Object detail

For rent: Schoenerstraat 11, 5017 AS Tilburg

€1,200 /mo
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Liveable area 56.3 m²
Acceptance By consultation

Note

General

SCHOENERSTRAAT 11 TILBURG

Dit tweekamerappartement met inpandige parkeerplaats ligt in het populaire Piushavengebied. Je loopt vanuit de woning zo naar de haven. Een populaire woonomgeving waar veel gezellige restaurantjes zijn gelegen zoals restaurant RAK, de Visserij, Jaxx Marina en de Harboury. Loop je wat verder richting de draaibrug bij Villa Pastorie dan is de kans levensgroot dat je... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
  Construction period 2009
  Offered since 29 January 2021
  Offered since 29 January 2021
 • Location

Features

Offer
Reference number 00384
Asking price €1,200 per month (incl. service costs, indexed)
Acceptance By consultation
Offered since 29 January 2021
Last updated 04 February 2021
Construction
Type of residence Apartment, flat with shared staircase, apartment
Floor 1st floor
Type of construction Existing estate
Construction period 2009
Rooftype Flat
Certifications Energy performance advice
Surfaces and content
Effective area 56.3 m²
Living area 23.32 m²
Kitchen area 11.17 m²
Content 183 m³
Surface area external storage rooms 4.3 m²
Mapping
Number of floors 1
Number of rooms 2 of which (1 bedroom)
Number of bathrooms 1
Outdoors
Location City centre, Near public transport, Near school, Near shopping center, On a quiet street, Residential area, Unobstructed view
Energy consumption
Energy certificate A
Features
Bathroom facilities Bath, Shower, Sink, Toilet
Parking Parking lot
Has an elevator Yes
Has a phone line Yes
Has ventilation Yes
Association of owners
Registered at Chamber of Commerce Yes
Annual meeting Yes
Periodic contribution Yes
Reserve fund Yes
Long term maintenance plan Yes
Maintenance forecast Yes
Home insurance Yes
Cadastral informations
Tilburg M 8655
Range Condominium
Ownership Full ownership

Description

SCHOENERSTRAAT 11 TILBURG

Dit tweekamerappartement met inpandige parkeerplaats ligt in het populaire Piushavengebied. Je loopt vanuit de woning zo naar de haven. Een populaire woonomgeving waar veel gezellige restaurantjes zijn gelegen zoals restaurant RAK, de Visserij, Jaxx Marina en de Harboury. Loop je wat verder richting de draaibrug bij Villa Pastorie dan is de kans levensgroot dat je bij goed weer de bekende IJscoman Vitorio tegenkomt waar je kunt genieten van zijn prachtige verhalen en het overheerlijke ijs ! En heb je even geen zin in drukte.......dan loop je ook zo naar het mooie natuurgebied Moerenburg wat aan de andere kant van de Piushaven ligt. Voor de dagelijkse boodschappen ligt het recent gebouwde AaBe Fabrieksterrein op loopafstand. Voor onderwijs hoef je niet ver weg want op loop- en fietsafstand bevinden zich diverse lagere scholen en middelbare scholen. En wil je de stad uit (wij kunnen ons dat niet voorstellen).......geen probleem, via "De Ringbaan Oost" en "De Ringbaan Zuid" zijn de diverse uitvalswegen naar de snelweg richting Breda, Eindhoven en Waalwijk en de omliggende dorpen gemakkelijk te bereiken ! Kortom een TOP plek !

Entree complex:
De centrale hal van dit appartementencomplex is via de Schoenerstraat toegankelijk. In deze hal bevinden zich de brievenbussen en de aparte toegang naar de liften. De inpandige parkeerplaats bereik je ook via de Schoenerstraat.

Ground floor

Entree appartement:
Via de lift kom je in een centrale hal die toegang geeft tot de voordeur van dit appartement.
Eénmaal binnen heb je vanuit de hal toegang tot de woonkamer met keuken, de slaapkamer en de badkamer. De berging met daarin de aansluitingen voor wasmachine en droger bevinden zich eveneens in de hal.

Woonkamer:
Bij binnenkomst in de woonkamer springen meteen de grote raampartij in het oog. Deze zorgt voor lekker veel licht in deze woonkamer. Er is voldoende ruimte voor een royale zithoek en een ruime eettafel.

Keuken: De strakke witte keuken bevindt zich tegen de achterwand in de living en voldoet werkelijk aan alles dat op je wensenlijstje staat. Je vindt er een kastenwand met een ijskast en een combi/magnetron. Er is een vaatwasser en een extra brede gastoestel met een RVS afzuigkap. Terwijl je staat te koken kunnen je gasten al lekker genieten van een drankje aan de eettafel of in de zithoek.

Slaapkamer:
Het appartement beschikt over 1 slaapkamer, deze is gelegen naast de woonkamer. Er is gezorgd voor genoeg kastruimte om je garderobe in op te bergen. Het raam loopt tot aan de grond en zorgt op die manier voor een extra ruimtelijk effect. Het gehele appartement is netjes afgewerkt met een "houtlook" laminaatvloer die vanuit de woonkamer mooi doorloopt naar de slaapkamer.

Badkamer: De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een ruime douche, een wastafel met ondermeubel, een toilet en een ligbad. Hier kun je na een drukke dag heerlijk in ontspannen.

Details

- Bouwjaar 2009;
- Woonoppervlak 56 m2;
- Inhoud 183 m3;
- NEN 2580 meetrapport*;
- Gelegen in het populaire Piushavengebied;
- Eigen inpandige parkeerplaats:
- Winkels, scholen en de diverse uitvalswegen op korte afstand gelegen.

Wil je deze bijzondere woning met zijn vele mogelijkheden bezichtigen?
Dat begrijpen wij heel goed!
Bel of mail ons dan voor een afspraak:

Tel: 013 - 30 33 195
Mail: info@viapaulmakelaardij.nl

Via Wie?
Via Paul Makelaardij natuurlijk!
Via Wie anders?

* De NEN 2580 meetnorm is een eenduidige meetnorm, waarbij met bepaalde richtlijnen rekening gehouden wordt. Zo wordt o.a. een zolder zonder vaste trap of met een lichtoppervlakte (bv dakraam) kleiner dan 0,5 m² niet tot de woonoppervlakte gerekend. Hierdoor kan de woonoppervlakte soms kleiner lijken dan de daadwerkelijke vloeroppervlakte en kleiner lijken dan bij vergelijkbare woningen waar de makelaar de meetnorm niet toe heeft gepast. Ondanks het feit dat de meetnorm verplicht is, hanteren niet alle makelaars consequent de norm. Via Paul Makelaardij laat haar woningen inmeten door een erkend bedrijf. Het meetrapport van deze woning is dan ook, indien gewenst, ter inzage.

Floor plans

ZonZone