Definition

In Valkenburg a/d Geul aan de Koningswinkelstraat mogen wij u deze royale bedrijfsruimte met bovenwoning, buitenterrein en 2 parkeerplaatsen te koop aanbieden. Het betreft een multifunctionaal object met tal van mogelijkheden. Volledig gerestaureerd, traditioneel gebouwd met opgaand metselwerk met aan de voorzijde vanaf de bovenverdiepingen mergelblokken.
Pannen zadeldak geisoleerd op het hoofdgebouw en platte daken op de aanbouwen dubbel geisoleerd.
Gehele pand is voorzien van kunststof kozijnen met thermopane beglazing, tevens zijn er aan alle ramen rolluiken die deels elektrisch bedienbaar zijn.
Pand ligt in een rustige straat aan park in de nabijheid van scholen, winkels en uitvalswegen, uitermate geschikt voor kantorencomplex in welke branche dan ook.

Ground floor

Entree: hal met voorraadkeldertoegang, ingang ongeveer 300 vierkante meter kantorencomplex verdeelt in 7 ruime kantoorruimten, opslagruimte, berging met c.v. ketel en witgoedaansluiting.
Gesloten keuken met keukenblok met de volgende inbouwapparatuur, 4 pits keramische koopplaat, ijskast, oven, en wasemkap.
Toiletruimte met gescheiden dames / heren toilet en wastafel. Verder nog twee toiletten die horen bij andere kantoorruimten. Er zijn in het kantorencomplex ook drie douchecabines gerealiseerd. De meterkast is vorig jaar nieuw ingericht.

Details

Op de 1e verdieping bevinden zich een ruime overloop, woonkamer met twee grote ramen aan de voorkant, luxe badkamer met jacuzzi, douchecabine, wastafelmeubel en toilet. Keuken met inbouwapparatuur 4 pits kookgasplaat, oven, afwasmachine, ijskast en wasemkap
met toegang tot een overdekte veranda die doorgang bied naar het zeer grote dakterras.

Op de 2e verdieping bevinden zich 4 slaapkamers en een luik naar de vliering. De slaapkamers aan de voorkant van de woning hebben
een dakkapel.

Features