het winkelcentrum ligt noordelijk van het centrum van Veenendaal. U wandelt vanaf het appartement direct de Hoofdstraat van Veenendaal in, waaraan diverse winkels, restaurants, een bakkerij en IJssalon liggen. Rondom het hart van Veenendaal bevinden zich diverse scholen, sportverenigingen, sportvelden en een surfvijver. Er op uit? Dat kan met de trein vanaf Veenendaal Centrum richting Utrecht Centraal en Rhenen. Met de auto bent u binnen vijf minuten op de A12 van waaraf u richting Den Haag en Arnhem kunt rijden.

Indeling van de woning
Via de gezamenlijke hal stapt u appartementencomplex Scheepjesstaete binnen. Van hieruit bereikt u uw berging (van ca. 6 m²) waarin u uw fiets(en) kunt plaatsen. Via de trap of lift komt u op de 3e verdieping van het gebouw, waar nummer 193 zich bevindt. Via de voordeur komt u aan in een met vloerbedekking belegde brede hal, die in verbinding staat met alle vertrekken van de woning: vier slaapkamers, de woonkamer, open keuken, twee separate toiletten, de badkamer, meterkast en berging met daarin de wasmachineaansluiting en cv-installatie.

Woonkamer
U bereikt de ruim opgezette woonkamer via twee glazen deuren. De living is licht door het glad afgewerkte plafond en de lichte kleur vloerbedekking. Diverse raampartijen halen volop buitenlicht naar binnen; ze zijn voorzien van zonneschermen, waarmee u op warme dagen uw woning koel houdt. In de woonkamer bevindt zich een kachel met sierlijke schouw. Daarnaast heeft u de beschikking over een grote, witte inbouwkast met diverse open vakken en gesloten kastjes. Rondom de kachel kunt u een ruime zithoek creëren. De andere kant van de woonkamer biedt plek voor een grote eettafel met stoelen. Hier zit u voor de glazen schuifpui richting balkon en naast de open keuken.

Keuken
Via een grote opening in de muur loopt u vanuit de woonkamer de open keuken binnen. Deze heeft ook een eigen deur richting hal. Wat direct opvalt in de keuken is de landelijke inrichting. De crème witte keuken in u-vorm ziet er sfeervol uit: voorzien van sierranden, fraaie koof, bovenkastjes, sierlijke handvaten en wandtegeltjes. In de keuken heeft u de beschikking over een koelkast, kookplaat, oven, vaatwasser en veel werk- en bergruimte. Het keukengedeelte is voorzien van vloerbedekking en een raam.

Slaapkamers + badkamer
Uniek aan dit appartement is dat u de beschikking heeft over vier ruime slaapkamers, allemaal voorzien van vloerbedekking, breed raam en verwarming. In één van de slaapkamers is een brede inbouwkast aanwezig met daarin volop plek voor kleding. In de inbouwkast zit een lager gedeelte waarboven een spiegel is geplaatst.
De badkamer is modern ingericht met een dubbel wastafelmeubel, designradiator en inloopdouche met douchestoel en wandbeugel (prettig voor mensen die slechter ter been zijn). Handig in de badkamer is de hoge inbouwkast, waarin u al uw handdoeken en toiletspullen met gemak kwijt kunt.

Balkon
De woonkamer staat middels een brede, glazen schuifpui in verbinding met een ruim balkon op het westen. Het balkon is voorzien van terrastegels, een zonnescherm en glazen rand. Het oppervlakte van het balkon is ca. 15 m², groot genoeg voor een tafel met stoelen of sfeervolle lounge, waarop u op zomerse dagen tot in de late uurtjes van uitzicht en de zon kunt genieten.

Algemene gegevens
- Type appartement: galerij appartement met berging in de onderbouw
- Aantal kamers: 5
- Aantal slaapkamers: 4
- Aantal badkamers: 2
- Bouwjaar: 1992
- Parkeerruimte: bij het appartement bij te huren in de onder gelegen parkeerkelder. Daarnaast is er in de parkeerkelder tegen betaling altijd ruimte voor u en uw visite om de auto te parkeren.

Technische gegevens
- Warmwatervoorziening: combi cv-ketel AWB Elegance, bouwjaar 2013
- Verwarmvoorziening: combi cv-ketel AWB Elegance, bouwjaar 2013
- Mechanische ventilatie: aanwezig
- Isolatie: dak / spouw / vloer
- Dubbel glas: geheel
- Elektra: 8 groepen met dag en nachtstroom
- Aardlekschakelaar: aanwezig
- Centrale antenne : aanwezig
- Kozijnen: hout

WILT U EVEN BINNEN KIJKEN?
U bent van harte welkom! De beste indruk van deze woning krijgt u natuurlijk tijdens een bezichtiging. Wij proberen onze bezichtigingen altijd in samenspraak met verkoper en koper te plannen en nemen ruim de tijd, zodat u op uw gemak de woning kan bekijken en ervaren.

N.B. Aan de samenstelling van deze gegevens is maximale zorg besteed. Aan onvolkomenheden in de vermelde gegevens en tekeningen kunnen geen rechten en aanspraken worden ontleend.

Floor plans

Extra

ZonZone