Object detail

New for rent

For rent: Mathenesserlaan 370B1, 3023 HB Rotterdam

€1,595 /mo
Type of residence Apartment, mezzanine
Liveable area 88 m²
Acceptance By 15 December 2022
Status New for rent

Note

General

Op 1 van Rotterdams mooiste lanen komt per medio december dit heerlijke karakteristieke en ruime appartement beschikbaar voor de verhuur.

Het gestoffeerde 2 kamer appartement in Rotterdam West is gelegen aan de Mathenesserlaan die het centrum van Rotterdam verbindt met het Mathenesserplein in het westen van de stad. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden en winkels voor uw da... More info
 • Features

  All characteristics
  Type of residence Apartment, mezzanine
  Construction period 1901
  Status New for rent
  Offered since 18 November 2022
 • Location

Features

Offer
Reference number 01867
Asking price €1,595 per month (upholstered)
Deposit €1,595
Upholstered Yes
Upholstered Upholstered
Status New for rent
Acceptance By 15 December 2022
Offered since 18 November 2022
Construction
Type of residence Apartment, mezzanine
Floor 2nd floor
Type of construction Existing estate
Construction period 1901
Isolations Full, Insulated glazing
Surfaces and content
Floor Surface 88 m²
Content 250 m³
Layout
Number of floors 1
Number of rooms 2 (of which 1 bedroom)
Number of bathrooms 1 (and 1 separate toilet)
Outdoors
Location Near public transport
Energy consumption
Energy certificate C
Features
Water heating Central heating system
Heating Central heating
Bathroom facilities Bath, Double sink, Shower, Washingmachine connection

Description

Op 1 van Rotterdams mooiste lanen komt per medio december dit heerlijke karakteristieke en ruime appartement beschikbaar voor de verhuur.

Het gestoffeerde 2 kamer appartement in Rotterdam West is gelegen aan de Mathenesserlaan die het centrum van Rotterdam verbindt met het Mathenesserplein in het westen van de stad. In de directe omgeving zijn diverse horecagelegenheden en winkels voor uw dagelijkse boodschappen te vinden. Het openbaar vervoer stopt voor de deur en Rotterdam Centraal Station is op korte afstand te bereiken.

Appartement 2 is gelegen op de 2e etage van dit statige pand welke middels een ruime en nette gedeelde trapopgang te bereiken is.

Bij binnenkomst vallen direct de vele lichtinval en mooie ruimtes op. De woonkeuken welke is gelegen aan de achterzijde van het appartement is voorzien van alle benodigde apparatuur en geeft tevens toegang tot het balkon welke gelegen is op het Zuiden.

De woonkamer, voorzien van originele schouw, is gelegen aan de voorzijde van het appartement. De vernieuwde raampartijen bieden erg veel natuurlijk lichtinval.

De slaapkamer is tevens gelegen aan de voorzijde van het appartment.

De huurovereenkomsten worden in eerste instantie aangegaan voor een maximale periode van 24 maanden.

Kosten voor GWE en internet zullen middels de verhuurder op basis van tussenmeters worden afgerekend.

Bent u zoekende naar een ruim en statig appartement op een goede locatie? Neem dan direct contact op met onze verhuurmakelaars om specificaties en bezichtigingsmogelijkheden te bespreken.
______________________________________________________________________________

On one of Rotterdam's most beautiful avenues, this wonderfully characteristic and spacious apartment will be available for rent from mid-December.

The upholstered 2 room apartment in Rotterdam West is located on the Mathenesserlaan that connects the center of Rotterdam with the Mathenesserplein in the west of the city. Various restaurants and shops for your daily shopping can be found in the immediate vicinity. Public transport stops in front of the door and Rotterdam Central Station is a short distance away.

Apartment 2 is located on the 2nd floor of this stately building, which can be reached via a spacious and neat shared staircase.

Upon entering, the many light and beautiful spaces immediately catch the eye. The kitchen which is located at the rear of the apartment is equipped with all necessary equipment and also gives access to the balcony which is located on the South.

The living room, with original fireplace, is located at the front of the apartment. The renewed windows offer a lot of natural light.

The bedroom is also located at the front of the apartment.

The rental agreements are initially entered into for a maximum period of 24 months.

Costs for GWE and internet will be settled through the landlord on the basis of intermediate meters.

Are you looking for a spacious and stately apartment in a good location? Please contact our rental brokers directly to discuss specifications and viewing options.

ZonZone